Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Ημερομηνία θέλουμε όχι να μας λένε ότι η θάλασσα είναι υγρή...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ημερομηνία θέλουμε όχι να μας λένε ότι η θάλασσα είναι υγρή...

Πιθανώς το παιχνιδι δεν εχει ολοκληρωθει ακόμα και επίσης περιμένουν να δουν τι άλλες κυκλοφορίες θα παίξουν τους επόμενους μήνες,μην πέσουν σε μια από αυτές.

Μην ξεχνας οτι πριν καν ανακοινωθει η ημερομηνια κυκλοφοριας του, εχει επιβεβαιωθει οτι θα ειναι με το καλημερα μεσα σε συνδρομητική υπηρεσια και πιθανως να το δούμε και σε Sony μερια σε καποια συνδρομητικη υπηρεσια σε βάθος χρόνου.

Ισως στα game awards να δωσουν ακριβης ημερομηνια.

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, kostiger said:

Είναι κάποιου είδους αστείο αυτό; 

Το OG PSVR παίζει τα backwards compatible PS4 games του στο PS5, αλλά το PSVR2 δεν θα τα παίζει;

Εντάξει, πλέον θεωρώ ότι έχουν βάλει στοιχήματα μέσα στην Sony για το ποιος θα σκεφτεί την πιο ηλίθια πολιτική για να εφαρμόσουν στο οικοσύστημά τους. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Είναι κάποιου είδους αστείο αυτό; 

Το OG PSVR παίζει τα backwards compatible PS4 games του στο PS5, αλλά το PSVR2 δεν θα τα παίζει;

Εντάξει, πλέον θεωρώ ότι έχουν βάλει στοιχήματα μέσα στην Sony για το ποιος θα σκεφτεί την πιο ηλίθια πολιτική για να εφαρμόσουν στο οικοσύστημά τους. 

Aποκλειουν οσους δυσμοιρους κατοχους του og psvr εχουν διατηρησει τη βιβλιοθηκη τους, λες και θα ειναι πολλες οι ενδιαφερουσες κυκλοφοριες που θα συνοδευσουν το δεδομενα ακριβο νεο περιφερειακο.Τι να πει κανεις;;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kostiger είπε

Aποκλειουν οσους δυσμοιρους κατοχους του og psvr εχουν διατηρησει τη βιβλιοθηκη τους, λες και θα ειναι πολλες οι ενδιαφερουσες κυκλοφοριες που θα συνοδευσουν το δεδομενα ακριβο νεο περιφερειακο.Τι να πει κανεις;;

Νταξ, δεν είναι και δυσμοιροι για να ακριβολογουμε. Πάνε και αγοράζουν vr headset για κονσόλα -niche αγορά-

Αυτά τα κόλπα, είναι για pc. Αγοράζεις το index σου ή το oculus σου και κάνεις ο,τι γουστάρεις, δεν έχεις κανένα νταβα στο κεφάλι, pcmr που λεμε; 

Δημοσ.

Kαι για την pcmr niche ειναι. Το εχουν παραξηλωσει το θεμα με τις anti-consumer πολιτικες τους. Μας φτυνουν και βγαζουμε ομπρελα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να αγοράσω το ps5  με σκοπό να το συνδέσω με το monitor του pc  μου για να παίζω παιχνιδια  σε 1440π αξιζει;

Επειδή διαβασα οτι το νέο update  του ps5 υποστηρίζει  αναλύσεις σε 1440P

Θά εχω προβλήματα αν συνδέσω το monitor του pc  μου με το ps5;

Σκέφτομαι να  αγοράσω ενα ps5  και να το συνδεσω με monitor του pc  μου για τον λόγο οτι δέν έχω αυτην την οικονομική δύνατοτητα αυτον τον καιρο για να  δημιουργήσω ενα νέο pc hardware το  οποίο κοστίζει ενα καρο λεφτα.

