Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Μάλλον το λες για πλάκα γιατί στα λινκ που ποσταρες ήδη είναι τρομερά ανεβασμένες οι τιμές.

Και αυτό γιατί όταν κυκλοφόρησε το ps5 η ίδια η Sony είχε δηλώσει τιμές

Όχι απλά συζητάμε για αύξηση από Sony την στιγμή που για να το αποκτήσεις χρειάζεσαι 100-150€  με επιπλέον καπέλο . 

53 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Άμα ξαναδείς σκέτο PS5 στα 499, σφύρα μου. Τα skroutzoμαγαζα πουλάνε ήδη με καπέλο γιατί δεν είναι επίσημοι sellers. 

επίσημοι ανεπίσημοι το πουλάνε στη Ελλάδα . Δλδ αν το παρω από αυτούς δεν θα έχω εγγύηση ; 
Να σφύριξω πάντως γιατί με τη λογική αυτή ούτε 549€ θα βρεις σκέτο . 
btw εγώ 499 το πηρα . Με λίγο ψάξιμο υπομονή και επιμονή μια χαρά θα το βρεις . 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, jimpsar είπε

επίσημοι ανεπίσημοι το πουλάνε στη Ελλάδα . Δλδ αν το παρω από αυτούς δεν θα έχω εγγύηση ; 

Να σφύριξω πάντως γιατί με τη λογική αυτή ούτε 549€ θα βρεις σκέτο . 
btw εγώ 499 το πηρα . Με λίγο ψάξιμο υπομονή και επιμονή μια χαρά θα το βρεις . 

Μόνο αν πάρεις bundle και επιστρέψεις τα έξτρα θα σου βγει τόσο. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

"starting at", "recommended retail price"

Πολλοί μπερδεύετε την προτεινόμενη τιμή από την fixed. Πέρα από τους επίσημους μεταπωλητές, ο καθένας πουλάει όσο θέλει. 

Ακριβώς . Όπως λέγαμε για τις Gpu MSRP prices που ποτέ δεν βλέπαμε sort of.

Anyway εγώ ανέφερα ένα πραγματικό σενάριο τώρα που για να αγοράσεις είτε Σκρουτζ θα πληρώσεις καπέλο είτε από “official” δεν θα βρεις εύκολα και σίγουρα όχι το σκέτο ps5.

προσωπικά θα προτιμούσα 549€ και να υπήρχε διαθεσιμότητα παρά αυτό το μπάχαλο τώρα . 

Δημοσ.

το εχουμε γραψει πολλες φορες μεχρι τωρα, αν δε δουμε κονσολες να εμφανιζονται στα ραφια καταστηματων, ολα τα νουμερα που αφορουν πωλησεις δεν εχουν καμια σημασια. Οτι παραγεται πουλιεται.

απο τη στιγμη που τους παιρνει να πουλανε αυτα τα πανακριβα bundles τοσο καιρο, τι συζηταμε...

• Like 3
Δημοσ.

Τα αβανταρουν τα Αμερικανακια αλλα δεν παιρνουν πισω και τοση πολλη αγαπη..

https://gameluster.com/sony-reveals-playstation-player-stats-us-plays-most-games-earns-least-trophies/

These figures suggest Americans are more likely to pick up many games and drop some, whereas Japanese players are more likely to stick with few and play a lot. This hypothesis is further backed up with the playtime stats. Japanese gamers will play games for almost two and a half times longer than American gamers will.

Δημοσ.

δεν προκειται να ξαναπεσει η τιμη του ps5...εκει θα το βλεπουμε απο εδω και στο εξης, στα υψη, εδω ακομα υπαρχουν ps4 στα 309ευρω...αν ειναι δυνατον, σε ενα χρονο κλεινει 10 χρονια, επρεπε να ειχε 150ευρω!

Δημοσ.

Ξέρουν τι κάνουν, 9 Νοεμβρίου έρχεται το Ragnarok, ούτε σε φωτογραφία δεν θα βλέπεις PS5 την χριστουγεννιάτικη σεζόν, ποιο 50αρικο?

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, kostiger said:

Τα αβανταρουν τα Αμερικανακια αλλα δεν παιρνουν πισω και τοση πολλη αγαπη..

https://gameluster.com/sony-reveals-playstation-player-stats-us-plays-most-games-earns-least-trophies/

These figures suggest Americans are more likely to pick up many games and drop some, whereas Japanese players are more likely to stick with few and play a lot. This hypothesis is further backed up with the playtime stats. Japanese gamers will play games for almost two and a half times longer than American gamers will.

Με την εταιρεία τη συμφέρει να αγοράζουν περισσότερα παιχνίδια όχι να παίζουν περισσότερο χρόνο το ίδιο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NickTG είπε

Με την εταιρεία τη συμφέρει να αγοράζουν περισσότερα παιχνίδια όχι να παίζουν περισσότερο χρόνο το ίδιο. 

Σε οικονομικούς όρους βραχυπροθεσμα ναι.

Είναι και ένδειξη ομως έλλειψης ενδιαφέροντος και κόπωσης ενδεχομένως, αυτή η διαρκής αναζήτηση του επόμενου τιτλου.

Όταν τον πελάτη δεν τον κερδίζεις μπορεί να φύγει να παει αλλου.

Οι Αμερικανοί βέβαια το έχουν το θεμα με την ποσότητα γενικότερα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...