Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Ε ναι γιατί δεν έγινε χαμός με το drifting στα dualsense, lol.

Εγω εχω το PS5 με 3 controller εδω και 1,5 χρόνο. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με σπασμένο R2 στο 1 το οποίο και μου το άλλαξαν.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Εγω εχω το PS5 με 3 controller εδω και 1,5 χρόνο. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με σπασμένο R2 στο 1 το οποίο και μου το άλλαξαν.

Δεν λέει τίποτα αυτό, και 'γω έχω το Elite 1 κοντά στα 2 χρόνια και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Αν ψάξεις στα fora γενικά όμως θα δεις να γίνεται χαμός, το ίδιο και με το drifting στα dualsense. 

Παίζει ρόλο και τι χρήση κάνει ο καθένας. Το edge το ψήνω αν βγει καλό τελικά, αφού πάρω και ένα PS5 πρώτα, lol.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν λέει τίποτα αυτό, και 'γω έχω το Elite 1 κοντά στα 2 χρόνια και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Αν ψάξεις στα fora γενικά όμως θα δεις να γίνεται χαμός, το ίδιο και με το drifting στα dualsense. 

Παίζει ρόλο και τι χρήση κάνει ο καθένας. Το edge το ψήνω αν βγει καλό τελικά, αφού πάρω και ένα PS5 πρώτα, lol.

Δηλάδή βγάζεις συμπεράσματα χωρις να έχεις PS5 και να εχεις χρησιμοποιήσει Dualsense ώστε να ξέρεις πως συμπεριφέρονται. Μάλιστα.......

Με την ιδια λογική και έγω σου λέω οτι το Elite 3 που θα βγει θα έχει προβλήματα γιατι έτσι εχω διαβάσει για τα Elite 1/2 και χωρίς να έχω Xbox και να τα εχω χρησιμοποιήσει......

• Like 1
Δημοσ.

Όλα τους ίδιους μοχλούς έχουν, από τον ίδιο προμηθευτή (ALPS).

Και ναι, παίζει ρόλο αν γίνεται ελαφριά ή βαριά χρήση... άλλο π.χ. turn-based RPG και άλλο fast-paced shooters.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Δηλάδή βγάζεις συμπεράσματα χωρις να έχεις PS5 και να εχεις χρησιμοποιήσει Dualsense ώστε να ξέρεις πως συμπεριφέρονται. Μάλιστα.......

Με την ιδια λογική και έγω σου λέω οτι το Elite 3 που θα βγει θα έχει προβλήματα γιατι έτσι εχω διαβάσει για τα Elite 1/2 και χωρίς να έχω Xbox και να τα εχω χρησιμοποιήσει......

Το τι έχω εγώ δεν έχει καμία σημασία όταν στα fora γίνεται χαμός από χρήστες που έχουν. Και ναι το Elite 3 δεν υπάρχει περίπτωση να είναι απροβλημάτιστο, αν θα έχει λιγότερα από τα 1 και 2 θα το δούμε στην πράξη.

Δημοσ.

Σαν τον Νικηταρά ένα πράμα που κάλεσε πόσες φορές τον Κολοκοτρώνη να βαφτίσει το παιδί του πριν καν αυτό γεννηθεί και χωρίς να ξέρει φυσικά το φύλο του και όταν αυτός τελικά πήγε και τον βρήκε μετά από κανένα μήνα επειδή είχε υποχρεώσεις και παιδί δεν είδε του απάντησε το ιστορικό “Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη, τον εβγάλαμε”... 🤣

Θέλω να πω, έχει μοχλούς το χειριστήριο? Ναι. Έχουν γνωστό πρόβλημα με drift οι ήδη υπάρχοντες? Ναι. Ήταν μέχρι τώρα η ίδια εταιρία κατασκευής τους? Ναι. Το πρόβλημα εμφανίστηκε και σε φθηνά και σε ακριβά μοντέλα? Ναι. Υπάρχουν συνεπώς σοβαρές πιθανότητες να έχει πρόβλημα και το καινούργιο? Ναι. Μην το προεξοφλούμε όμως. Ας δούμε πρώτα το tear up του όπως και του επερχόμενου Elite 3 και βλέπουμε. 😎

• Like 3
Δημοσ.

Σωστά, απλά δεν πρέπει να κρίνουμε μόνο με βάση τι έτυχε ή τι δεν έτυχε σε μας. Όπως είπα και το δικό μου Elite 1 δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται χαμός από προβλήματα. Ένα search στο reddit φτάνει.

Τα μόνα που δεν έχω δει τι ρόλο βαράνε είναι τα Scuff τα οποία είναι και τα πιο ακριβά αν δεν κάνω λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα στο forum . 

Από διαθεσιμότητα πως πάει το ps5 αυτή την περίοδο ? Κατά 99% το ps5 μου χαιρέτησε λόγω κεραυνού . Θα το πάω Public  του έχω και την extra εγγύηση και θα δω τι θα γίνει.

Παιδιά το είχα κλειστό πάνω σε ups της apc και αυτό και την tv . η tv κομπλέ όμως το ps5 όχι.

• Sad 5
Δημοσ.

Αύξηση παντού εκτός us γιατί εκεί είναι μοιρασμένη η αγορά ανάμεσα σε ps και xbox, στα υπόλοιπα regions που dominάρει το ps +50.

Τουλάχιστον θλιβερή κίνηση......

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...