Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ούτε καν..Physical copy και πούλημα μόλις τερματιστεί το παιχνίδι για να βγαίνουν φτηνά, αλλιώς σου πάει ο κούκος αηδόνι και δεν σου ανήκουν κιόλας.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

hysical copy και πούλημα μόλις τερματιστεί το παιχνίδι

αυτο θελουν να σταματησουν γι αυτο και θα βαζουν στο μελλον ενα κλειδακι μεσα στο κουτι

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, firepc είπε

αυτο θελουν να σταματησουν γι αυτο και θα βαζουν στο μελλον ενα κλειδακι μεσα στο κουτι

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Από τη στιγμή που το αγοράζεις,  γιατί να σου αφαιρούν το δικαίωμα να μπορείς να το κάνεις ότι θες μετά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Από τη στιγμή που το αγοράζεις,  γιατί να σου αφαιρούν το δικαίωμα να μπορείς να το κάνεις ότι θες μετά.

Αν ο ενας το δινει στον αλλο ή το πουλαει παρα περα, η εταιρια στην ουσια εχει πουλησει 1 αντιτυπο.

Θα μου πεις, μα το ιδιο δεν γινεται με ενα αυτοκινητο ή ενα μηχανακι? Ναι, μονο που αυτα εχουν φθορα και σε μια φαση πεθαινουν. Το gaming, η μουσικη, οι ταινιες, δεν φθειρονται (οκ πρεπει να προσεχεις λιγο το δισκακι)

Παντως εσυ ως εταιρια ή ως καταστηματάρχης, θα σου αρεσε να πουλησεις 1 αντιτυπο και να το παιξει ολος ο ντουνιάς?

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, firepc είπε

Αν ο ενας το δινει στον αλλο ή το πουλαει παρα περα, η εταιρια στην ουσια εχει πουλησει 1 αντιτυπο.

Θα μου πεις, μα το ιδιο δεν γινεται με ενα αυτοκινητο ή ενα μηχανακι? Ναι, μονο που αυτα εχουν φθορα και σε μια φαση πεθαινουν. Το gaming, η μουσικη, οι ταινιες, δεν φθειρονται (οκ πρεπει να προσεχεις λιγο το δισκακι)

Παντως εσυ ως εταιρια ή ως καταστηματάρχης, θα σου αρεσε να πουλησεις 1 αντιτυπο και να το παιξει ολος ο ντουνιάς?

Έχει την επιλογή να κυκλοφορήσει το παιχνίδι μόνο ψηφιακά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

ε εκει θα το πανε τωρα

Είναι η τίμια επιλογή, το να αντικαταστήσουν το δισκάκι με κωδικό είναι κοροϊδία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, firepc είπε

Καταρχην είμαι καταναλωτής κ σαν καταναλωτής θα σκεφτώ το καλύτερο για την τσέπη μου. Δεν θα μπω στη θέση της εταιρίας κ το καταστηματαρχη.

Καταλαβαίνω πως το λες κ το ξέρω. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η εταιρία μπορεί κ πρέπει να μου αφαιρέσει το δικαίωμα που έχω πάνω στην αγορά. Παντου υπαρχει η αγορά μεταχειρισμένου. Στην τελική, αφού θέλει να τα ψηφιοποιησει όλα, είτε να τα νοικιάζει, είτε να τα παίρνει η ίδια πισω με κάποιο αντίτιμο. Κ επειδή (κ σημαντικότερο)  η τιμή στο ψηφιακό δεν πέφτει ποτέ κ πάντα φτάνει να έχει τη 2πλασια τιμή από το δισκάκι, το σωστότερο θα ήταν η τιμή του να ήταν πιο χαμηλή. Ούτε έξοδα συσκευασίας θα έχει, ούτε έξοδα υλικών, ούτε έξοδα αποστολών κλπ.

Επεξ/σία από ilias78
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Γιατί θέλουν κατάργηση της ιδιοκτησίας γενικά, διάβασε στο WEF τι λέει ο Σβάμπ και ο Χαράρι. Η M$ ήδη το κάνει αυτό, στο κουτί των παιχνιδιών βάζουν το κλειδί αντί για δισκάκι.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Γιατί θέλουν κατάργηση της ιδιοκτησίας γενικά, διάβασε στο WEF τι λέει ο Σβάμπ και ο Χαράρι. Η M$ ήδη το κάνει αυτό, στο κουτί των παιχνιδιών βάζουν το κλειδί αντί για δισκάκι.

Να το δεχτώ αν θα το βάλει στα 20 ευρω. Όχι 50 κ 60.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Ούτε έξοδα συσκευασίας θα έχει, ούτε έξοδα υλικών, ούτε έξοδα αποστολών κλπ.

εχει και το store εξοδα συντηρησης

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Να το δεχτώ αν θα το βάλει στα 20 ευρω. Όχι 50 κ 60.

Δεν πληρώνεις το δισκάκι, πληρώνεις το κόστος παραγωγής του παιχνιδιού.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, firepc είπε

εχει και το store εξοδα συντηρησης

8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν πληρώνεις το δισκάκι, πληρώνεις το κόστος παραγωγής του παιχνιδιού.

Άρα λοιπόν να πληρώνουμε 60αρια κ 70αρια σε ψηφιακα κ να λέμε κ ευχαριστώ.... οκ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, ilias78 είπε

Άρα λοιπόν να πληρώνουμε 60αρια κ 70αρια σε ψηφιακα κ να λέμε κ ευχαριστώ.... οκ....

Εγώ δεν γουστάρω digital αλλά αρκετοί μας σπρώχνουν προς τα 'κει.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...