Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, stevenfins είπε

Νομίζω από τα πιο άσχημα που έχω δει.

Για όσους ενδιαφέρονται, το χειριστήριο καθώς κ τα καλύμματα θα κυκλοφορούν παγκοσμίως 14/10. Τα ακουστικά κάπου στο Δεκέμβριο 

https://unboxholics.com/news/gaming/98019-to-playstation-5-erchetai-se-neo-gkri-camouflage-chroma-vinteo?from=category

Λεπτομέρεια.  Αν ζουμάρετε, στο ανοιχτό γκρι είναι γεμάτο με τα ps σύμβολα (○□ΧΔ)

Επεξ/σία από ilias78
  • Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελείωσα το the last of us part 1...Πολυ τυχερός που δεν είχα παίξει μέχρι τώρα το παιχνίδι και το έπαιξα σε αυτή την έκδοση!Παρα πολύ καλό,αλλά η διάρκεια μαζί με την τιμή του,δεν...

Ερώτηση θα κάνουν το ίδιο και με το part 2 του παιχνιδιού;Επισης αν ξεκινήσω το 2 θα μου φανεί τεχνικά πιο πίσω από το 1 ή είναι κοντινά τα δύο part;

• Like 4
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, 26ska είπε

Τελείωσα το the last of us part 1...Πολυ τυχερός που δεν είχα παίξει μέχρι τώρα το παιχνίδι και το έπαιξα σε αυτή την έκδοση!Παρα πολύ καλό,αλλά η διάρκεια μαζί με την τιμή του,δεν...

Ερώτηση θα κάνουν το ίδιο και με το part 2 του παιχνιδιού;Επισης αν ξεκινήσω το 2 θα μου φανεί τεχνικά πιο πίσω από το 1 ή είναι κοντινά τα δύο part;

Δεν σε καταλαβαινω... Σαν διαρκεια στο ειδος του ειναι απο τα μεγαλυτερα... Δε μπορουν ολα να ναι 5000 ωρες. Ασχετα τα 80€ που δεν συμφωνω για τον συγκεκριμενο τιτλο , αν μιλησουμε καθαρα για το παιχνιδι ως The Last of Us ειναι το λιγοτερο τιμιο σε playtime

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Lotof είπε

New is better και "σχεδόν PS5 slim" 💪

Πολύ αμφιβάλλω .δικαιώθηκα σε αυτό π είπα πριν μερικές μέρες ότι πάλι θα έκοψαν από την ψύξη χαλκό για μείωση κόστους της κονσόλας 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα κόβει αυτά ναι, αλλά σε θόρυβο/θερμοκρασίες τι λέει? 

https://www.theverge.com/2022/9/7/23340577/sony-ps5-new-design-motherboard-less-power-lighter

All of these changes might add up to some real world benefits for the PS5. Evans claims this new PS5 model pulls around 20-30 watts less during gaming, while still delivering around the same amount of noise and heat output.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

https://www.theverge.com/2022/9/7/23340577/sony-ps5-new-design-motherboard-less-power-lighter

All of these changes might add up to some real world benefits for the PS5. Evans claims this new PS5 model pulls around 20-30 watts less during gaming, while still delivering around the same amount of noise and heat output.

Κ εγω π διάβασα το άρθρο το μοναδικό πράγμα π αλλάζει είναι τα watts τα υπόλοιπα ίδια. Το θέμα είναι τι θερμοκρασίες θα έχει?καλά προφανώς για να έκαναν νέο revision θα ειναι ολα μελετημένα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, G4iwrgos είπε

Κ εγω π διάβασα το άρθρο το μοναδικό πράγμα π αλλάζει είναι τα watts τα υπόλοιπα ίδια. Το θέμα είναι τι θερμοκρασίες θα έχει?καλά προφανώς για να έκαναν νέο revision θα ειναι ολα μελετημένα 

while still delivering around the same amount of noise and heat output

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, G4iwrgos είπε

τα ιδια θα νε με το αρχικό όπως και στο προηγούμενο revision 

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι το 3d audio για τα ηχεία της τηλεορασης εγώ π έχω soundbar αξιζει να το ενεργοποιήσω η είναι αποκλειστικά και μόνο για τα ηχεία της tv ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, G4iwrgos είπε

Πολύ αμφιβάλλω .δικαιώθηκα σε αυτό π είπα πριν μερικές μέρες ότι πάλι θα έκοψαν από την ψύξη χαλκό για μείωση κόστους της κονσόλας 

Το θέτεις λίγο μπακαλιστικα και δεν έχεις δίκιο, τουλάχιστον έτσι όπως το διατυπώνεις. Στο τελευταίο revision της κονσολας, μεταξύ άλλων αλλαγων, η αρχιτεκτονική του apu συρρικνώθηκε από 7 σε 6 νανομετρα. Εξου και οι μικρότερες απαιτήσεις σε ψύξη και καταναλωση. Σίγουρα μειώθηκε το κόστος παραγωγής αλλα γιατί αυτό δεν πέρασε στον Ευρωπαίο καταναλωτή είναι rabbit hole και δεν μπαίνω!

Επεξ/σία από tsakonass
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...