Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Άρα λοιπόν να πληρώνουμε 60αρια κ 70αρια σε ψηφιακα κ να λέμε κ ευχαριστώ.... οκ....

Αργα η γρηγορα εκει παει το πραμα και οι επιλογες που θα χουμε θα ναι 2... 1) αγοραζεις και παιζεις 2) Απλα σταματας να ασχολεισαι με το gaming αν οι επιλογες της βιομηχανιας για τον Χ-Ψ λογο δε αντιπροσωπευουν/καλυπτουν.

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

31 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Αργα η γρηγορα εκει παει το πραμα και οι επιλογες που θα χουμε θα ναι 2... 1) αγοραζεις και παιζεις 2) Απλα σταματας να ασχολεισαι με το gaming αν οι επιλογες της βιομηχανιας για τον Χ-Ψ λογο δε αντιπροσωπευουν/καλυπτουν.

Αυτό ακριβώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Γιατί θέλουν κατάργηση της ιδιοκτησίας γενικά, διάβασε στο WEF τι λέει ο Σβάμπ και ο Χαράρι. Η M$ ήδη το κάνει αυτό, στο κουτί των παιχνιδιών βάζουν το κλειδί αντί για δισκάκι.

Όπως στις συλλεκτικές των P$5 Exclusives;

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει που μπαίνουν και κάτι pcαδες μέσα και λένε προτιμώ δισκάκι και δεν γουστάρω digital και όλα τους τα παιχνίδια,εάν όχι όλα το μεγαλύτερο ποσοστό τα εxουν στο steam και στο epic store.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Μου αρέσει που μπαίνουν και κάτι pcαδες μέσα και λένε προτιμώ δισκάκι και δεν γουστάρω digital και όλα τους τα παιχνίδια,εάν όχι όλα το μεγαλύτερο ποσοστό τα εxουν στο steam και στο epic store.

Αυτος ειναι ο λογος: 

Epic Games thanking me for my purchase / Me only getting the free games of  the week | Young Michael Scott Shaking Ed Truck's Hand | Know Your Meme

Δημοσ.

Όταν υπάρχει το gamepass και προσφάτως το ανανεωμένο ps plus (ακόμα και αν δεν είναι ακριβώς ίδιο με το πρώτο), με εκπτώσεις στο store κάθε εβδομάδα, ένα μεγάλο αριθμό των παιχνιδιών να κυκλοφορούν με χίλια δυο προβλήματα day 1 και να χρειάζονται patches σε διάστημα μηνών πολλές φορές, ώστε να είναι στο επίπεδο που πρέπει (και άρα να μην υπάρχει η απόλυτη ανάγκη για αγορά την πρώτη μέρα), δεν νομίζω πως πρέπει να μας τρομάζει το ποσοστό των ψηφιακών αγορών.

Προσωπικά στις κονσόλες έχω πάνω από 5 χρόνια να πάρω κουτί, με απίστευτο backlog που αυξάνεται δραματικά μετα την κυκλοφορία του gamepass. Κάτι αντίστοιχο, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό όμως, ισχύει και για το pc, μη έχοντας αγοράσει ποτέ πέρα από επίσημους μεταπωλητές και εξαιρώντας και τα freebies της epic.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να αγοράζω δισκάκια, γι' αυτό και όταν πάρω PS5 θα είναι οπωσδήποτε το Digital. Αν μη τι άλλο, γλιτώνω και το χώρο αποθήκευσής τους στο σπίτι, που με 2 παιδιά όσο να ναι δεν είναι και αύθονος.

Καταλαβαίνω το πλεονέκτημα της αγοράς/πώλησης μεταχειρισμένων σα βασικό λόγο υπέρ των φυσικών δίσκων, αλλά και στο PS4 που έχω τόσα χρόνια ούτε έχω πουλήσει ούτε έχω αγοράσει ποτέ μεταχειρισμένο, οπότε δε με αφορά. Με την οπτική ίνα πλέον ο χρόνος που απαιτείται για να κατέβει ένα παιχνίδι είναι ελάχιστος, άρα ούτε αυτό είναι ικανό επιχείρημα για μένα (παλιά που έκανε 2 μέρες να κατέβει ένα παιχνίδι έλεγες "άι σιχτίρ, παίρνω το δισκάκι και παίζω αμέσως").

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, music_lover είπε

Φάτε την γλώσσα σας ρε Νοστράδαμοι που θα καταργηθεί το φυσικό μέσο 😆

No Way Commando GIF by 20th Century Fox Home Entertainment

Join Us Evil Dead GIF by filmeditor

😂😂

Επεξ/σία από stevenfins
Δημοσ.

Αυτην την τρελα με τα κουτακια μονο στην Ελλαδα την εχω δει

Στο εξωτερικο δεν ασχολουνται καν. Ασε που δεν εχει και μαγαζια πλεον. Μονο παραγγελια απο αμαζον

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά όλα αυτά αλλά κονσόλα σκέτη δεν υπάρχει πουθενά ; Ούτε Amazon βλέπω κάτι..

αυτη η γενιά δεν θα βρεθεί στα ράφια (εκτος του S)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...