Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic, έχουμε ημερομηνία για την περίφημη αναβάθμιση για  το PS5 του The Witcher 3? περιμένω να το χαρώ στην νέα κονσόλα αλλά φως δεν βλέπω...🙂

Δ.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, francisunderwood είπε

Καλησπέρα σε όλους,

δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic, έχουμε ημερομηνία για την περίφημη αναβάθμιση για  το PS5 του The Witcher 3? περιμένω να το χαρώ στην νέα κονσόλα αλλά φως δεν βλέπω...🙂

Δ.

Τέλος της χρονιάς έχουν πει.

1 λεπτό πριν, firepc είπε

αυτη η γενιά δεν θα βρεθεί στα ράφια (εκτος του S)

Μόνο bundle δηλαδή, επειδή το θέλω για Ragnarok μάλλον θα περιμένω αντίστοιχο bundle το Νοέμβριο.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, optimus prime είπε

Μου αρέσει που μπαίνουν και κάτι pcαδες μέσα και λένε προτιμώ δισκάκι και δεν γουστάρω digital και όλα τους τα παιχνίδια,εάν όχι όλα το μεγαλύτερο ποσοστό τα εxουν στο steam και στο epic store.

Ή μπορεί απλά να είδε το φως του, έστω και καθυστερημένα... δεν παίζει αυτό σαν πιθανότητα;

Όταν τα digital games γίνουν κάτι σαν NFTs (δηλαδή tradeable σε μια blockchain db), τότε να το συζητήσουμε το digital-only ενδεχόμενο.

Άλλο το τυράκι του Game Pass ή του δίνω €5 στο Steam μέσω key και άλλο ζητάω €80 για κοπανιστό αέρα που τον παντρεύομαι για πάντα (τα NFTs γιατί δεν τα παντρεύεσαι για πάντα δηλαδή?).

Έχει πληθωριστεί τόσο πολύ το ευρώ που θεωρούμε τα 80άρια ποσό ανάξιο λόγου;

Μην είστε θύματα, όπως οι πολυεθνικές (ΟΛΕΣ) κοιτάνε το πορτοφόλι/συμφέρον τους, έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω οπως ειχα πει θα παιρνω μονο δισκακια πλεον καθως κοστιζουν πολυ λιγοτερο στις περισσοτερες περιπτωσεις. 

Να πω βεβαια και την αληθεια, το σκεφτομουν με τα κουτακια καιρο τωρα πριν δω την διαφορα στις τιμες (και ας εχω προβλημα χωρου και γω) γιατι με εβαλε στο τρυπακι ενα απο τα αγαπημενα μου καναλια στο youtube, ο metaljesusrocks! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, optimus prime είπε

Μου αρέσει που μπαίνουν και κάτι pcαδες μέσα και λένε προτιμώ δισκάκι και δεν γουστάρω digital και όλα τους τα παιχνίδια,εάν όχι όλα το μεγαλύτερο ποσοστό τα εxουν στο steam και στο epic store.

Έχω κονσόλα και υπολογιστή. Στους υπολογιστές δεν υπάρχει μονοπώλιο ενός και μόνο ψηφιακού καταστήματος.

Η Sony θα αφαιρέσει το Accolades, ένα από τα πρώτα features του PS5 - See more at: http://www.enternity.gr/Article/Games/News/i-sony-tha-afairesei-to-accolades-ena-apo-ta-prota-features-tou-ps5/75963.html

Επεξ/σία από pictorino
Δημοσ.

Ένα απλό παράδειγμα. Horizon Forbidden West 6 Μήνες μετά την κυκλοφορία 80 ευρώ (αν και εντάξει όλοι πήραμε την ps4 έκδοση με τα 70 αφού έκανε κωλοτούμπα ο Τζίμης). Skroutz physical copy sub 50 (μαζί με την δυνατότητα μεταπώλησης). No contest. Το μόνο ατού που έχουν τα digital είναι αν σου καεί το laser, οπότε θες ένα 80ρι για επισκευή που το βγάζεις πίσω από 2-3 games.😁

• Thanks 3
Δημοσ.
14 hours ago, firepc said:

Αυτην την τρελα με τα κουτακια μονο στην Ελλαδα την εχω δει

Στο εξωτερικο δεν ασχολουνται καν. Ασε που δεν εχει και μαγαζια πλεον. Μονο παραγγελια απο αμαζον

Ξεκάθαρα. 

Από την Ελλάδα συντηρείται όλη αυτή η μπιζνα με τα φυσικά μέσα. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ilos είπε

Ένα απλό παράδειγμα. Horizon Forbidden West 6 Μήνες μετά την κυκλοφορία 80 ευρώ (αν και εντάξει όλοι πήραμε την ps4 έκδοση με τα 70 αφού έκανε κωλοτούμπα ο Τζίμης). Skroutz physical copy sub 50 (μαζί με την δυνατότητα μεταπώλησης). No contest. Το μόνο ατού που έχουν τα digital είναι αν σου καεί το laser, οπότε θες ένα 80ρι για επισκευή που το βγάζεις πίσω από 2-3 games.😁

Ακριβώς, παρομοίως GT7, πρώτη φορά τώρα έφαγε έκπτωση στο store και στο skroutz εδώ και πόσους μήνες το παίρνεις με 40 ευρώ, τώρα παίζει στα 36.

• Like 1
Δημοσ.

