Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,  μου έκανε την ανανέωση την μεσαία μέσω PayPal μόνο του με τα 100 ευρώ,   μπορώ να την ακυρώσω κάπως γιατί ξέχασα να την ακυρώσω πριν γίνει;   

Ζήτησα επιστροφή χρημάτων δεν ξέρω αν θα το δεχτούν μέσω της PayPal, ας πρόσεχα να ακυρωνα τη συνδρομή, αν ξέρει κάποιος κάτι για να μου γυρίσουν τα λεφτά ας μου γράψει ευχαριστώ 😊 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Tresorikos said:

Καλησπέρα παιδιά,  μου έκανε την ανανέωση την μεσαία μέσω PayPal μόνο του με τα 100 ευρώ,   μπορώ να την ακυρώσω κάπως γιατί ξέχασα να την ακυρώσω πριν γίνει;   

Ζήτησα επιστροφή χρημάτων δεν ξέρω αν θα το δεχτούν μέσω της PayPal, ας πρόσεχα να ακυρωνα τη συνδρομή, αν ξέρει κάποιος κάτι για να μου γυρίσουν τα λεφτά ας μου γράψει ευχαριστώ 😊 

Επικοινώνησε με sony τηλεφωνικά και μέχρι να σου πουν μην κάνεις χρήσης της υπηρεσίας καθόλου. Επίσης, μην κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής στο paypal διότι θα φας ban. Από όσο γνωρίζω κάνουν δεκτές επιστροφές εφόσον δεν έχει γίνει καθόλου χρήση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Τιμή δεν βλέπω να λένε, σίγουρα 150+

Σιγουράκι το 129/ή 149$ 

"msrp tag"

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
9 ώρες πριν, gRim είπε

Επικοινώνησε με sony τηλεφωνικά και μέχρι να σου πουν μην κάνεις χρήσης της υπηρεσίας καθόλου. Επίσης, μην κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής στο paypal διότι θα φας ban. Από όσο γνωρίζω κάνουν δεκτές επιστροφές εφόσον δεν έχει γίνει καθόλου χρήση.

Σε ευχαριστώ, Μπήκα για ελάχιστα λεπτά στο store απλά για να δω αν πρόσθεσαν κάτι καινούργιο..   Τους έγραψα ότι το ξέχασα κ δεν ήξερα κ πως να το σταματήσω..  Οκ αν δεν τα γυρίσουν δεν θα πεθάνουμε κιόλας γιατί συνδρομή κάνω απλά περιμένω προσφορά συνήθως, δίνει καλά παιχνίδια έξτρα οπότε θα τα έβγαζε τα λεφτά του αν τη χρησιμοποιούσα πιο συχνά..  Ίσως πάρω κ τη sony αύριο 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Σιγουράκι το 129/ή 149$ 

"msrp tag"

Το θέμα είναι να μην είναι τίγκα στα προβλήματα με τέτοια τιμή αν και το κόβω δύσκολο αν κρίνω απ' τα προβλήματα των Xbox Elite 1/2.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το θέμα είναι να μην είναι τίγκα στα προβλήματα με τέτοια τιμή αν και το κόβω δύσκολο αν κρίνω απ' τα προβλήματα των Xbox Elite 1/2.

Τι σχέση έχουν τα elite με αυτό. Αλλη μάρκα το ένα, αλλη το άλλο. Ειναι σαν να λες οι Lamborghini εχουν προβλήματα οπότε και η Ferrari που θα πάρω θα έχει τα ίδια προβλήματα.....

Μη λέμε οτι θέλουμε.....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Τι σχέση έχουν τα elite με αυτό. Αλλη μάρκα το ένα, αλλη το άλλο. Ειναι σαν να λες οι Lamborghini εχουν προβλήματα οπότε και η Ferrari που θα πάρω θα έχει τα ίδια προβλήματα.....

Μη λέμε οτι θέλουμε.....

Έχει ότι ακόμα και τα πανάκριβα controllers παρουσιάζουν θέματα και αυτό δεν θα είναι η εξαίρεση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχει ότι ακόμα και τα πανάκριβα controllers παρουσιάζουν θέματα και αυτό δεν θα είναι η εξαίρεση.

Sorry, αλλά θυμήθηκα το παρακάτω ανέκδοτο. 😄

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Βασικά ήδη η εταρεία μας λέει ότι θα υποφέρουν από drifting τα sticks γι' αυτό και δίνει τη δυνατότητα να τα αλλάζεις.

Συγνώμη αλλα αυτό ειναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Συγνώμη αλλα αυτό ειναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα

Ε ναι γιατί δεν έγινε χαμός με το drifting στα dualsense, lol.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...