Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι της Team Ninja (δεν μου έχουν κάνει κλικ αυτά που έχω δει) και κανένα από τα Yakuza/Judgment (με τρομάζουν που θα βρω το χρόνο), αλλά παρόλα αυτά το Rise of the Ronin και το Like a Dragon: Ishin με ενθουσίασαν πολύ.

Γενικά αρκετά καλό το state of play.

• Like 3
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Εδώ και 16 χρόνια απο εποχής PS3 τα κοντρολερ της Sony ειναι τα ίδια στο θέμα της μπαταρίας. Τωρα δηλαδη σας ενοχλησε?

Είναι το ίδιο ενοχλητικό εδώ και 16 χρόνια. Και ακριβώς επειδή κάνουμε λαλαλαλαλαλ θα έχουμε δεύτερο κοντρόλλερ ή οποιαδήποτε πατέντα αντί για νορμάλ μπαταρία, δε θα το διορθώσουν ποτέ. Δε μπορεί το pro controller του switch να βγάζει 50-60 ώρες, να μη θυμάσαι πότε το φόρτισες τελευταία και αυτό το πράμα να είναι μισή μέρα.

5 ώρες πριν, ulalume είπε

Γιατι τοσο ζητημα με την μπαταρια, δεν καταλαβαίνω.

Μια χαρά κραταει, αν δεν φτανει, ενα δεύτερο χειριστήριο stand by. Δεν θελεις να αγοράσεις χειριστήριο; (Που θα χρειαστεί καποια στιγμη), παρε ενα dock με 15€. 

Δεν θελεις dock, παρε ενα charge and play καλωδιο.

Δεν θελεις καλωδιο; Παρε ενα powerbank...

Ειναι δυνατόν να λεμε οτι ειναι λυση να αλλαζεις μπαταριες;(που δεν γίνεται αλλα ετσι για την κουβέντα) Ειδικα οταν μιλαμε για μπαταρίες του 1€ καλη τυχη με force feedback κτλ..

Ότι έγραψα παραπάνω. Η παραδοχή είναι το πρώτο βήμα για να λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι νορμάλ - και δε θα έπρεπε να είναι.

Οι μπαταρίες είναι 5000 mAh (2500mah x2) vs 1500 mAh η εσωτερική του dualsense... Do the math. If anything να δώσουν την επιλογή να έχεις play and charge  Ή μπαταρίες όπως ο ανταγωνισμός.

Δεν έχει νόημα να εθελοτυφλούμε εις βάρος μας για να μη τολμήσουμε να πούμε κάτι στραβό για την Χ εταιρία. Ποτέ δε θα το καταλάβω αυτό..

Επεξ/σία από klainmaingr
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, h3342 είπε

Το μεγάλο καλώδιο φορτίζει πάρα πολύ αργά μετά....

Όσο μεγαλύτερο καλώδιο χάνεις σε ισχύ αν δεν είναι και μεγάλο σε πάχος που συνήθως δεν είναι πιο μεγάλα.

Με λίγο σοβαρό καλώδιο δε θα δεις διαφορά, μιλάμε για χειριστήριο που φορτίζει με 1,5Α.
Και στη τελική το θέμα είναι να μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις, αν σου τύχει 1 στις δέκα να βάλεις καλώδιο, ε δε χάλασε και ο κόσμος.

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, klainmaingr said:

Είναι το ίδιο ενοχλητικό εδώ και 16 χρόνια. Και ακριβώς επειδή κάνουμε λαλαλαλαλαλ θα έχουμε δεύτερο κοντρόλλερ ή οποιαδήποτε πατέντα αντί για νορμάλ μπαταρία, δε θα το διορθώσουν ποτέ. Δε μπορεί το pro controller του switch να βγάζει 50-60 ώρες, να μη θυμάσαι πότε το φόρτισες τελευταία και αυτό το πράμα να είναι μισή μέρα.

Ότι έγραψα παραπάνω. Η παραδοχή είναι το πρώτο βήμα για να λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι νορμάλ - και δε θα έπρεπε να είναι.

Οι μπαταρίες είναι 5000 mAh (2500mah x2) vs 1500 mAh η εσωτερική του dualsense... Do the math. If anything να δώσουν την επιλογή να έχεις play and charge  Ή μπαταρίες όπως ο ανταγωνισμός.

