Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tresorikos είπε

Επανέρχομαι σε ένα θέμα που είχα αναφέρει..    Μου τράβηξαν απο PayPal  100 euro για το μεσαίο πακέτο ps plus είχα ξεχάσει να την ακυρώσω, τελικά έστειλα. Μήνυμα στην PayPal και μου τα έβαλαν πίσω, αν κ τα παιχνίδια που έδινε καλά ήταν και 8 ευρώ το μήνα οκ ήταν, αλλά θα περιμένω να βγει καμία προσφορά κ να κάνω συνδρομή 

Ενημέρωσε αν θες εάν φας Μπαν από Σόνυ 

Στις 3/9/2022 στις 4:26 ΜΜ, klainmaingr είπε

Το τερματισα μόλις. 5 ωρες σύνολο αλλα ηδη απο το δίωρο ελεγα αντε να τελειώσει. Καλό για να περάσει η ώρα αλλα κατι διθυραμβικές κριτικές που διαβαζα, είναι αστείες.

Για το χρόνο του και αυτό που θέλει να δώσει είναι καλά. Τπτ εξαιρετικό κ εγώ δεν τρελάθηκα το τερμάτισα μόνο για να δω πως θα το τελειώσουν. Γενικά η Anna purna τέτοια ιδιαίτερα παιχνιδάκια βγάζει του 7, 7.5 ,8. Παρόλαυτα είναι ιδιαίτερο λόγο χειρισμου γάτας εικαστικού χρωμάτων κτλ

6 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Ποια είναι η διαδικασία για να στείλεις έναν μοχλό ps5 στη Sony?

Πόση εγγύηση έχουν οι μοχλοί?

Ο μοχλός ενώ φορτίζει κανονικά δεν ανοίγει καθόλου.

Δηλαδή τον βάζω να φορτίσει και ενώ φορτίσει σβήνει το φωτάκι και μετά όταν πατάω το κεντρικό κουμπί να ανοίξει ανάβει για 1-5 δευτερόλεπτα το φωτάκι και σβήνει αμέσως.

Εννοείτε ο μοχλός έχει συγχρονιστεί με τη κονσόλα.

1 έτος είναι, πάρε τηλ την cometron και συνενόησου. Το συγκεκριμένο πρόβλημα δε το χω ξανακουσει η αλήθεια είναι 

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sndev είπε

Ενημέρωσε αν θες εάν φας Μπαν από Σόνυ 

Γιατί να φάω ban ; μου έστειλε μήνυμα ή PayPal πως  η υπόθεση έκλεισε υπέρ μου.. Κ όντως μετά από λίγες μέρες μου τα έδωσαν πίσω..   Έκαναν μόνοι τους ανανέωση κ αμέσως την ίδια μέρα τους ζήτησα επιστροφή..   Έχω πάρει ότι έχει βγάλει η Sony από playstation 1ως 5  τα δύο portable κ το vr...

Επεξ/σία από Tresorikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tresorikos είπε

Μόλις άνοιξα το ps5 ο λογαριασμός μου είναι σε μόνιμη αναστολή...   Λογικά μπορώ να φτιάξω καινούργιο; δεν μου έγραψε κάτι για την κονσόλα 

και τελικά το πήρα το banaki μου, έφτιαξα νέο προφίλ, 

Δεν είχα κάνα φοβερό προφίλ απλά μου κάνει εντύπωση τόσο παλιό πελάτη και μέλος μόνιμη τιμωρία κ όχι για κάποιο μήνα ή μήνες για συμμόρφωση.. 

, υπάρχει ενδεχόμενο να ζητήσω από τη sony να με αφήσει να ξαναμπώ στο παλιό η ναμην κάνω καν κίνηση; 

Επεξ/σία από Tresorikos
Δημοσ.
6 hours ago, Tresorikos said:

Μόλις άνοιξα το ps5 ο λογαριασμός μου είναι σε μόνιμη αναστολή...   Λογικά μπορώ να φτιάξω καινούργιο; δεν μου έγραψε κάτι για την κονσόλα 

Δεν είχα κάνα φοβερό προφίλ απλά μου κάνει εντύπωση τόσο παλιό πελάτη και μέλος μόνιμη τιμωρία κ όχι για κάποιο μήνα ή μήνες για συμμόρφωση.. 

, υπάρχει ενδεχόμενο να ζητήσω από τη sony να με αφήσει να ξαναμπώ στο παλιό η ναμην κάνω καν κίνηση; 

Αν μιλούσες με SONY λογικά θα σου επέστρεφαν τα χρήματα (αν δεν είχες κάνει χρήση της υπηρεσίας) και δεν θα είχες πρόβλημα. Και τώρα αν μιλήσεις μαζί τους κάτι μπορεί να γίνει για να διατηρήσεις το προφίλ.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα και καλη εβδομαδα. 

