Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, music_lover είπε

Πάλι θα μείωσαν χαλκό από τις ψύκτρες.ανεβασαν και 50 ευρώ όλα καλά.τελικα μ φαίνεται οι κονσόλες day one π πήραμε είναι πιο καλής κατασκευής. Συνολικά από τότε π κυκλοφόρησε το ps5 με το τελευταίο revision π λένε ότι κυκλοφόρησε αυστραλια τα γραμμάρια μειώθηκαν κατά 600.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Υπήρξε πρόβλημα την προηγούμενη φορά και δεν το γνωρίζουμε? 

Ο χρόνος θα δείξει για το αν θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Στο προηγούμενο revision μείωσαν τις ψήκτρες. Με μετρήσεις βέβαια π έγιναν οι θερμοκρασίες ήταν πάνω κάτω ιδιες. Φαντάζομαι για να μείωσαν και άλλο τα γραμμάρια κάτι αντίστοιχο θα έκαναν και τώρα για να μειώσουν το κόστος παραγωγής. 

Επεξ/σία από G4iwrgos
Δημοσ.

Ετοιμάζεται νέο Mafia 

https://mafiagame.com/news/mafia-20th-anniversary-developer-interview/

*** επειδή είναι στο τέλος της συνέντευξης, το βάζω εδώ

Lastly, can you tell us anything about what's next for the Mafia franchise?

Hladík: I'm happy to confirm we've started work on an all-new Mafia project! While it's a few years away and we can't share anything more right now, we're really excited to keep working on this beloved franchise and to entertain our players with new stories.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα άρχισαν νέα κόλπα με τις τιμολογήσεις των games. Στο The quarry

PS4 έκδοση 69,99€

PS5 έκδοση 74,99€

PS4 και PS5 έκδοση 84,99€

Αν κάποιος το μοιράζεται με φίλο του και ο ένας έχει PS4 και ο άλλος PS5 σου λένε σκαστα για να πάρεις και τις 2 εκδόσεις. Υπ' οψιν η PS4 έκδοση δεν αναβαθμίζεται σε PS5.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας κατουρανε και νομιζουμε ότι βρέχει.

Το να διαλύσεις ένα brand name που λέγεται playstation θελει παρα πολυ προσπάθεια. 

Για να δουμε θα τα καταφερουν;το πανε καλά παντος

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.
10 minutes ago, chrisgewrgi said:

Μας κατουρανε και νομιζουμε ότι βρέχει.

Το να διαλύσεις ένα brand name που λέγεται playstation θελει παρα πολυ προσπάθεια. 

Για να δουμε θα τα καταφερουν;το πανε καλά παντος

Αν δεν κάνω λάθος της 2k είναι το παιχνίδι όχι της Sony. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gRim είπε

Αν δεν κάνω λάθος της 2k είναι το παιχνίδι όχι της Sony. 

Αν η Sony στα δικά της παιχνίδια δεν ζήταγε το 10αρικο απο τις PS4 εκδόσεις στις PS5 και έδινε σε ολα τα games της και τις 2 εκδόσεις μαζί στην ίδια τιμή τότε οι υπόλοιποι δεν θα είχαν το θράσος, γιατι περι θράσους πρόκειται, να τα κάνουν αυτά.......

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, vorlon68 said:

Αν η Sony στα δικά της παιχνίδια δεν ζήταγε το 10αρικο απο τις PS4 εκδόσεις στις PS5 και έδινε σε ολα τα games της και τις 2 εκδόσεις μαζί στην ίδια τιμή τότε οι υπόλοιποι δεν θα είχαν το θράσος, γιατι περι θράσους πρόκειται, να τα κάνουν αυτά.......

Η 2k τα είχε ξεκινήσει από πριν αυτά και στις υπόλοιπες κονσόλες. Διόρθωσε με εάν κάνω λάθος. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως την deluxe έκδοση υποτίθεται δίνουν σε αυτή την τιμή. Επίσης, υποτίθεται δεν είναι νόμιμο το game sharing με φίλους για να έχουμε και απαίτηση από πάνω να μας δίνουν και τις 2 εκδόσεις.

Έχει κουράσει να λέμε τα ίδια και τα ίδια για τις τιμές των παιχνιδιών. Με το πορτοφόλι μας καθορίζουμε τα πράγματα. Προσωπικά δεν έχω δώσει πότε πάνω από 50 ευρώ για παιχνίδι και ούτε πρόκειται. Με γεια του και χαρά του όμως όποιος δεν έχει ακούσει το Σκρουτζ και θέλει να παίξει αμέσως ένα παιχνίδι να σκάσει 80 ευρώ.

• Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gRim είπε

Επίσης, υποτίθεται δεν είναι νόμιμο το game sharing με φίλους για να έχουμε και απαίτηση από πάνω να μας δίνουν και τις 2 εκδόσεις.

Εγώ έχω και το 5 και το 4 και το θέλω που λέει ο λόγος και στις 2 κονσόλες. Απο την στιγμή που ειναι 2 διαφορετικές κονσόλες (PS4 & PS5) με τον ίδιο λογαριασμό δεν ειναι παρανομο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, vorlon68 said:

Εγώ έχω και το 5 και το 4 και το θέλω που λέει ο λόγος και στις 2 κονσόλες. Απο την στιγμή που ειναι 2 διαφορετικές κονσόλες (PS4 & PS5) με τον ίδιο λογαριασμό δεν ειναι παρανομο.

Όχι δεν είσαι παράνομος εννοείτε. Το ανέφερα επειδή έφερες το παράδειγμα εάν ένας φίλος έχει PS4 και ο άλλος PS5 πως θα το μοιραστούν. Πιστεύω πάντως η τιμή του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα πέσει πολύ γρήγορα..

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Saloufas είπε

https://www.videogameschronicle.com/news/a-new-lighter-ps5-model-has-reportedly-been-released-in-australia/

PS5 Standard Edition (with disc drive)

• CFI-1000A (launch) – 4.5kg
  • CFI-1100A (2021) – 4.2kg
  • CFI-1200A (2022) – 3.9kg

PS Digital Edition (without disc drive)

• CFI-1000B (launch) – 3.9kg
  • CFI-1100B (2021) – 3.6kg
  • CFI-1200B (2022) – 3.4kg

Ας βαλουν μπρος να μειώσουνε λίγο και το μέγεθος αυτής της γκουμούτσας επιτέλους. Όχι μόνο το βάρος.. 😛

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...