Δεν έχει νόημα να εθελοτυφλούμε εις βάρος μας για να μη τολμήσουμε να πούμε κάτι στραβό για την Χ εταιρία. Ποτέ δε θα το καταλάβω αυτό..

Πόση ώρα σου κρατάει το χειριστήριο; Επίσης, έχεις adaptive triggers, δόνηση και γενικά τα πάντα στο τέρμα; Προσωπικά, δεν παίζω πάρα πολύ σερί και δεν έχω πρόβλημα με την μπαταρία. Έχω 2 χειριστήρια και το charging station αλλά δεν τα αφήνω καν πάνω όταν δεν παίζω για να μην επιβαρύνω τις μπαταρίες χωρίς λόγο. Μια φορά έπαιξα σερί διπλό και χωρίς να είναι full φορτισμένα τα χειριστήρια και έβγαλαν κοντά 9 ώρες. Ήταν το No way out που είναι του PS4 οπότε δεν λειτουργούσαν adaptive triggers κτλ. Σκέφτομαι αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα μήπως απλά έχει θέμα το χειριστήριο σου και πρέπει να το στείλεις στο σέρβις. 

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.
1 ώρα πριν, klainmaingr είπε

Οι μπαταρίες είναι 5000 mAh (2500mah x2) vs 1500 mAh η εσωτερική του dualsense... Do the math.

Οι χωρητικοτητες των μπαταριων δεν αθροιζονται. Αν συνδεσεις σε σειρα 2 επαναφορτιζομενες μπαταριες ΑΑ των 2500mAh, η συστοιχια εχει χωρητικοτητα 2500mAh (και ονομαστικη ταση 2,6V).

• Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, gRim είπε

Πόση ώρα σου κρατάει το χειριστήριο; Επίσης, έχεις adaptive triggers, δόνηση και γενικά τα πάντα στο τέρμα; Προσωπικά, δεν παίζω πάρα πολύ σερί και δεν έχω πρόβλημα με την μπαταρία. Έχω 2 χειριστήρια και το charging station αλλά δεν τα αφήνω καν πάνω όταν δεν παίζω για να μην επιβαρύνω τις μπαταρίες χωρίς λόγο. Μια φορά έπαιξα σερί διπλό και χωρίς να είναι full φορτισμένα τα χειριστήρια και έβγαλαν κοντά 9 ώρες. Ήταν το No way out που είναι του PS4 οπότε δεν λειτουργούσαν adaptive triggers κτλ. Σκέφτομαι αν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα μήπως απλά έχει θέμα το χειριστήριο σου και πρέπει να το στείλεις στο σέρβις. 

Ειλικρινά δε ξέρω. Αλλα μετά απο 2-3 ώρες αρχίζει και αναβοσβήνει οτι θέλει φόρτιση. Τώρα αν αυτό είναι απλά θέμα indicator, δε το ξέρω αλλα κάπου εκεί αναγκάζομαι και το βάζω να φορτίσει μετά απο λίγο. Δε το έχω αφήσει να ξελιγωθεί ποτέ, αλλα πέφτει στη μία γραμμή υπερβολικά γρήγορα. Αν κρίνω απο την εμπειρία μου με τα ds4 που ήταν αντίστοιχη , δε περιμένω οτι θα βγάλει καιρό αλλα θα το δοκιμάσω απο περιέργεια.

Τα adaptive και τα πάντα όλα είναι στο low και η εξοικονόμηση ενέργειας στο μαξ οπότε δεν ξεχνιέται ποτέ ανοιχτό.

25 λεπτά πριν, stcp είπε

Οι χωρητικοτητες των μπαταριων δεν αθροιζονται. Αν συνδεσεις σε σειρα 2 επαναφορτιζομενες μπαταριες ΑΑ των 2500mAh, η συστοιχια εχει χωρητικοτητα 2500mAh (και ονομαστικη ταση 2,6V).

Fair enough δε το ήξερα.

