Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Αν υπάρξει υποστήριξη καλή το πήρα. Αυτό είναι το επόμενο βήμα στον χώρο του gaming απλά θέλει βελτιώσεις στα σημεία για να εδραιωθεί καλά στην αγορά.

Φαινεται οτι ειναι πολυ καθαρο λογω της αναλυσης και των OLED φακων..

Εμενα με πιανει ναυτια με αυτα..

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε στον κοπο να το βαλω (το προηγουμενο) στο κεφαλι μου δεν εχω μπει. Και μενα το Alyx με εχει ψησει σαν system seller τιτλος και ειναι της Valve, δεν φαινεται εν ολιγοις στον οριζοντα τετοια συνεργασια, εχει ερθει κοντα με το Φιλ ο Gabe.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostiger είπε

Ουτε στον κοπο να το βαλω (το προηγουμενο) στο κεφαλι μου δεν εχω μπει. Και μενα το Alyx με εχει ψησει σαν system seller τιτλος και ειναι της Valve, δεν φαινεται εν ολιγοις στον οριζοντα τετοια συνεργασια, εχει ερθει κοντα με το Φιλ ο Gabe.

Τίμα το γήρας, ου γαρ έρχεται μόνον.

Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής

Δεν είναι για εμάς σύντεκνε, μετά τα -άντα: τσαγάκι, μπιρίμπα, καφενείο άντε και κανένα 3rd person adventure που και που 🤣

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, music_lover said:

Τίμα το γήρας, ου γαρ έρχεται μόνον.

Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής

Δεν είναι για εμάς σύντεκνε, μετά τα -άντα: τσαγάκι, μπιρίμπα, καφενείο άντε και κανένα 3rd person adventure που και που 🤣

Πόσο ισχύει... δυστυχώς το psvr θα έχει καλώδιο (έστω και αυτό το 1) και μιας και έχω περάσει αρκετές ώρες με το quest wireless στο pc νομίζω δε παλεύεται το καλώδιο αν θες να το "ζήσεις" λίγο! 🤣

Επεξ/σία από Anastazio
  • Like 1
Δημοσ.

Σχεδόν απ την αρχή που πήρα την κονσόλα κάθε λίγες βδομάδες μου πετάει μήνυμα για save παιχνιδιού που έχω να αγγίξω μήνες οτι δεν μπόρεσε να γίνει sync και οτι είναι corrupted το αρχείο. Σας κάνει και εσάς τέτοια νούμερα ή να τα παίζει ο ssd;;

Δημοσ.
24 minutes ago, aggelos87 said:

Σχεδόν απ την αρχή που πήρα την κονσόλα κάθε λίγες βδομάδες μου πετάει μήνυμα για save παιχνιδιού που έχω να αγγίξω μήνες οτι δεν μπόρεσε να γίνει sync και οτι είναι corrupted το αρχείο. Σας κάνει και εσάς τέτοια νούμερα ή να τα παίζει ο ssd;;

Το κανει κ εδω...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Και σε μένα μια από τα ίδια, συγκεκριμένα μόνο με το save του Miles Morales. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Ανακοίνωσαν limided edition κοντρόλερ με θέμα το God of war

image.jpeg

Με χαλάνε λίγο οι λύκοι στο touch αλλα γενικά είναι ωραίο. Προτιμώ όμως την παραλλαγή.

Απορώ γιατί δεν έβγαλαν κ για το horizon.

Επεξ/σία από ilias78
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...