Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Μόλις άνοιξα το ps5 ο λογαριασμός μου είναι σε μόνιμη αναστολή...   Λογικά μπορώ να φτιάξω καινούργιο; δεν μου έγραψε κάτι για την κονσόλα 

και τελικά το πήρα το banaki μου, έφτιαξα νέο προφίλ, 

Δεν είχα κάνα φοβερό προφίλ απλά μου κάνει εντύπωση τόσο παλιό πελάτη και μέλος μόνιμη τιμωρία κ όχι για κάποιο μήνα ή μήνες για συμμόρφωση.. 

, υπάρχει ενδεχόμενο να ζητήσω από τη sony να με αφήσει να ξαναμπώ στο παλιό η ναμην κάνω καν κίνηση; 

13 ώρες πριν, gRim είπε

Αν μιλούσες με SONY λογικά θα σου επέστρεφαν τα χρήματα (αν δεν είχες κάνει χρήση της υπηρεσίας) και δεν θα είχες πρόβλημα. Και τώρα αν μιλήσεις μαζί τους κάτι μπορεί να γίνει για να διατηρήσεις το προφίλ.

Καλά αυτή δεν είναι και τόσο σωστή κίνηση από τη Sony, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Θα μπορούσε απλά να ακυρώσει τη συνδρομή του ps plus που είχε πληρώσει και μετά μέσω του Paypal πήρε τα λεφτά πίσω.

Δεν χρειαζόταν γι' αυτό το λόγο να του μπαναρει μόνιμα το λογαριασμό ειδικά έναν λογαριασμό που είχε για καιρό.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Καλά αυτή δεν είναι και τόσο σωστή κίνηση από τη Sony, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Μια χαρα κινηση ειναι. Ο @Tresorikos ανοιξε κατευθειαν dispute με pp, αντι να επικοινωνησει με sony. Οσες φορες ετυχε να ξεχασω συνδρομη, μου επεστρεψαν κανονικα τα χρηματα μετα απο επικοινωνια με την υπηρεσια. Για την ωρα, η sony ειδε καποιον να προσπαθει να την scamαρει.

@Tresorikos Το οτι εχεις παρει ολα τα Ps, και εισαι παλιος πελατης, δεν λεει κατι. Υπαρχουν καποιοι οροι που προφανως εσυ αθετησες πρωτος.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 5/9/2022 στις 1:09 ΠΜ, Tresorikos είπε

Στις 5/9/2022 στις 1:09 ΠΜ, Tresorikos είπε

Προς αυτούς που πατάνε γελάκια λες κ έκανα το έγκλημα του αιώνα, αλλά πίσω από ένα ψευδώνυμο είναι μάγκες.. 

Μίλησα με Sony, με μπλόκαρε το σύστημα γιατί πολύ απλά φαίνεται ότι έχω αφήσει χρέος  τα 100 ευρώ... Είναι αυτόματο σύστημα οπότε δεν καταλαβαίνει ότι έκανα λάθος χειρισμό κ απλά έγινε ότι έγινε...   Με αγορά ξανά της συνδρομής όποτε θέλω κ σε ένα χρόνο  κ φωτογραφία της ταυτότητας μου στο πίσω μέρος ανοίγει ξανά ο λογαριασμός σαν ναμην τρέχει τίποτα... 

Προφανώς και βιαστηκα να κάνω κίνηση χωρίς να το ψάξω γιατί σκέφτηκα ότι κάνω κάτι νομιμο μέσω payapl...    Δεν καίγομαι για τον παλιό λογαριασμό οκ κάποια παλιά  παιχνίδια μένουν εκεί...  Μου άφησαν όμως δώρο το τουσιμα και το ψωρογατο κ άλλο ένα μικρό .. Αν ήξερα θα είχα κατεβάσει τα καλύτερα παιχνίδια όσα χωρούσαν να τα έχω κ χωρίς συνδρομή η απλά θα ζητούσα επιστροφή χρημάτων μέσω της sony μέχρι να βρω καμιά προσφορά σε συνδρομή.. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μια χαρα κινηση ειναι. Ο @Tresorikos ανοιξε κατευθειαν dispute με pp, αντι να επικοινωνησει με sony. Οσες φορες ετυχε να ξεχασω συνδρομη, μου επεστρεψαν κανονικα τα χρηματα μετα απο επικοινωνια με την υπηρεσια. Για την ωρα, η sony ειδε καποιον να προσπαθει να την scamαρει.