Δημοσ.
1 hour ago, klainmaingr said:

Ειλικρινά δε ξέρω. Αλλα μετά απο 2-3 ώρες αρχίζει και αναβοσβήνει οτι θέλει φόρτιση. Τώρα αν αυτό είναι απλά θέμα indicator, δε το ξέρω αλλα κάπου εκεί αναγκάζομαι και το βάζω να φορτίσει μετά απο λίγο. Δε το έχω αφήσει να ξελιγωθεί ποτέ, αλλα πέφτει στη μία γραμμή υπερβολικά γρήγορα. Αν κρίνω απο την εμπειρία μου με τα ds4 που ήταν αντίστοιχη , δε περιμένω οτι θα βγάλει καιρό αλλα θα το δοκιμάσω απο περιέργεια.

Τα adaptive και τα πάντα όλα είναι στο low και η εξοικονόμηση ενέργειας στο μαξ οπότε δεν ξεχνιέται ποτέ ανοιχτό.

Fair enough δε το ήξερα.

Δεν ξέρω δεν μου φαίνεται φυσιολογικό μετά από 2-3 ώρες να αναβοσβήνει το indicator ειδικά εάν τα έχεις βάλει όλα στο low. Οκ εγώ παίζω ελάχιστα αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι κρατάνε πολύ παραπάνω εμένα μέχρι να δω το indicator και σύνολο πιστεύω μου βγάζουν πάνω από 10 ώρες παιξίματος. Θα σου έλεγα την επόμενη φορά εάν μπορείς να αφήσεις το χειριστήριο να ξεφορτίσει και μετά να το φορτίσεις μέχρι το 100% μήπως έτσι γίνει κανένα calibration στην μπαταρία και η ένδειξη της μπαταρίας γίνει πιο ακριβής. Ακόμα καλύτερα εάν μπορούσες να δανειστείς ένα χειριστήριο για να δεις αν έχει το ίδιο θέμα με την αυτονομία. Έτσι όπως μου το περιγράφεις φοβάμαι ότι έχει θέμα το χειριστήριο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω επαιξα τελευταια γυρω στις 7 ωρες σερι Forbiden west και ο μοχλος ηταν οκ , δλδ εβγαλε και αλλα sessions. Καποιο θεμα θα υπαρχει και προσωπικα δεν εχω τιποτα απενεργοποιημενο στον μοχλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως όποιος θέλει καλώδιο, έχω της baseus στα 3 μέτρα. δεν κάνω διαφήμιση απλά το έχω στην κατοχή μου κ το είχα δουλέψει

https://www.skroutz.gr/s/21144529/Baseus-Cafule-Braided-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-A-male-Black-Red-3m-CATKLF-U91.html

Επεξ/σία από ilias78
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, optimus prime είπε

Αν υπάρξει υποστήριξη καλή το πήρα. Αυτό είναι το επόμενο βήμα στον χώρο του gaming απλά θέλει βελτιώσεις στα σημεία για να εδραιωθεί καλά στην αγορά.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Αν υπάρξει υποστήριξη καλή το πήρα. Αυτό είναι το επόμενο βήμα στον χώρο του gaming απλά θέλει βελτιώσεις στα σημεία για να εδραιωθεί καλά στην αγορά.

Αν εννοείς το επόμενο βήμα μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, ίσως και να είναι. Η υποστήριξη του προηγούμενου μοντέλου ήταν στην καλύτερη περίπτωση μέτρια, πράγμα λογικό βέβαια, κανένας publisher δεν πρόκειται να δώσει σοβαρά χρήματα για να καλύψει userbase ενός εκατομμυρίου.

Κατά τ' άλλα οι παθογένειες του προηγούμενου μοντέλου (και όλων των VR headsets εκεί έξω αυτή την στιγμή για να λέμε τα σύκα σύκα) παραμένουν αυτούσιες: υπερβολικά μεγάλο μέγεθος και ύπαρξη καλωδίων. Όταν λυθούν αυτά τα δύο προβλήματα, το ξανασυζητάμε για το εάν μπορεί να πουλήσει σοβαρά νούμερα στο mainstream κοινό και άρα να έχει και υποστήριξη από τους μεγάλους pubs/devs.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ένα Alyx θα ήθελα να το παίξω αν το φέρουν στο PS5, αλλά ναι δεν πρόκειται να δούμε εκατοντάδες καλά παιχνίδια για VR. Ας βγάλουν κάμια 10αριά καλά και είμαστε οκ προς το παρόν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...