Lego star wars the skywalker saga επειδή το παρακολουθώ. Στο store 59.99 μεχρι εχτές, σημερα έπεσε στα 44.90 με της καλοκαιρινές εκπτώσεις. Στα καταστήματα 38 (είχε πέσει κ 32). Κ πολλά άλλα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 28/7/2022 στις 3:42 ΜΜ, D.Luffy είπε

Εγώ ελπίζω κάποια στιγμή να βάλουν system level 120Hz output όπως στο Series X. Εκεί ακόμα και τα παιχνίδια που υποστηρίζουν μόνο 60Hz, τρέχουν μέσα σε ένα 120Hz container από το σύστημα.

Αυτό θα βοηθήσει πολύ τους κατόχους OLED ως προς την ποιότητα εικόνας του VRR και το πρόβλημα με το gamma που προκαλεί στα 60Hz όταν υπάρχουν σκοτεινές περιοχές σε ένα παιχνίδι (γκριζοπράσινες αποχρώσεις). Το πρόβλημα λύνεται μόνο όταν η TV εκπέμπει σε 120Hz.

Είναι μια λεπτομέρεια που δεν θα παρατηρήσουν όλοι καθώς εξαρτάται από την TV, τον τύπο παιχνιδιού και τις συνθήκες φωτισμού του χώρου αλλά παρόλα αυτά το προσφέρει ο ανταγωνισμός και θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από αυτούς που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον εξοπλισμό τους.  

Γι'αυτό δεν μπορώ να εντοπίσω με τπτ αυτό το VRR flicker?? Ουσιαστικά και στο demo του issue από τον Vincent, το game κάνει απότομο drop στα ~70Hz και απότομα πίσω στα 120Hz την ώρα που εμφανίζεται το flicker. Οπότε ναι, το 120Hz container λύνει πλήρως το πρόβλημα για το 99% των games, εκτός από κάποια που κάνουν απότομα "sync drops" κάθε λίγα frames (όπως αυτό που δείχνει ο Vincent, δεν ξέρω ποιο είναι).

Δημοσ.

Απαντώ εδώ @TutaKachun για να είμαστε ontopic:

16 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Οχι οχι δεν κατάλαβες. Μπορώ να γράψω λίστες με οσα καλα εχει προσφερει η Sony. Αλλά τα τελευταία χρόνια βλέπουμε κατι σαν Cult of Playstation. Οτι κάνει η Sony ειναι δώρο στην ανθρωποτητα. Κράζουμε αλλες εταιρειες για τα παντα αλλά μολις η Sony κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια, αποθεώνουμε και μιλαμε για μεγαλεια. Στην ουσία δεν κραζω την Sony.

Το bold (και όχι μόνο) είναι μεγάλη αλήθεια δυστυχώς.

Κόψανε αθόρυβα τις Special edition (μια μεσοβέζικη ημι-συλλεκτική λύση ανάμεσα σε Standard vs Collectors) και το θέμα πέρασε σχεδόν αβαβά.

Πλέον σου λέει ή δώσε €80 για Standard με μηδέν συλλεκτικό factor (και αύριο-μεθαύριο θα έχει €20 στο bargain bin) ή πάρε Collectors χωρίς δισκάκι, αλλά game voucher code (το έκανε η MS στην γενιά του One και μάλιστα για ήσσονος σημασίας exclusives συγκριτικά με το Ragnarok, αναφέρομαι στο Halo 5 που δεν θεωρείται και το καλύτερο της σειράς και αναλογικά είχε γίνει περισσότερη φασαρία τότε).

Πλέον η νέα καραμέλα είναι ότι φταίει το cross-genιλίκι (PS4/5), λες και δεν μπορούσαν να βάλουν PS4 disc (δεν θα πω PS4 + PS5 disc, γιατί μάλλον θα γέμιζαν οι αγγελίες ή το ένα ή το άλλο) μαζί με free PS5 upgrade... oh wait, ούτε αυτό το θέλει ο Τζιμάρας!

Το λοιπόν: επειδή κάποιοι διατηρούμε ακόμα μερικά ψήγματα νοημοσύνης και δεν ξεχνάμε ούτε το Greatness Awaits («Η Ελπίδα Έρχεται», αν σας θυμίζει κάτι αυτό το slogan και η #kwlotoumpa...), ούτε το "for the players", ΜΑΥΡΟ σε τέτοιες πρακτικές.-

Δεν με ενδιαφέρει ούτε η cross-genίλα, ούτε αν τα punk GenZ 20χρονα του mobile ecosystem μεγάλωσαν/ανδρώθηκαν (sic) με digital-only games. Όταν φτύνεις τους παλιούς, θα σε φτύσουν και αυτοί (μαζί με το πορτοφόλι τους, που κατά κανόνα είναι πιο παχύ από αυτό των πιτσιρικάδων).

ΥΓ: Αν δεν υπάρξει ισχυρή αντίσταση (μποϋκοτάζ) από τώρα και συνεχιστεί αυτό το μοτίβο περικοπών, αύριο (PS6) καταργούν εντελώς τα δισκάκια και μεθαύριο (PS7) καταργούν και τις κονσόλες και τότε πλέον όλα θα γίνονται μέσω cloud streaming.

Όσοι θεωρούν ότι είναι εθισμένοι σε αυτά τα παιχνίδια, μπορούν να δώσουν λευκή επιταγή σε όλα. Εγώ, όχι, απλά δεν...

Δεν είναι καθόλου sci-fi το σενάριο να κόψουν ΚΑΙ το hardware, ήδη διαφαίνεται ότι θα υπάρξει σοβαρό θέμα με τον εφοδιασμό microchips της αγοράς από Ταϊβάν. Όλως τυχαίως βολεύει για cloud πολύ να έχουμε κοινόχρηστο hardware.

• Like 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Κ δεν υπάρχει κ τίποτα αξιόλογο μέχρι τότε...

21 Οκτώβρη βγαίνει το SCORN. Αλλά δυστυχώς όχι για ps.🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...