Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τον έχει λούσει κρύος ιδρώτας τον Jim μην τυχόν χάσει το CoD απ' το PS.

Και είχαμε μια σκασίλα αν χαθεί. Κάθε χρόνο και χειρότερο. Το καλύτερο CoD ήταν το WW II, μετα όλο και χειρότερο.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Και είχαμε μια σκασίλα αν χαθεί. Κάθε χρόνο και χειρότερο. Το καλύτερο CoD ήταν το WW II, μετα όλο και χειρότερο.

Το Modern Warfare του 2019 ήταν επιστροφή και μια χαρά παιχνίδι, όπως προβλέπεται να γίνει το ίδιο τώρα με το Modern Warfare 2. Επίσης το Warzone είναι στα top BR played games.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το Modern Warfare του 2019 ήταν επιστροφή και μια χαρά παιχνίδι, όπως προβλέπεται να γίνει το ίδιο τώρα με το Modern Warfare 2. Επίσης το Warzone είναι στα top BR played games.

Προσωπικά δεν μου άρεσαν καθόλου (Αναφέρομαι στο multiplayer). Τα καλύτερα multiplayer mode ήταν τα Operation στο Battlefield 1 και το War στο WW II. Σε αυτά τα mode ειναι σαν πραγματική μάχη, να πάρεις μια περιοχή και να προχωρήσεις. 

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Εσένα και εμένα μπορεί να μην μας νοιάζει για το CoD. Τη Sony όμως την νοιάζει σίγουρα.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vorlon68 είπε

Προσωπικά δεν μου άρεσαν καθόλου (Αναφέρομαι στο multiplayer). Τα καλύτερα multiplayer mode ήταν τα Operation στο Battlefield 1 και το War στο WW II. Σε αυτά τα mode ειναι σαν πραγματική μάχη, να πάρεις ενα μέρος και να προχωρήσεις. 

Τι σχέση έχει το Battlefield με το CoD ; Καμία. Το CoD είναι στα top sellers στο PSN, καταλαβαίνεις γιατί ο Δημητράκης Ryan έχει αγχωθεί και δεν θέλει να προχωρήσει η συμφωνία M$ - Activision ?

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Τι σχέση έχει το Battlefield με το CoD ; Καμία. Το CoD είναι στα top sellers στο PSN, καταλαβαίνεις γιατί ο Δημητράκης Ryan έχει αγχωθεί και δεν θέλει να προχωρήσει η συμφωνία M$ - Activision ?

Αναφέρομαι στο War του WW II που έμοιαζε με τα Operation του BF 1. Προσωπικά αγοράζω ένα game αν μου αρεσει και οχι γιατι το αγοράζει η μάζα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vorlon68 είπε

Αναφέρομαι στο War του WW II που έμοιαζε με τα Operation του BF 1. Προσωπικά αγοράζω ένα game αν μου αρεσει και οχι γιατι το αγοράζει η μάζα.

Όλοι αυτό κάνουν, δεν είσαι ο μοναδικός.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Ποιο αυτό του 2017; 

Κακό παιχνίδι ήταν. Το story αν εξαιρέσεις τις ανακρίβειες σε όπλα και τέτοιου τύπου λάθη ήταν αρκετά σινεματικ και πέρασα καλά όταν το έπαιξα. Το mp αδιάφορο ήταν, ψεύτικο feeling στα όπλα, βαρετό. Το MW19 έκανε δυνατές απαραίτητες αλλαγές εξού και μετά την καλή ομολογουμένως beta του Σεπτεμβρίου εκείνης της χρονιάς το αγόρασα στα 31€. Είχα να αγοράσω παιχνίδι της σειράς από το 2014!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...