Επεξ/σία από Cubicolor
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Cubicolor είπε

Σκέφτομαι να αγοράσω το ps5  με σκοπό να το συνδέσω με το monitor του pc  μου για να παίζω παιχνιδια  σε 1440π αξιζει;

Επειδή διαβασα οτι το νέο update  του ps5 υποστηρίζει  αναλύσεις σε 1440P

Θά εχω προβλήματα αν συνδέσω το monitor του pc  μου με το ps5;

Σκέφτομαι να  αγοράσω ενα ps5  και να το συνδεσω με monitor του pc  μου για τον λόγο οτι δέν έχω αυτην την οικονομική δύνατοτητα αυτον τον καιρο για να  δημιουργήσω ενα νέο pc hardware το  οποίο κοστίζει ενα καρο λεφτα.

Από όσα έχω διαβάσει, το μόνο θέμα που θα έχεις είναι η έλλειψη VRR.

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εξαφανίστηκαν όλα τα bundles από παντού πάλι και τα καινούργια πήραν την αύξηση των 50 ευρώ, πλέον στα 750 ευρώ.

Εχουν πολλοί πάρει χαμπάρι οτι σκέτη κονσόλα θα αργήσει πολύ ο κόσμος να την δει και ειδικά στα ράφια των καταστημάτων.

Μπορεί πολλοί να τα πήραν και μετά αυτά που δεν ήθελαν τα επέστρεψαν πίσω/τα έβαλαν αγγελία κλπ.

Εκτός αν δεν υπήρχε ζήτηση για αυτά και τα απέσυραν να τα ξαναβγάλουν τις γιορτές μαζι με το god of war.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ μετά το τελευταίο update, καθυστερεί να μπει στο μενού από τη στιγμή που πατάω στο όνομα χρήση (αρχική οθόνη). Κάνει σίγουρα 5-6 δευτερόλεπτα περισσότερο από κει που με το που πάταγα χρήστη έμπαινε ακαριαία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχουν πολλοί πάρει χαμπάρι οτι σκέτη κονσόλα θα αργήσει πολύ ο κόσμος να την δει και ειδικά στα ράφια των καταστημάτων.

Μπορεί πολλοί να τα πήραν και μετά αυτά που δεν ήθελαν τα επέστρεψαν πίσω/τα έβαλαν αγγελία κλπ.

Εκτός αν δεν υπήρχε ζήτηση για αυτά και τα απέσυραν να τα ξαναβγάλουν τις γιορτές μαζι με το god of war.

Χλωμό το τελευταίο που λες. Κανένα μαγαζί είδικά τα μεγάλα δεν το συμφέρει να κρατάει απόθεμα και να το βγάζει αργότερα. Απλά λογικά συνεχίζει η έλλειψη ή η εφοδιαστική αλυσίδα είναι πολύ αργή. Αλλά να έχουν και να μην το πουλάνε, από σκοπιά retail, δεν βγάζει νόημα οικονομικό. Ούτε από σκοπιά κατασκευαστή (Sony).

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.
17 ώρες πριν, music_lover είπε

Από όσα έχω διαβάσει, το μόνο θέμα που θα έχεις είναι η έλλειψη VRR.

Εκτός αν βρει monitor με hdmi 2.1 (που δε βλέπω να υπάρχουν).🤣

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Χλωμό το τελευταίο που λες. Κανένα μαγαζί είδικά τα μεγάλα δεν το συμφέρει να κρατάει απόθεμα και να το βγάζει αργότερα. Απλά λογικά συνεχίζει η έλλειψη ή η εφοδιαστική αλυσίδα είναι πολύ αργή. Αλλά να έχουν και να μην το πουλάνε, από σκοπιά retail, δεν βγάζει νόημα οικονομικό. Ούτε από σκοπιά κατασκευαστή (Sony).

Αν αυτά που δινουν στο bundle δεν ενδιαφέρουν τους περισσότερους και δεν δέχονται και επιστροφές, δεν μου φαίνεται και τόσο παράλογο.

Δεν νομίζω πχ πολλοί να θέλουν να πληρώσουν 80ευρω για GT/Horizon τα οποια πλέον τα βρίσκουν πολύ φθηνότερα από αλλού(ειδικά με το επιπλέον 50ευρώ καπέλο τιμής κονσόλας), αν δεν δέχονται επιστροφές ξεχωριστά στα παιχνίδια.

Ακόμα χειρότερα το bundle με το horizon το οποίο ειναι και ψηφιακό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...