Εχω σοβαρο προβλημα παιδια.... 

Καθως επαιζα το Forbiden West , λογω διακοπων το αφησα και πλεον δεν εχω την απαραιτητη δυναμη για Open world. Τον τελευταιο μηνα εβγαζα τα ματια μου με το Valorant (online competitive shooter) αλλα και αυτο ειναι next level το rage Που σου βγαζει.  Οποτε και θελω να γυρισω στο single παλι αλλα δεν εχω την δυναμη να πιασω κατι που να ναι open world κλπ και θα ηθελα καμια προταση για μερικα single player που προτεινετε για PS5 (η και σε αλλη πλατφορμα)....

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Playstation Λιστα.

Uncharted , Last of Us ,  Deathloop , Returnal και οτι exclusive εχει το 5 το χω ηδη παιξει. Επισης τελειωσα προσφρτα το guardians of the galaxy.

Σκεφτομαι για το Stray (αν και δεν ειμαι φαν των γατων) η το RE Village.....

Επεξ/σία από vag.patrick
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Οταν το είχες αναφέρει στο θέμα του plus σου είχαν πει να μιλήσεις με την Sony γιατι θα φας μπαν αν το κάνεις αυτό με το paypal. Για κάποιο λόγο στο είχαν πεί αυτό. Νομίζεις οτι την Sony την ενδιαφέρει ποσο παλιός πελάτης ειναι κάποιος?  Σ' αυτα τα θέματα η Sony εχει μια πάγια πολιτική εδω και πολλά χρόνια. Αν εψαχνες στο google ή άκουγες τις συμβουλές εδώ θα είχες αποφύγει το μπαν. Αν δεν έχεις digital games το μόνο που χάνεις ειναι τα trophy. Δοκίμασε να τους μιλήσεις στο τηλ. Δεν εχεις να χάσεις τίποτα

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Καθως επαιζα το Forbiden West , λογω διακοπων το αφησα και πλεον δεν εχω την απαραιτητη δυναμη για Open world. Τον τελευταιο μηνα εβγαζα τα ματια μου με το Valorant (online competitive shooter) αλλα και αυτο ειναι next level το rage Που σου βγαζει.  Οποτε και θελω να γυρισω στο single παλι αλλα δεν εχω την δυναμη να πιασω κατι που να ναι open world κλπ και θα ηθελα καμια προταση για μερικα single player που προτεινετε για PS5 (η και σε αλλη πλατφορμα)....

Πιάσε το uncharted legacy of thieves κ το last of us part 1 αν δεν τα έχεις παίξει 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilias78 είπε

Πιάσε το uncharted legacy of thieves κ το last of us part 1 αν δεν τα έχεις παίξει 

ΤΑ χω τελειωσει ηδη αυτα. Να κανω μια λιστα στο απο πανω ποστ πρεπει μην ταλαιπωρω κανεναν

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Αν σου αρέσουν τα πιο χαλαρά games τα οποία είναι σαν διαδραστικές ιστορίες προτείνω το Artful Escape που υπάρχει και στο PS Plus Premium αν έχεις. Ξεκούραστο, με φοβερό soundtrack και κάτι το διαφορετικό. Λίγο μικρό, αλλά όσο πρέπει για να το ευχαριστηθείς.

Είναι και εύκολο Platinum. 😋

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Tresorikos είπε

οτι σου παν τα παιδιά παραπάνω.. τωρα απλα κανε μια προσπαθεια με τη σονυ..  και είχες ρωτήσει ρε παιδί μου κ εσυ αφού είχες σκοπό να κάνεις τα δικά σου τι ρώτησες για γκαλοπ? 😒 ..

αφου δε σε νοιάζει το προφίλ πάντως δεν έγινε κ τπτ ολα καλα δεν είναι να σκας και αυτό είναι το πιο σημαντικό

παντως μάθαμε με τον ασχημο τροπο  οτι το μπαν πέφτει ψιλό άμεσα 

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vag.patrick είπε

Playstation Λιστα.

Uncharted , Last of Us ,  Deathloop , Returnal και οτι exclusive εχει το 5 το χω ηδη παιξει. Επισης τελειωσα προσφρτα το guardians of the galaxy.

Σκεφτομαι για το Stray (αν και δεν ειμαι φαν των γατων) η το RE Village.....

Το Village ηταν αρκετα καλο.Προσωπικα το 1ο μισο του παιχνιδιου ηταν απολαυση και πολυ ατμοσφαιρικο.Το 2ο μισο με ξενισε αρκετα αλλα αξιζει.Ειδικα αν εισαι φαν της σειρας.

Εγω τωρα λιωνω το celeste στο switch.Αν σου αρεσουν τα platform αξιζει μια ματια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...