Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-07-22/ubisoft-pushes-back-next-assassin-s-creed-title-in-already-thin-year#xj4y7vzkg

Προσωπικά, αν δεν ήταν να βγει μέχρι τουλάχιστον τον Σεπτέμβριο, δεν με χάλασε ιδιαίτερα,  δεδομένου ότι Νοέμβριο έχουμε God of war κ Δεκέμβριο το callisto protocol. 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους,θα τα πω γρήγορα,μπορεί να είμαι κ εκτός θέματος..έψαχνα καιρό σφραγισμένη κονσόλα ps5 με firmware κάτω από 4.03 για jb που πρόκειται να γινει..έτυχε λοιπόν να πέσω πάνω σε 2! Μαζί! Θα πάρω τη μια,οποίος ψάχνει για το ίδιο έργο ας μου στείλει ένα π.μ τώρα που γυρίζει...η τιμή είναι λογική όχι κάτι 900-1000ευρω που βλέπω στο ebay επειδή οι πωλητές ξέρουν τι πουλάνε...

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά,μεχρι 60-70 ευρω μπορειτε να μου προτεινετε καλα ακουστικα για το ps5?

Σίγουρα θα πρεπε να δωσω 100+ για κατι καλο αλλα για την ωρα δυσκολο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Καλησπερα παιδιά,μεχρι 60-70 ευρω μπορειτε να μου προτεινετε καλα ακουστικα για το ps5?

Σίγουρα θα πρεπε να δωσω 100+ για κατι καλο αλλα για την ωρα δυσκολο.

Ευχαριστώ.

https://www.skroutz.gr/s/14206621/HyperX-Cloud-Alpha-Over-Ear-Gaming-Headset-με-σύνδεση-2x3-5mm-3-5mm-Κόκκινο.html#reviews

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Ευχαριστώ φιλε μου οντως απ οτι διαβαζω πρεπει να ναι καλο vfm,τι διαφορα εχουν απο τα hyperx cloud II?

Ελάχιστη, τους ίδιους drivers έχουν.

Δημοσ.

Γενικά για ποιο παιχνίδι που έρχεται μέχρι το τέλος του χρόνου είστε ενθουσιασμένοι; Εκτός από God of War φυσικά; :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Γενικά για ποιο παιχνίδι που έρχεται μέχρι το τέλος του χρόνου είστε ενθουσιασμένοι; Εκτός από God of War φυσικά; :D

Το callisto protocol. Αυτά τα 2 για μένα.

Το θέμα όμως είναι ότι κ αργούν αλλά κ σκάνε κ τα 2 με διαφορά ενός μήνα. 

Επεξ/σία από ilias78
  • Like 3
Δημοσ.

Kαλημερα,

Ψάχνω να βρω το Sekiro , αφού απόλαυσα  πολλάκις  το Elden Ring, και δεν το βρίσκω  πουθενά.

Έχει σταματήσει η διάθεση του? Εν τω μεταξύ  στο playstation store εχει 70 !! ευρω και ειναι για ps4 φυσικά. 

Επίσης το έχει δοκιμάσει κανείς σε ps5? ειναι με 60αρι σταθερο? 

Eυχαριστω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimpsar είπε

Kαλημερα,

Ψάχνω να βρω το Sekiro , αφού απόλαυσα  πολλάκις  το Elden Ring, και δεν το βρίσκω  πουθενά.

Έχει σταματήσει η διάθεση του? Εν τω μεταξύ  στο playstation store εχει 70 !! ευρω και ειναι για ps4 φυσικά. 

Επίσης το έχει δοκιμάσει κανείς σε ps5? ειναι με 60αρι σταθερο? 

Eυχαριστω

Παίζει καρφωμένο 60 σε ps5.

Οντως μια ματιά που έριξα έχει εξαφανιστεί physical. Περιμένεις μήπως το στοκάρουν πάλι ή κοίτας μεταχειρισμένο ή περιμένεις έκπτωση στο playstation store.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...