Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

It is what it is και κάποια στιγμή σε μια καλή έκπτωση τιμής θα το τιμήσω. Το έχω παίξει άλλωστε μόνο μια φορά στο PS4.

• Like 2
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί έχω χαθεί λίγο με την κατάσταση συγγνώμη αν είναι συχνή ερώτηση.

Αυτή την στιγμή αν θέλεις ps5 υπάρχει διαθέσιμο σε κανονική τιμή;

Ή δεν βρίσκεις με τίποτα;😅

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, alex681 είπε

Ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί έχω χαθεί λίγο με την κατάσταση συγγνώμη αν είναι συχνή ερώτηση.

Αυτή την στιγμή αν θέλεις ps5 υπάρχει διαθέσιμο σε κανονική τιμή;

Ή δεν βρίσκεις με τίποτα;😅

Bundle μόνο, 700αρα.

Δημοσ.

Δε βρισκω τον λογο αν το επαιξε καποιος εντος των 2 τελευταιων ετων με το τελευταιο patch στο 5 , να το πληρωσει τωρα full price. Εκτος και αγαπα τοσο το franchise και θελει να το δει με τα "νεα γραφικα" -Μπακαλικα το λεω - Αξιζει μονο σε εκπτωση.Προσωπικα παντα

• Like 3
Δημοσ.

εγώ έπαιξα το last of us 1 ps4 στο ps5 το παλιό κομπλέ ήταν τα γραφικά καλά !
Αν ήμουν sony θα πέταγα τα λεφτά στο last of us 3 και όχι σε remaster του 1 επειδή σε λίγο καιρό βγαίνει σε σειρά !

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, REWIND84 είπε

Αν ήμουν sony θα πέταγα τα λεφτά στο last of us 3 και όχι σε remaster του 1 επειδή σε λίγο καιρό βγαίνει σε σειρά !

Μην αγχώνεσαι, όλα σχεδιασμένα και δρομολογημένα είναι !

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, REWIND84 είπε

εγώ έπαιξα το last of us 1 ps4 στο ps5 το παλιό κομπλέ ήταν τα γραφικά καλά !

Εγω το επαιξα σε PS3 phat 10ετιας (το παλιο, κομπλε τα γραφικα που λες κι εσυ), καλοκαιρι με καυσωνα, με τον ανεμιστηρα του σε mode απογειωσης και οχι μονο δεν καηκε (το PS3) αλλα απεκτησε και νεο ιδιοκτητη! Το ειχα καταευχαριστηθει τοτε.

Συμφωνω μαζι σου.

Remaster...ξαναζεσταμενο (αν και νοστιμο) φαγητο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

#TLOUpart1 Remake ( χωρίς σποιλερ )

Αφορά το ένα σημείο προς το Ending του παιχνιδιού. Μάλλον υπάρχει κάποιο sound related  sound mix bug καθώς στο τέλος ( ξέρετε σε ποια σκηνή αναφέρομαι ) που παίζει μια μελαγχολική μουσικάρα βιολιού (theme), αυτή υπερκαλύπτεται πάααρα πολύ από μ@μημένες δυνατές σειρήνες. Ως ενός βαθμού είναι οκ αλλά ειδικότερα αφού βγει από το δωμάτιο, καθώς τρέχει σε κάτι διαδρόμους προς τη έξοδο κι εκεί έπρεπε να γίνει το απαραίτητο toned-down αυτών και να πάρει κεντρικό ρόλο περισσότερο η μουσική, αυτό δεν γίνεται. Αν το δεις φαίνεται, ή μάλλον ακούγεται, κάνει μπαμ. (remastered v remake σύγκριση βοηθά σε αυτό που αναφέρω )

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΟΣ ΤΟ LOU PART I !!

είχες παίξει το remaster  remake  remaster του ps4? το λες λογο αναβαθμισμένων γραφικών κτλ?

δε μπορώ να καταλαβω ποσο επος μπορεί να ενα ενα ρεμαστερ  ρεμακε  remaster αφού το ιδιο παιχνίδι είναι στο βάθος.. μονο αν δε το εχει ξαναπαίξει κάποιος 

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sndev είπε

ποσο επος μπορει να ενα ενα ρεμαστερ αφου το ιδιο παιχνιδι ειναι στο βαθος.. 

Remake ειναι, οχι remaster

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...