Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vorlon68 είπε

Remake ειναι, οχι remaster

αυτό, ακόμα χειροτέρα. κατσε να το διορθώσω 

• Like 1
  • Confused 2
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Remake δεν είναι, remaster το λες καλύτερα αφού το μόνο που άλλαξαν είναι τα γραφικά. Remake σημαίνει φτιαγμένο απ' την αρχή, διαφορετικό παιχνίδι όπως τα Resident Evil 2/3 remakes ή το Mafia 1 remake.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον το part 1 σε performance mode και 4k οθονη εαν δεν πατσαριστει ειναι ψιλο χαλια.

Ξεχασε να μας πει το DF οτι εχει αθλιο alliasing,το περασαν by pass...

Μεχρι και flickering σε διαφορες επιφανειες εχω συναντησει..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι από τους τυχερούς που δεν είχαν παίξει το last of us,παρόλο που είχα και το ps3,ps4.

Το αγόρασα και έχω πάθει σοκ με τον τεχνικό τομεα.Γραφικα νομίζω ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα και ήχος εκπληκτικός.

Εν τω μεταξύ παιζω και το tushima που επίσης δεν είχα παίξει.

Επεξ/σία από 26ska
  • Like 6
Δημοσ.

Το Ragnarok έχει πιο γρήγορη μάχη, ευτυχώς το βελτίωσαν αυτό γιατί έλλειπε το mobility που είχαν τα προηγούμενα που και πάλι δεν είναι εκεί αλλά κάτι έκαναν..

Δημοσ.
8 ώρες πριν, 26ska είπε

Είμαι από τους τυχερούς που δεν είχαν παίξει το last of us,παρόλο που είχα και το ps3,ps4.

Το αγόρασα και έχω πάθει σοκ με τον τεχνικό τομεα.Γραφικα νομίζω ότι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα και ήχος εκπληκτικός.

Μόνο από τον τεχνικό τομέα έχεις πάθει σοκ;

7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το Ragnarok έχει πιο γρήγορη μάχη, ευτυχώς το βελτίωσαν αυτό γιατί έλλειπε το mobility που είχαν τα προηγούμενα που και πάλι δεν είναι εκεί αλλά κάτι έκαναν..

Προσωπικά προτιμώ αναφανδόν τους πιο στιβαρους μηχανισμους του reboot.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, 26ska είπε

Όχι απλά τυχερός, ο πιο ευτυχισμένος, μαγεία τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Saloufas είπε

Είναι δυνατόν να στέλνουν συλλεκτικές εκδόσεις των 100€ χωρίς την παραμικρή προστασία στη συσκευασία και μετά να μην αναλαμβάνουν την ευθύνη?

https://www.videogameschronicle.com/news/last-of-us-part-1s-firefly-edition-is-turning-up-damaged-to-some-customers/

Σε φακελάκι αξίας 10-20λ τους το βαλαν. Ούτε ενισχυμένο με φυσαλλίδες είτε να το τυλίξουν μια δύο στρώσεις είτε ένα πιο χοντρό τύπου φάκελος χαρτοκουτο. Λες και ψώνισαν από το μπακάλικο της γειτονιάς τους έστειλαν συλλεκτικό αντικείμενο premium τιμής. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
19 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Remake ειναι, οχι remaster

Απο gameplay ειναι 1:1 remaster του remaster. Δεν υπαρχει τιποτα remade περα απο γραφικά/facial animations (καπως) etc. Του λειπει και το multi.

Παιχνιδαρα, δε λεω, αλλα αν κάποιος εχει παιξει την ps3 η ps4 εκδοση, το παιχνίδι δεν εχει τιποτα καινούργιο να προσφέρει.

Εγω παιζω το stray τωρα. Το novelty χάνεται παρά πολυ γρήγορα. Εχει την πλακα του σαν tech demo, αλλα μεχρι εκει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Απο gameplay ειναι 1:1 remaster του remaster. Δεν υπαρχει τιποτα remade περα απο γραφικά/facial animations (καπως) etc. Του λειπει και το multi.

Παιχνιδαρα, δε λεω, αλλα αν κάποιος εχει παιξει την ps3 η ps4 εκδοση, το παιχνίδι δεν εχει τιποτα καινούργιο να προσφέρει.

Εγω παιζω το stray τωρα. Το novelty χάνεται παρά πολυ γρήγορα. Εχει την πλακα του σαν tech demo, αλλα μεχρι εκει.

Και γω το ψιλοβαρεθηκα το stray...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...