Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 26ska είπε

Και γω το ψιλοβαρεθηκα το stray...

Το τερματισα μόλις. 5 ωρες σύνολο αλλα ηδη απο το δίωρο ελεγα αντε να τελειώσει. Καλό για να περάσει η ώρα αλλα κατι διθυραμβικές κριτικές που διαβαζα, είναι αστείες.

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 2/9/2022 στις 6:44 ΜΜ, optimus prime είπε

Λοιπον το part 1 σε performance mode και 4k οθονη εαν δεν πατσαριστει ειναι ψιλο χαλια.

Ξεχασε να μας πει το DF οτι εχει αθλιο alliasing,το περασαν by pass...

Μεχρι και flickering σε διαφορες επιφανειες εχω συναντησει..

Που είδες aliasing? Εγώ σε performance mode ακόμα και σε περιοχές με αρκετό foliage δεν παρατήρησα κάτι ενοχλητικό. Σίγουρα όχι κάτι άθλιο και χάλια όπως λες. 

Ισα ισα που το IQ εμένα μου φαίνεται κορυφαίο για 1440p παιχνίδι. 

Μηπως μερικοί παίζετε στο 1 μέτρο μπροστά από την TV?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Που είδες aliasing? Εγώ σε performance mode ακόμα και σε περιοχές με αρκετό foliage δεν παρατήρησα κάτι ενοχλητικό. Σίγουρα όχι κάτι άθλιο και χάλια όπως λες. 

Ισα ισα που το IQ εμένα μου φαίνεται κορυφαίο για 1440p παιχνίδι. 

Μηπως μερικοί παίζετε στο 1 μέτρο μπροστά από την TV?

Στα καγκελα φαινεται,βγαζει ματια..

Εστιασε την προσοχη σου εκει..

Εγω ναι γιατι εχω 48αρα..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Στα καγκελα φαινεται,βγαζει ματια..

Εστιασε την προσοχη σου εκει..

Εγω ναι γιατι εχω 48αρα..

Αν πρέπει να εστιάσω την προσοχή μου κάπου συγκεκριμένα για να βρω ατέλειες, τότε για μένα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Άσε που με αυτή την τακτική θα βρω προβλήματα σε όλα τα παιχνίδια ανεξαιρέτως πλατφόρμας. 

Σίγουρα δεν είναι τέλειο, είδα κι εγώ λίγο aliasing σε μερικά σημεία αλλά δεν θα το έλεγα άθλιο σε καμία περίπτωση. Πολύ καλό μάλιστα για τα δεδομένα 1440p και 60fps. 

Προχώρα λίγο παρακάτω. Το παιχνίδι δεν έχει τόσα πολλά κάγκελα για να βγάζει μάτι. Βέβαια αν κάθεσαι κοντά στην TV όπως υπονοείς, τότε τα πράγματα σίγουρα δεν είναι ιδανικά για σένα. 

Ας μας πούνε και άλλα παιδιά που το παίζουν αν οντως τους χαλάει το IQ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Αν πρέπει να εστιάσω την προσοχή μου κάπου συγκεκριμένα για να βρω ατέλειες, τότε για μένα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Άσε που με αυτή την τακτική θα βρω προβλήματα σε όλα τα παιχνίδια ανεξαιρέτως πλατφόρμας. 

Σίγουρα δεν είναι τέλειο, είδα κι εγώ λίγο aliasing σε μερικά σημεία αλλά δεν θα το έλεγα άθλιο σε καμία περίπτωση. Πολύ καλό μάλιστα για τα δεδομένα 1440p και 60fps. 

Προχώρα λίγο παρακάτω. Το παιχνίδι δεν έχει τόσα πολλά κάγκελα για να βγάζει μάτι. Βέβαια αν κάθεσαι κοντά στην TV όπως υπονοείς, τότε τα πράγματα σίγουρα δεν είναι ιδανικά για σένα. 

Ας μας πούνε και άλλα παιδιά που το παίζουν αν οντως τους χαλάει το IQ. 

Ενταξει δεν ειναι και σαν το Forbidden west,θα στρωσει και αυτο με καποιο patch..

Μεχρι τοτε μπαινει στον παγο. 

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.

Ποια είναι η διαδικασία για να στείλεις έναν μοχλό ps5 στη Sony?

Πόση εγγύηση έχουν οι μοχλοί?

