Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Rebel21 είπε

Χρησιμοποιεί κάποιος, πολυπριζο με ενσωματωμένες usb,που να μπορεί να φορτίσει απευθείας το  dualsense;

Εγω έχω το πολύμπριζο που ειναι σαν κύβος και εχει 2 USB. Μια χαρα φορτίζουν

• Thanks 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί στο skroutz η τιμή της launch edition του gow ragnarok είναι πιο φθηνή από αυτή της standard; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, water97 είπε

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί στο skroutz η τιμή της launch edition του gow ragnarok είναι πιο φθηνή από αυτή της standard; 

Εαν πατούσες στο σκρουτζ,θα έβλεπες ότι ένα κατάστημα είναι αυτό που έχει τις διαφορετικές τιμές.

Ούτως ή άλλως η launch edition μόνο ενα διαφορετικό costume δινει για τον κάθε χαρακτήρα, ιδια με την κανονική έκδοση ειναι στην ουσία.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εαν πατούσες στο σκρουτζ,θα έβλεπες ότι ένα κατάστημα είναι αυτό που έχει τις διαφορετικές τιμές.

Ούτως ή άλλως η launch edition μόνο ενα διαφορετικό costume δινει για τον κάθε χαρακτήρα, ιδια με την κανονική έκδοση ειναι στην ουσία.

Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον 4 καταστήματα εμφανίζουν απόκλιση στη τιμή των 2 εκδόσεων, παραδόξως με χαμηλοτερη τιμή αυτή της launch. Για αυτό αναρωτηθηκα. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Οταν το τσέκαρα πριν λίγο, μόνο το πρώτο κατάστημα ήταν και στα 2 το φθηνότερο που είχε αυτή την απόκλιση(τα πιο κάτω ακριβότερα καταστήματα δεν τα υπολογίζω, γιατι τα περισσότερα από αυτά θα κάνουν price match αργότερα την χαμηλότερη τιμή και γενικά θα αλλάξουν αρκετά οι τιμές μέχρι την κυκλοφορία του).

Οπως και να έχει είναι ακόμα νωρίς και πολύ λιγα τα καταστήματα για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα παίξει με τις τιμές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που μια ταινια με ζομπι κριθηκε επιτυχημενη..

Παιζει και καμμια...

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...