Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά οι λύσεις που προτείνετε (αν και καλοδεχούμενες) έχουν στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα έξτρα κόστος 80 ευρώ και έξτρα συσκευές στο σαλόνι.

Ήλπιζα για κάποιο μόντ χειριστηρίου ή ακομα ακόμα και κάποιο battery pack. Anyway. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Είναι λίγο θλιβερό να προσπαθούμε να βρούμε workaround το 2022 για να είναι χρηστικό το χειριστήριο για πάνω απο μισή μέρα.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Παιδιά οι λύσεις που προτείνετε (αν και καλοδεχούμενες) έχουν στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα έξτρα κόστος 80 ευρώ και έξτρα συσκευές στο σαλόνι.

Ήλπιζα για κάποιο μόντ χειριστηρίου ή ακομα ακόμα και κάποιο battery pack. Anyway. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Είναι λίγο θλιβερό να προσπαθούμε να βρούμε workaround το 2022 για να είναι χρηστικό το χειριστήριο για πάνω απο μισή μέρα.

Υπ' οψιν οταν αρχίσει και αναβοσβήνει η ενδειξη της μπαταριας, σε μένα κρατάει αλλο ένα 4ωρο ακόμα

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, klainmaingr είπε

ένα έξτρα κόστος 80 ευρώ και έξτρα συσκευές στο σαλόνι.

Ενα 20αρι - 30αρι εχει το charging station...Δεν ειναι υποχρεωτικο να παρεις 2ο dualsense. Ακομα και αν κανεις 10ωρο session μπορεις φανταζομαι για 1-2 ωρες να εχεις συνδεδεμενο το καλωδιο. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το κόστος είναι μεγαλύτερο από πχ ένα σετ μπαταριών αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι δα και τόσο αποτρεπτικό και γίνεται μια φορά και τέλος. Αντίο με το θέμα μπαταρίας. Ειλικρινά ακόμα και αν το dualsense είχε το μισό χρόνο ζωής από ότι έχει τώρα, δεν θα είχε καμία πρακτική διαφορά με τη συγκεκριμένη μέθοδο. 

Και όσο αναφορά τις επιπλέον συσκευές στο σαλόνι, ε δεν νομίζω ότι ένα διακριτικό charging station κάνει το χώρο πιο περίπλοκο. Ισα ισα που κάθεται όμορφα και ωραία το χειριστήριο επάνω του και το έχεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο (εγώ το έχω πάντα δίπλα στην κονσόλα) από το να είναι κάπου πεταμένο χύμα σε ένα τραπέζι ή συνδεδεμένο στην κονσόλα με καλώδιο να κρέμεται. 

IMG_1511.jpeg.0e936eacadbe135caffa209a60d45466.jpeg

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 9
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Στην Ιαπωνία κάποιοι ήδη το έχουν στα χέρια τους.

FB_IMG_1663006885350.jpg

Μήπως είναι τα κουτιά που βάζουν σε display ώστε με αυτά να τα κάνεις preorder στο ταμείο;

Αλλιώς δεν έχει λογική να γράφει και την ημερομηνία της κυκλοφορίας.

• Like 1
Δημοσ.

Ρώτησα μια φίλη που γνωρίζει Ιαπωνικά, το κόκκινο κάτω δεξιά σημαίνει ότι δέχονται προπαραγγελίες, οπότε είχα δίκιο ότι δεν είναι το game.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Ρώτησα μια φίλη που γνωρίζει Ιαπωνικά, το κόκκινο κάτω δεξιά σημαίνει ότι δέχονται προπαραγγελίες, οπότε είχα δίκιο ότι δεν είναι το game.

Αποκλείεται να ήταν το παιχνίδι. Εδώ καλά καλά ουτε gold δεν έχει γίνει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Αποκλείεται να ήταν το παιχνίδι. Εδώ καλά καλά ουτε gold δεν έχει γίνει.

Μην το λες σε εμένα, εγώ το είχα ψιλιαστεί. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να έχεις πολλούς μοχλούς όμως δεν είναι λύση ειδικά για άτομα που δεν έχουν να δίνουν λεφτά για κάθε μοχλό.

Ενώ η λύση του απλά όταν τελειώσει η μπαταρία να βάλουμε άλλες καινούργιες και πιο φτηνή είναι και πιο προσιτή σε όλους.

Ταπεινή μου άποψη είναι πολύ καλύτερο τη μπαταρία να μπορείς να την βγάζεις και βάζεις χωρίς να χάνεις καμία εγγύηση ή να ανοίγεις κάποιο κινητό ή μοχλό.

Εγώ πάντως απ' όταν κατάργησαν στα κινητά να μπορείς να βγάλεις την μπαταρία και να βάλεις άλλη ξενέρωσα απίστευτα.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Το να έχεις πολλούς μοχλούς όμως δεν είναι λύση ειδικά για άτομα που δεν έχουν να δίνουν λεφτά για κάθε μοχλό.

Ενώ η λύση του απλά όταν τελειώσει η μπαταρία να βάλουμε άλλες καινούργιες και πιο φτηνή είναι και πιο προσιτή σε όλους.

Ταπεινή μου άποψη είναι πολύ καλύτερο τη μπαταρία να μπορείς να την βγάζεις και βάζεις χωρίς να χάνεις καμία εγγύηση ή να ανοίγεις κάποιο κινητό ή μοχλό.

Εγώ πάντως απ' όταν κατάργησαν στα κινητά να μπορείς να βγάλεις την μπαταρία και να βάλεις άλλη ξενέρωσα απίστευτα.

Εντάξει σεβαστή η άποψη σου αλλά κάπου υπερβάλλεις μάλλον. Δεν λέμε να δώσει κάποιος ένα σωρό λεφτά για "πολλούς" μοχλούς. Δύο χειριστήρια είναι. Το ένα το έχει ήδη μέσα η κονσόλα και απλά αγοράζεις ένα δεύτερο.

Και δεν είναι μόνο για μπαταρία το δεύτερο χειριστήριο. Προφανώς μπορείς να παίξεις και διπλό με κάποιον άλλο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα δηλαδή να το αγοράσει κάποιος έτσι κι αλλιώς πέραν της μπαταρίας.

Άσε που αυτό που λες εσύ να αγοράζεις δηλαδή συνεχώς καινούργιες μπαταρίες όταν τελειώνουν σίγουρα δεν είναι η πιο φθηνή και προσιτή λύση γιατι καποια στιγμή θα συμπληρώσεις (και θα ξεπεράσεις) τα λεφτά για καινούργιο χειριστήριο και πάλι θα μείνεις με ένα να αλλάζεις μπαταρίες! Για σκέψου το λίγο καλύτερα...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 4
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Ωραία ώρα το έβαλαν. Μας έχουν λίγο ψιλογραμμένους σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού..

Αφού την έχουν στο τσεπάκι την Ευρώπη από άποψη αγοράς μας έχουν γραμμένους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...