Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ποιο αυτό του 2017; 

Ναι (Προσωπικη αποψη) και αναφερομαι στο μονο για multiplayer 

Επεξ/σία από vorlon68
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Αφου δεν τα βρίσκουν ας αναστήσουν τα Killzone και Resistance. Μια χαρα games ήταν.

Στην PS3 γενιά βγήκαν όντως δυνατοί τίτλοι. Νομίζω ότι τουλάχιστον για το Resistance η αρχική ομάδα ανάπτυξης έχει διασκορπιστεί. Άσε που και η ίδια η Sony τους έγραψε στα από τέτοια της και αυτούς από το Killzone μετά την κακή πορεία του K: Shadowfall. 

Κρίμα:/

Τώρα λίγο εκτός θέματος αλλά θα ήθελα The Order: 1886 αναβίωση, αυτού του αδικοχαμένου τίτλου που είχε πολλά να δώσει. True next gen γραφικά & gameplay mechanics για την τότε γενιά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Και είχαμε μια σκασίλα αν χαθεί. Κάθε χρόνο και χειρότερο. Το καλύτερο CoD ήταν το WW II, μετα όλο και χειρότερο.

Συμφωνώ 100%

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Τον έχει λούσει κρύος ιδρώτας τον Jim μην τυχόν χάσει το CoD απ' το PS.

Κανενας ιδρωτας. Η MS θα ηταν χαζη αν αφηνε τοσα κερδη να πανε χαμενα με το να το κανει exclusive. Και ας χρησιμοποιησουν οποια δικαιολογια θελουν για να μην το παραδεχτουν

Πλεον μεγαλυτερη απο 6mil η διαφορα μεταξυ ps5 και XBox X|S

PS5 Has Outsold the Switch in the UK to Become Best-Selling Console in 2022 Through August

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποια ουσιαστική λύση για την αστεία διάρκεια τής μπαταρίας του χειριστηρίου; (πέραν του μόνιμου καλωδίου)

Μιλάω κατα βαση για mod που να επιτρέπει επαναφορτιζόμενες. Εχω τα παντα σχεδον κλειστα (δονηση, ηχο, λεντ, τριγκερς κτλ) και δεν βγάζει ούτε μέρα μετρίου παιξίματος. Η ενδειξη πάει στη μια μπάρα υπερβολικά γρήγορα και μετά το χάος.

Οκ, βάλε θλιβερή εσωτερική μπαταρία (οπως είναι και το battery  pack στο χβοχ), αλλά δωσε μου επιλογή να χρησιμοποιήσω δικές μου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Υπάρχει κάποια ουσιαστική λύση για την αστεία διάρκεια τής μπαταρίας του χειριστηρίου; (πέραν του μόνιμου καλωδίου)

Μιλάω κατα βαση για mod που να επιτρέπει επαναφορτιζόμενες. Εχω τα παντα σχεδον κλειστα (δονηση, ηχο, λεντ, τριγκερς κτλ) και δεν βγάζει ούτε μέρα μετρίου παιξίματος. Η ενδειξη πάει στη μια μπάρα υπερβολικά γρήγορα και μετά το χάος.

Οκ, βάλε θλιβερή εσωτερική μπαταρία (οπως είναι και το battery  pack στο χβοχ), αλλά δωσε μου επιλογή να χρησιμοποιήσω δικές μου...

Υπάρχει μια καλή έμμεση λύση. Αγοράζεις ένα charging station και όταν δεν παίζεις τοποθετείς εκεί το χειριστήριο όμορφα και τακτοποιημένα. Την επόμενη φορά που θα το πιάσεις θα είναι φορτισμένο. 

Εκτός αν παίζεις σερί για πάνω από 8 ώρες την ημέρα συνεχόμενα χωρίς διάλειμμα. 

Προσωπικά κάνω έτσι και για τις δυο κονσόλες και δεν υπήρχε ούτε μια φορά που να μην έχω juice στο controller. Έχω ξεχάσει ότι έχουν μπαταρίες που θέλουν φόρτιση. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 6
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, D.Luffy said:

Υπάρχει μια καλή έμμεση λύση. Αγοράζεις ένα charging station και όταν δεν παίζεις τοποθετείς εκεί το χειριστήριο όμορφα και τακτοποιημένα. Την επόμενη φορά που θα το πιάσεις θα είναι φορτισμένο. 

