Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, music_lover είπε

Κάνει κανένας χρήση του PS5 με οθόνη 1440p? Θέλω να ρωτήσω αν δουλεύουν όλα smooth.

Δεν το εχω δοκιμασει ακομα, αν εχεις λιγο υπομονη μες στο ΣΚ θα το συνδεσω στην 1440p και θα σου πω. 

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ και 16 χρόνια απο εποχής PS3 τα κοντρολερ της Sony ειναι τα ίδια στο θέμα της μπαταρίας. Τωρα δηλαδη σας ενοχλησε?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chocorello είπε

Το πρόβλημα λύνεται με ένα μεγάλο USB type C καλώδιο, παίξτε με καλώδιο όσο φορτίζει το χειριστήριο.

Αν δεν έχετε καλώδιο αρκετών μέτρων, αξίζει η αγορά ακόμα και χωρίς PS5 καθώς όπου και να πάτε (διακοπές κλπ.) μπορείτε να φορτίζετε τα κινητά σας ξάπλα στο κρεβάτι ασχέτως που μπορεί να βρίσκεται η πρίζα.

Τέλος, είναι φορές που όσο παίζω ασύρματα με το ίδιο καλώδιο φορτίζω το κινητό μου απευθείας από τη κονσόλα οπότε μπορώ να το έχω δίπλα μου ασχέτως στάθμης μπαταρίας.

Γενικά το να υπάρχει ένα πολύ μεγάλο καλώδιο βολεύει φουλ.

Το μεγάλο καλώδιο φορτίζει πάρα πολύ αργά μετά....

Όσο μεγαλύτερο καλώδιο χάνεις σε ισχύ αν δεν είναι και μεγάλο σε πάχος που συνήθως δεν είναι πιο μεγάλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Κάνει κανένας χρήση του PS5 με οθόνη 1440p? Θέλω να ρωτήσω αν δουλεύουν όλα smooth.

Δεν το συνδεσα ακόμα στην μπαζο-1440π οθόνη που έχω, βαριέμαι.

Στην 4κ tv το έβαλα να παίξει στα 1440p, απο περιέργεια. Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.

edit: δεν παίζει το VRR στα 1440π, γνωστό όμως το είχαν πει

Επεξ/σία από Agent_Orange
  • Like 3
Δημοσ.

Δοκίμασα να το βάλω σε 2k ανάλυση αλλά επειδή το PS5 συνδέεται με την G1 μέσω 4k ενισχυτή της Marantz, έφαγα άκυρο. Θα πρέπει να το συνδέσω απευθείας στην G1 αλλά πιο εύκολα λύνω εξίσωση με λογάριθμο παρά αλλάζω καλώδιο στην συγκεκριμένη τηλεόραση 😆

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε

Δεν το συνδεσα ακόμα στην μπαζο-1440π οθόνη που έχω, βαριέμαι.

Στην 4κ tv το έβαλα να παίξει στα 1440p, απο περιέργεια. Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.

edit: δεν παίζει το VRR στα 1440π, γνωστό όμως το είχαν πει

Και εμένα με την επιλογή που έχει για test 1440p μου δούλεψαν σε Samsung Q80T όλα τα tests. Όχι ότι θα το χρησιμοποιήσω βέβαια ποτέ για μεγάλη διάρκεια για να δω άμα είναι γενικά οκ.

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, D.Luffy said:

ημίμετρα" αλλά όχι ουσιαστική λύση στο πρόβλημα

4 επαναφορτιζομενες πάντως που έχουν 4€βστο lidl μια χαρά ουσιαστική λύση είναι. 

Παίζεις με 2 και οι άλλες 2 είναι έτοιμες φορτισμένες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου το Dualsense δεν δέχεται επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, γιατι αυτές αναφέρονται?

Οι μόνες προτάσεις σε αυτό που ρώτησε ο συμφορουμίτης πιο πίσω ειναι είτε ένα charge/dock station, είτε ένα 2ρο controller(ή και τα 2).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 12/9/2022 στις 6:24 ΜΜ, vorlon68 είπε

Υπ' οψιν οταν αρχίσει και αναβοσβήνει η ενδειξη της μπαταριας, σε μένα κρατάει αλλο ένα 4ωρο ακόμα

Αυτο ειναι ισως και το πιο περίεργο για μενα. Για ποιο λόγο δεν εχει ενα % και σε κοψοχολιαζει με τέσσερις ωρες αέρα και ουσιαστικά με λαθος ενδειξη... Αν ειναι οντως στις 4 ωρες τοτε αναβοσβηνει στο 50%??