@Tresorikos Το οτι εχεις παρει ολα τα Ps, και εισαι παλιος πελατης, δεν λεει κατι. Υπαρχουν καποιοι οροι που προφανως εσυ αθετησες πρωτος.

Προς αυτούς που πατάνε γελάκια λες κ έκανα το έγκλημα του αιώνα, αλλά πίσω από ένα ψευδώνυμο είναι μάγκες.. 

Μίλησα με Sony, με μπλόκαρε το σύστημα γιατί πολύ απλά φαίνεται ότι έχω αφήσει χρέος  τα 100 ευρώ... Είναι αυτόματο σύστημα οπότε δεν καταλαβαίνει ότι έκανα λάθος χειρισμό κ απλά έγινε ότι έγινε...   Με αγορά ξανά της συνδρομής όποτε θέλω κ σε ένα χρόνο  κ φωτογραφία της ταυτότητας μου στο πίσω μέρος ανοίγει ξανά ο λογαριασμός σαν ναμην τρέχει τίποτα... 

Προφανώς και βιαστηκα να κάνω κίνηση χωρίς να το ψάξω γιατί σκέφτηκα ότι κάνω κάτι νομιμο μέσω payapl...    Δεν καίγομαι για τον παλιό λογαριασμό οκ κάποια παλιά  παιχνίδια μένουν εκεί...  Μου άφησαν όμως δώρο το τουσιμα και το ψωρογατο κ άλλο ένα μικρό .. Αν ήξερα θα είχα κατεβάσει τα καλύτερα παιχνίδια όσα χωρούσαν να τα έχω κ χωρίς συνδρομή η απλά θα ζητούσα επιστροφή χρημάτων μέσω της sony μέχρι να βρω καμιά προσφορά σε συνδρομή.. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Ναι λειτουργεί αυτόματα είναι η πολιτική τους, από το PS3 τη θυμάμαι εάν κάνεις οποιαδήποτε άρνηση συναλλαγής με οποιοδήποτε τρόπο σε μπαναρουν, γι'αυτό σου γράψε κάθετα ενημέρωσε πότε θα φας Μπαν ήταν θέμα χρόνου. Το σύστημα αυτόματα προφανώς επεμβαίνει κάνει κάποιο τσεκ μες την ημερα σιγά μη κάθεται άνθρωπος κ κάνει αυτή τη δουλειά. Αν όμως πάρεις κ εξηγήσεις πριν κάνεις ρεφαντ κ είναι λογικό αυτό που ζητάς απλά δε μπαίνεις σε όλη αυτή τη διαδικασία και βρίσκεται καποια  λύση.

Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση είναι ότι ασχολήθηκανε μετά το μπαν κ σου είπανε ότι υπάρχει τρόπος να ξαναενεργοποιηθει. Πίστευα πως ότι μπαναρετε δεν έχει επιστροφή 

Καλά έκανες κ ενημερωσες με το αποτέλεσμα πάντως γιατί μπορεί εσένα να μη σε καίει ο λογαριασμός αλλά κάποιος που την έπαθε παρόμοια θα μπορεί να το διαβάσει πως λειτουργεί και να ενεργήσει ανάλογα 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stevenfins είπε

Νομίζω από τα πιο άσχημα που έχω δει.

Θα διαφωνήσω εν μέρη. Το χειριστήριο είναι πανέμορφο. Μου θυμίζει το αντίστοιχο του ps4

image.png.97eed3be66f86a0c4efcab055dbb0d73.png

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...