Προσωπικά κάνω έτσι και για τις δυο κονσόλες και δεν υπήρχε ούτε μια φορά που να μην έχω juice στο controller. Έχω ξεχάσει ότι έχουν μπαταρίες που θέλουν φόρτιση. 

Έχεις charging station που να φορτίζει και SeX gamepad και Dualsense ταυτόχρονα; 

Αν ναι, δώσε λινκ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Αυτό παθαίνει κανείς αν έχει ενσωματωμένη τη μπαταρία στο μοχλό και δεν μπορεί να την αλλάξει αν τελειώσει με άλλη(Βλέπε νέα κινητά)

Δεν το λέω για εσένα προσωπικά αλλά για την επιλογή της Sony εδώ και χρόνια να ενσωματώσει τη μπαταρία στο μοχλό.

Και όσο για τη λύση που προτείνετε μερικοί να έχει το μοχλό συνεχώς με το καλώδιο αυτό αυτομάτως τον κάνει μη ασύρματο για να μην πούμε ότι καταστρέφει τη μπαταρία πιο γρήγορα γιατί στην ουσία την ώρα που τη φορτίζεις την αδειάζεις κιόλας.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Έχεις charging station που να φορτίζει και SeX gamepad και Dualsense ταυτόχρονα; 

Αν ναι, δώσε λινκ. 

Το ειχα αναφέρει και πέρυσι

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Αν ναι, δώσε λινκ. 

Όχι, δυο ξεχωριστά είναι. Το ένα είναι το official της Sony και το άλλο για Series X είναι της Snakebyte. 

4 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Αυτό παθαίνει κανείς αν έχει ενσωματωμένη τη μπαταρία στο μοχλό και δεν μπορεί να την αλλάξει αν τελειώσει με άλλη(Βλέπε νέα κινητά)

Δεν το λέω για εσένα προσωπικά αλλά για την επιλογή της Sony εδώ και χρόνια να ενσωματώσει τη μπαταρία στο μοχλό.

Και όσο για τη λύση που προτείνετε μερικοί να έχει το μοχλό συνεχώς με το καλώδιο αυτό αυτομάτως τον κάνει μη ασύρματο για να μην πούμε ότι καταστρέφει τη μπαταρία πιο γρήγορα γιατί στην ουσία την ώρα που τη φορτίζεις την αδειάζεις κιόλας.

Δεν κατάλαβα για ποιο καλώδιο αναφέρεσαι. Τα charging stations που έχω εγώ απλά αφήνεις επάνω τους το χειριστήριο και φορτίζει επαγωγικά. Το καλώδιο είναι μεταξύ πρίζας και charging station μόνο. 

Να διευκρινήσω ότι η φόρτιση σταματάει αυτόματα όταν το χειριστήριο φτάσει στο 100%. Εννοείται ότι δεν συνεχίζει ούτε καταστρέφει την μπαταρία. Και προφανώς δεν μπορείς να παίξεις την ώρα που φορτίζει το χειριστήριο!

Αν θέλει κάποιος να τελειώνει μια και καλή, αγοράζει δεύτερο χειριστήριο. Συνήθως τα charging stations έχουν διπλή θέση. Πιάνεις το ένα και αφήνεις το άλλο να φορτίζει. Ο νοών νοείτο ότι λύνεται 100% το θέμα άδειας μπαταρίας. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 4
Δημοσ.

2022 και ακόμα ασχολούμαστε με μπαταρίες?

23 ώρες πριν, klainmaingr είπε

1. Αγοράζεις ένα charging station και αφήνεις μονίμως εκεί το χειριστήριο όταν δεν παίζεις πχ: https://www.skroutz.gr/c/109/Accessories/f/594501_1162148/vasi-fortisis-PS5.html

2. Αγοράζεις μαζί με το charging station και ένα 2ο χειριστήριο και όταν τελειώσει η μπαταρία από το 1ο το αφήνεις στην βάση για φόρτιση, παίρνεις το 2ο και τούμπαλιν, έτσι μπορείς να παίζεις 24 ώρες το 24ώρο.

20 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Η λύση είναι αυτή που ανέφερα παραπάνω. Εμένα δεν μου αρέσει ούτε η ενσωματωμένη ούτε η αφαιρούμενη. Θα προτιμούσα κάτι σε ασύρματη φόρτιση με αφαιρούμενη μπαταρία.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...