Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexpwnz είπε

Αγοράστηκε Μάρτιο 21 οπότε υποθέτω έχει μέχρι Μάρτιο 23;

Λάθος υποθέτεις με τη sonara μας...1 έτος δίνει εγγύηση και μετά σου λέει πάρε με 350 refurbished.

Δημοσ.

Καλημέρα θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι… Βγήκε πριν λίγες μέρες το trial για το PlayStation plus αλλά στην Ελλάδα δεν έχει έρθει το 7 days trial υπάρχει κάποιος τρόπος το οποίο μπορώ να το δοκιμάσω κι αν χρειαστεί να φτιάξω άλλο account ας φτιάξω; Γιατί αν είναι και το αγοράσω θέλω πρώτα να το δοκιμάσω αν αξίζει ή όχι.Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Καλημέρα θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι… Βγήκε πριν λίγες μέρες το trial για το PlayStation plus αλλά στην Ελλάδα δεν έχει έρθει το 7 days trial υπάρχει κάποιος τρόπος το οποίο μπορώ να το δοκιμάσω κι αν χρειαστεί να φτιάξω άλλο account ας φτιάξω; Γιατί αν είναι και το αγοράσω θέλω πρώτα να το δοκιμάσω αν αξίζει ή όχι.Ευχαριστω πολυ

Μια χαρα υπάρχουν οι 7 μέρες trial. Εφτιαξα νεο λογαριασμο, εβαλα μια χρεωστικη που δεν εχει χρήματα μέσα και ενεργοποιήθηκαν.

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Mιας και κανεις δεν το ποσταρε

Αυτή την παιχνιδάρα "αρπαχτή" θέλω οπωσδήποτε να την ξανά -απολαύσω στην κατάλληλη στιγμή-τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Α οντως? Ωραια θα το δω

Έφτιαξα ένα ολοκαίνουργιο account αλλά δεν το εμφανίζει το trial

Μήπως βγαζει μήνυμα όταν πας να βάλεις ps+, ότι θα έχεις 7 μέρες δωρεάν και θα ξεκινήσει χρέωση πχ στις 30

• Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι??

Έχει κανείς σας πρόβλημα με αποσυνδέσεις ή προβλήματα του ίντερνετ όταν παίζει στην κονσόλα? 

Έχω δοκιμάσει με wifi και καλώδιο και εχω πολλές ( άλλες φορές λιγο άλλες πολύ) στιγμιαίες αποσυνδέσεις.  Σε άλλες συσκευές είναι οκ??? Όταν κάνω reset το ρουτερ για λίγο πάει καλά και ξανα τα ιδια...

Έχετε παρόμοιες εμπειρίες???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...