Ο μοχλός ενώ φορτίζει κανονικά δεν ανοίγει καθόλου.

Δηλαδή τον βάζω να φορτίσει και ενώ φορτίσει σβήνει το φωτάκι και μετά όταν πατάω το κεντρικό κουμπί να ανοίξει ανάβει για 1-5 δευτερόλεπτα το φωτάκι και σβήνει αμέσως.

Εννοείτε ο μοχλός έχει συγχρονιστεί με τη κονσόλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Ποια είναι η διαδικασία για να στείλεις έναν μοχλό ps5 στη Sony?

Πόση εγγύηση έχουν οι μοχλοί?

Ο μοχλός ενώ φορτίζει κανονικά δεν ανοίγει καθόλου.

Δηλαδή τον βάζω να φορτίσει και ενώ φορτίσει σβήνει το φωτάκι και μετά όταν πατάω το κεντρικό κουμπί να ανοίξει ανάβει για 1-5 δευτερόλεπτα το φωτάκι και σβήνει αμέσως.

Εννοείτε ο μοχλός έχει συγχρονιστεί με τη κονσόλα.

Reset δοκίμασες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές φήμες για το assassin mirage

• Η Βαγδάτη θα είναι η μοναδική πόλη του Assassin's Creed Mirage. Θα είναι χωρισμένη σε πολλαπλές ζώνες και κάθε μία θα έχει ένα δικό της boss. Θα υπάρχει έρημος, οάσεις και ποτάμια γύρω από την πόλη.
  • Στο Assassin's Creed Mirage θα επιστρέψουν τα throwing knives.
  • Στο Assassin's Creed Mirage θα επιστρέψουν οι κρυψώνες στις οροφές των κτηρίων.
  • Στους δρόμους της Βαγδάτης θα υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός από NPCs. Το Assassin's Creed Mirage θέλει να καταφέρει το λιγότερο να αναπαραστήσει τα μεγάλα πλήθη του Unity.
  • Θα υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία στο περιβάλλον ειδικά για το παρκούρ, όπως οι λάμπες που θα σε στρίβουν σε γωνίες ή ξύλα για να φτάνεις σε απομακρυσμένα κτήρια.
  • Θα δοθεί μεγάλη έμφαση στα assassinations, εκ των οποίων μερικά θα γίνονται σε slow-motion, ειδικά αυτά που ξεκινούν από τον αέρα. 

https://unboxholics.com/news/gaming/97941-assassins-creed-mirage-tha-epistrepsoun-ta-plithi-kai-i-emfasi-sto-parkour-nea-stoicheia?from=category

Επεξ/σία από ilias78
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και κανεις δεν το ποσταρε ηδη

Ειναι ps console exclusive.

Θυμαμαι να το παιζουμε με εναν φιλο βραδυ και να εχουμε χεστει πανω μας.Αλλες εποχες βεβαια τοτε.Μου ειχε μεινει παντως ενα σκηνικο απο το παιχνιδι, σε μια αυλη που ακουγοταν πατημασιες αλογου χωρις να υπαρχει πουθενα αλογο .....

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Θυμαμαι να το παιζουμε με εναν φιλο βραδυ και να εχουμε χεστει πανω μας.Αλλες εποχες βεβαια τοτε.Μου ειχε μεινει παντως ενα σκηνικο απο το παιχνιδι, σε μια αυλη που ακουγοταν πατημασιες αλογου χωρις να υπαρχει πουθενα αλογο .....

Επαιζα το πρώτο SH στο PS1 βράδυ και θυμάμαι ανοιγει ενα ντουλάπι στο game και κατι βγήκε και μου εφυγε το κοντρόλερ απο τα χέρια απο την τρομάρα μου

• Like 1
Δημοσ.

Επανέρχομαι σε ένα θέμα που είχα αναφέρει..    Μου τράβηξαν απο PayPal  100 euro για το μεσαίο πακέτο ps plus είχα ξεχάσει να την ακυρώσω, τελικά έστειλα. Μήνυμα στην PayPal και μου τα έβαλαν πίσω, αν κ τα παιχνίδια που έδινε καλά ήταν και 8 ευρώ το μήνα οκ ήταν, αλλά θα περιμένω να βγει καμία προσφορά κ να κάνω συνδρομή 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...