Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ώρα θα σας βόλευε; Θα εξυπηρετούσε την άλλη πλευρά; Με την Ινδία τι γίνετε;  Ημαρτον και για αυτό ακόμα γκρίνια; Και σιγά τι έχουν να δείξουν ίσως κάνα teaser από gow πριν του κάνουν state of play αφιέρωμα. Το βλέπουμε και κονσέρβα δε θα χάσουμε τπτ wow

• Like 5
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ο Carbon Fibre και ο Steven Finns ειναι που κανουν γκρινια εδω.

Εν παση περιπτωσει, μια χαρα οπως το λες και κονσερβα το επομενο πρωι, μη σου πω και καλυτερα, ολες οι πληροφοριες μαζεμενες και νοικοκυρεμενες, αν θα εχει και ζουμι ακομα καλυτερα..

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, sndev είπε

Τι ώρα θα σας βόλευε; Θα εξυπηρετούσε την άλλη πλευρά; Με την Ινδία τι γίνετε;  Ημαρτον και για αυτό ακόμα γκρίνια; Και σιγά τι έχουν να δείξουν ίσως κάνα teaser από gow πριν του κάνουν state of play αφιέρωμα. Το βλέπουμε και κονσέρβα δε θα χάσουμε τπτ wow

Αλίμονο, δεν είπα ότι ήρθε και η καταστροφή. Απλώς μου κάνει εντύπωση που πάντα τα βάζει αργά η sony τα σοου της. Θυμάμαι δηλαδή και E3 παρουσιάσεις που είχε, ότι τις έβαζε 3-4 η ώρα σε εμάς, ενώ όλοι οι υπόλοιποι (MS, Ninty, EA κλπ) τα είχαν πάντα νωρίτερα. Δίκιο έχεις με το τι να πουν και οι Ινδοί και οι Ιάπωνες, απλώς κουβέντα να γίνεται. Γράψε άκυρο με το προηγούμενο.

Επεξ/σία από stevenfins
  • Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, D.Luffy said:

Άσε που αυτό που λες εσύ να αγοράζεις δηλαδή συνεχώς καινούργιες μπαταρίες όταν τελειώνουν σίγουρα δεν είναι η πιο φθηνή και προσιτή λύση

Θέλω να πιστεύω πως εννοεί επαναφορτιζομενες. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NickTG είπε

Θέλω να πιστεύω πως εννοεί επαναφορτιζομενες. 

Δεν νομίζω..

9 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Ενώ η λύση του απλά όταν τελειώσει η μπαταρία να βάλουμε άλλες καινούργιες και πιο φτηνή είναι και πιο προσιτή σε όλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα λύνεται με ένα μεγάλο USB type C καλώδιο, παίξτε με καλώδιο όσο φορτίζει το χειριστήριο.

Αν δεν έχετε καλώδιο αρκετών μέτρων, αξίζει η αγορά ακόμα και χωρίς PS5 καθώς όπου και να πάτε (διακοπές κλπ.) μπορείτε να φορτίζετε τα κινητά σας ξάπλα στο κρεβάτι ασχέτως που μπορεί να βρίσκεται η πρίζα.

Τέλος, είναι φορές που όσο παίζω ασύρματα με το ίδιο καλώδιο φορτίζω το κινητό μου απευθείας από τη κονσόλα οπότε μπορώ να το έχω δίπλα μου ασχέτως στάθμης μπαταρίας.

Γενικά το να υπάρχει ένα πολύ μεγάλο καλώδιο βολεύει φουλ.

Επεξ/σία από chocorello
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μαζί με έναν ταχυφορτιστη να πάρει κάποιος ποιο φτηνή λύση από ένα νέο μοχλό είναι και συνήθως τα πακέτα ταχυφορτιστη με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έρχονται με 4 μπαταρίες.

Ορίστε και ένα μικρο παράδειγμα.

Και όντως ακόμα καλύτερη λύση οι επαναφορτιζόμενες μαζί με το φορτιστή γιατί δεν θα χρειάζεται να παίρνει κάποιος νέες μπαταρίες κάθε φορά.