Στις 12/9/2022 στις 8:09 ΜΜ, D.Luffy είπε

Ναι το κόστος είναι μεγαλύτερο από πχ ένα σετ μπαταριών αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι δα και τόσο αποτρεπτικό και γίνεται μια φορά και τέλος. Αντίο με το θέμα μπαταρίας. Ειλικρινά ακόμα και αν το dualsense είχε το μισό χρόνο ζωής από ότι έχει τώρα, δεν θα είχε καμία πρακτική διαφορά με τη συγκεκριμένη μέθοδο. 

Και όσο αναφορά τις επιπλέον συσκευές στο σαλόνι, ε δεν νομίζω ότι ένα διακριτικό charging station κάνει το χώρο πιο περίπλοκο. Ισα ισα που κάθεται όμορφα και ωραία το χειριστήριο επάνω του και το έχεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο (εγώ το έχω πάντα δίπλα στην κονσόλα) από το να είναι κάπου πεταμένο χύμα σε ένα τραπέζι ή συνδεδεμένο στην κονσόλα με καλώδιο να κρέμεται. 

IMG_1511.jpeg.0e936eacadbe135caffa209a60d45466.jpeg

Περα απο το κοστος.. το βλεπω συγκριτικά με το χβοχ πχ που πραγματικα με τις LADDA δε θυμάμαι ποτε αλλαξα τελευταία μπαταρίες και μου φαίνεται τραγικό. Αλλα οκ οπως και να χει θα δω αν εχει νοημα το charging station.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

God of War Ragnarok

Spoiler

Stellar Blade

Spoiler

Synduality

Spoiler

Rise of the Ronin

Spoiler

Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge

Spoiler

Demeo

Spoiler

Like a Dragon: Ishin

Spoiler

Hogwarts Legacy

Spoiler

Pacific Drive

Spoiler

Tekken 8

Spoiler

Επεξ/σία από pictorino
  • Like 13
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Στο εξωτερικό υπάρχουν κάποια battery packs αλλά δεν γνωρίζω αν κάνουν δουλειά πχ αυτο

Spoiler

image.png.f7594e136c410068edb1463c957387b1.png

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι τοσο ζητημα με την μπαταρια, δεν καταλαβαίνω.

Μια χαρά κραταει, αν δεν φτανει, ενα δεύτερο χειριστήριο stand by. Δεν θελεις να αγοράσεις χειριστήριο; (Που θα χρειαστεί καποια στιγμη), παρε ενα dock με 15€. 

Δεν θελεις dock, παρε ενα charge and play καλωδιο.

Δεν θελεις καλωδιο; Παρε ενα powerbank...

Ειναι δυνατόν να λεμε οτι ειναι λυση να αλλαζεις μπαταριες;(που δεν γίνεται αλλα ετσι για την κουβέντα) Ειδικα οταν μιλαμε για μπαταρίες του 1€ καλη τυχη με force feedback κτλ..

Επεξ/σία από ulalume
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο το νόημα του Rise of the Ronin να είναι exclusive στο PS5 όταν όλοι περιμένουν την συνέχεια του Ghost of Tsushima? Θα μου πεις βγαίνει και στο PC αλλά και πάλι γιατί να δώσει χρήματα η Sony γι αυτό το πράμα?

Επίσης από τεχνικής άποψης το παιχνίδι μοιάζει λες και είναι PS3 remaster (ούτε καν PS4 game). Απορώ πως η Team Ninja θα καταφέρει να κάνει open world μεγάλης έκτασης με αυτό το πάμβαρο αρχαίο έκτρωμα μηχανής γραφικών απο την εποχή του Ninja Gaiden... Τα παιχνίδια Nioh, DoA, Stranger of Paradise έχουν τρελές απαιτήσεις ακόμα και σε high end PC με γραφικά 20 χρόνια πίσω.

Αν κυκλοφορήσει το GoT2 εκείνη την περίοδο την βάψανε.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...