Δηλαδή δίνει αυτά τα 30-35 ευρώ και καθάρισε με 2 ζευγάρια μπαταρίες να έχει.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Κάποιος που θέλει και χρειάζεται έναν 2ο μοχλό καλά κάνει και παίρνει απλά κατά την ταπεινή μου γνώμη αν κυρίως είσαι single player ή multiplayer που δεν χρειάζεσαι 2ο μοχλό γιατί να προβείς στην αγορά 2ου μοχλού μόνο για τι διάρκεια των μπαταριών που έχουν ενσωματωμένες οι μοχλοί?

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ναι ο Carbon Fibre και ο Steven Finns ειναι που κανουν γκρινια εδω.

Εν παση περιπτωσει, μια χαρα οπως το λες και κονσερβα το επομενο πρωι, μη σου πω και καλυτερα, ολες οι πληροφοριες μαζεμενες και νοικοκυρεμενες, αν θα εχει και ζουμι ακομα καλυτερα..

Δεν αναφέρομαι στους 2 συγκεκριμένα πιο πολύ ήθελα να τονίσω την γενική Μίρλα πιανομενος από αυτό. Συγνώμη  κ από τους 2 αν το πήραν ανάποδα λάθος ο τρόπος που το έγραψα δεν ήθελα να στοχοποίησω τα άτομα αλλά τι γενική κατάσταση 

Με ενοχλεί  που το κάθε τι το βλέπουμε αρνητικά η ψάχνουμε να βρούμε σε κάθε κίνηση ένα διαολο , είναι κουραστικό. Εδώ κλαίμε γτ έχει η δεν έχει μπαταρίες το χειριστήριο αν θα είναι 1 2 το πρωί σε ένα σόου ξεπεσμενο. Revision κονσόλας, θέλει να βγάλει λευτα κόβοντας από χαλκό διαβαζω.

Πότε είχε AA μπαταρίες ρε παιδιά το κοντρολερ; Πότε δεν γίνετοταν ρεβισιονς για τον Χ ψι λόγο; Αν κονομαει περισσότερα λόγο ρεβισιονς καλά κάνει δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα μην αγοράσετε αν δε το σηκώνει η τσέπη σας η είστε αντίθετοι ιδεολογικά.

να γκρινιάξετε γτ μας θεωρεί μαλακες κ κάνει αύξηση τιμής Ευρώπη κ όχι Αμερική. Ναι να γκρινιάξετε για το always online του gt για το 80αρι του παρτ1 για το ότι άφησε στο ,σύστημα της το cyberpunk χωρίς να μπορεί να παιχτεί. Για τα drift στο χειριστήριο μαζι σας, αλλά να χει μια ουσία μια βάση όλο αυτό..

Anyway sorry απλά ήθελα να καταθέσω το σκεπτικό μου και ας είναι λάθος. Για να δούμε τι μας ξημερώνει αύριο 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξέρεις ότι στο ποστ σου έχεις 2 αντικρουόμενες περιπτώσεις έτσι?

Από τη μια δεν σε ενοχλεί να βγάζει λεφτά η Sony και κάθε sony με το να μειώνει την ποιότητα/ποσότητα των υλικών μέσα στη κονσόλα ενώ από την άλλη σε ενοχλεί που ανεβάζει τις τιμές των κονσολών τις.

Άποψη σου.

Δεκτή παρόλο που δεν συμφωνώ μαζί σου στο πρώτο σκέλος της.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Paragontas-x είπε

Με τι λογική που μιλάς φαντάζομαι είσαι και σύμφωνος για την αύξηση τιμής των κονσολών ps5 σε κάποια region έτσι?

Εγώ προσωπικά ειδικά σε αυτή τη κίνηση της Sony είμαι τέρμα αντίθετος.

Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ τι γράφω. Αναφέρθηκα σα παράδειγμα και σε αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως αυτό που πρότεινα ήταν πως να λύσει κάποιος 100% το θέμα της διάρκειας της μπαταρίας έχοντας στην ουσία συνέχεια μόνιμη φόρτηση (παίζοντας wireless και όχι με καλώδιο) 24 ώρες το 24ωρο μέχρι να ξεφορτίσει αυτός και όχι το χειριστήριο. 

Αν η προταιρεότητα είναι πως να ξοδέψουμε όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα τότε υπάρχουν ένα σωρό "ημίμετρα" αλλά όχι ουσιαστική λύση στο πρόβλημα. Θα πρέπει κάποιος είτε να συνδέει ένα καλώδιο στο controller ή να βγάζει τις μπαταρίες (αν το θυμηθεί) και να περιμένει να φoρτίσουν πρώτα για να μπορέσει να παίξει. Δεκτό και αυτό. Ας κρίνει ο καθένας σύμφωνα με την τσέπη του και τις ανάγκες του. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Το ξέρεις ότι στο ποστ σου έχεις 2 αντικρουόμενες περιπτώσεις έτσι?

Από τη μια δεν σε ενοχλεί να βγάζει λεφτά η Sony και κάθε sony με το να μειώνει την ποιότητα/ποσότητα των υλικών μέσα στη κονσόλα ενώ από την άλλη σε ενοχλεί που ανεβάζει τις τιμές των κονσολών τις.

Άποψη σου.

Δεκτή παρόλο που δεν συμφωνώ μαζί σου στο πρώτο σκέλος της.

Θα στο κάνω πενηνταρακια μια φορά και δε θα το συνεχίσω, οποίος μπορεί θα καταλάβει.

Είναι άλλο πράγμα να κάνω revision έχοντας πάνω κάτω το ίδιο αποτέλεσμα άρα δεν παραδίδω κατώτερο προϊόν συγκρικα με τη προηγούμενη έκδοση και άλλο πράγμα να κάνω οικονομική διάκριση Ευρώπη Αμερική. Το δεύτερο το λες και ρατσιστικό. 

Στο γενικό σκεπτικό σου σα καταναλωτής είσαι σωστός, στο βάθος όμως υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά που για εμένα μετράει.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sndev είπε

Δεν αναφέρομαι στους 2 συγκεκριμένα πιο πολύ ήθελα να τονίσω την γενική Μίρλα πιανομενος από αυτό. Συγνώμη  κ από τους 2 αν το πήραν ανάποδα λάθος ο τρόπος που το έγραψα δεν ήθελα να στοχοποίησω τα άτομα αλλά τι γενική κατάσταση 

Με ενοχλεί  που το κάθε τι το βλέπουμε αρνητικά η ψάχνουμε να βρούμε σε κάθε κίνηση ένα διαολο , είναι κουραστικό. Εδώ κλαίμε γτ έχει η δεν έχει μπαταρίες το χειριστήριο αν θα είναι 1 2 το πρωί σε ένα σόου ξεπεσμενο. Revision κονσόλας, θέλει να βγάλει λευτα κόβοντας από χαλκό διαβαζω.

Πότε είχε AA μπαταρίες ρε παιδιά το κοντρολερ; Πότε δεν γίνετοταν ρεβισιονς για τον Χ ψι λόγο; Αν κονομαει περισσότερα λόγο ρεβισιονς καλά κάνει δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα μην αγοράσετε αν δε το σηκώνει η τσέπη σας η είστε αντίθετοι ιδεολογικά.

να γκρινιάξετε γτ μας θεωρεί μαλακες κ κάνει αύξηση τιμής Ευρώπη κ όχι Αμερική. Ναι να γκρινιάξετε για το always online του gt για το 80αρι του παρτ1 για το ότι άφησε στο ,σύστημα της το cyberpunk χωρίς να μπορεί να παιχτεί. Για τα drift στο χειριστήριο μαζι σας, αλλά να χει μια ουσία μια βάση όλο αυτό..

Anyway sorry απλά ήθελα να καταθέσω το σκεπτικό μου και ας είναι λάθος. Για να δούμε τι μας ξημερώνει αύριο 

Εχει δωσει πολλα δικαιωματα εσχατως, με αποτελεσμα να επιτεινεται η ετσι κι αλλιως υπαρκτη γκρινια. Προσωπικα συχνα- πυκνα αναδεικνυω τετοια θεματα, αλλα σαφως η ωρα διεξαγωγης του State of Play δεν θα πρεπε να ειναι αναμεσα τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...