Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 ώρες πριν, ilias78 είπε

Το ότι ένα παιχνίδι, είναι στο τοπ 10 των καλύτερων παιχνιδιών ever (το καλύτερο παιχνίδι ever δεν το σχολιάζω γιατί είναι γνώμη καθενός. Π.χ για μένα δεν είναι. Προσπάθησα να το παίξω κ στο ps4 αλλά το βαρέθηκα γρήγορα), δεν δικαιολογεί το 70αρι ή 80αρι που θέλουν να χρεώσουν. Πρόκειται για έναν τίτλο που βγήκε εποχής ps3, το έβγαλαν ξανά στο ps4 κ το σπρώχνουν ΞΑΝΑ στο ps5. Για μένα προσωπικά είναι καθαρά αρπαχτή γιατί σίγουρα δεν θα έχουν το ίδιο κόστος δημιουργίας σε σύγκριση με έναν νέο τίτλο. Έχουν έτοιμη τη βάση (σίγουρα το σενάριο κ δεν ξέρω κ τι αλλο) κ απλά φιξαρουν για την νέα γενιά. Πιο φυσιολογική θα ήταν μια χρέωση στα 40€. 

Ξανά λέω, προσωπική μου άποψη.

Το αν ανήκει στο τοπ 10 και ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ever το λέει τα ποσά βραβεία έχει αποσπάσει όχι τι πιστεύεις εσύ κ εγώ..Δεν γυρνάει ο κόσμος γύρω από την πάρτη μας αλλά από την μαζα.. φιλικά.

Από εκεί κ έπειτα θεωρώ ότι η άποψη σου είναι επηρεασμένη από το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι που δεν σου άρεσε εξού και ότι πιστεύεις ότι δεν δικαιολογεί την τιμή του.Ας περιμένουμε να δούμε πόσο remake είναι πριν πετάξουμε τις θεωρίες μας περί πόσο πρέπει να κοστολογηθεί το παιχνίδι επειδή το μόνο που ξέρουμε οτι θα είναι ίδιο είναι το σενάριο του.Αν είναι μόνο γραφικά η αναβάθμιση ναι είναι τσιμπημενη η τιμή το είπα κ εγώ που μου άρεσε το παιχνίδι αλλά κ πάλι 40 δεν θα το κοστολογουσα αλλά ένα 50αρι,αν όμως έχει όλο το πακέτο του 2 από animations,mechanics και ίσως έχουν προσθέσει και κάνα 2 πράγματα παραπάνω τότε τι θα πεις;

Στην τελική απλά προσπερνάς και αγοράζεις στην τιμή που εσύ θεωρείς ότι τόσο αξίζει το παιχνίδι.Ειναι 5 ευρώ περίμενε 5-10 χρόνια να πάει τόσο να το πάρεις ούτως η άλλως όπως είπες δεν σχολιάζεις το κατά πόσο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ever και ότι το βαρεθηκες όταν το έπαιξες άρα να φανταστω δεν θα το πάρεις ούτε και στα 40 που το κοστολογεις.Αλλα ας πάρω το δικό σου σκεπτικό περι cash grab δεν καταλαβαίνω γιατί σε κοφτει τα δικά σου λεφτά θα πάρουν;Εδώ θα είμαστε και θα δούμε κατά πόσο ο κόσμος το θεωρεί αρπαχτη οι πωλήσεις θα δείξουν τι θεωρεί ο κόσμος οχι εγώ κ εσύ.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, icenex είπε

Το αν ανήκει στο τοπ 10 και ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ever το λέει τα ποσά βραβεία έχει αποσπάσει όχι τι πιστεύεις εσύ κ εγώ..Δεν γυρνάει ο κόσμος γύρω από την πάρτη μας αλλά από την μαζα.. φιλικά.

Από εκεί κ έπειτα θεωρώ ότι η άποψη σου είναι επηρεασμένη από το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι που δεν σου άρεσε εξού και ότι πιστεύεις ότι δεν δικαιολογεί την τιμή του.Ας περιμένουμε να δούμε πόσο remake είναι πριν πετάξουμε τις θεωρίες μας περί πόσο πρέπει να κοστολογηθεί το παιχνίδι επειδή το μόνο που ξέρουμε οτι θα είναι ίδιο είναι το σενάριο του.Αν είναι μόνο γραφικά η αναβάθμιση ναι είναι τσιμπημενη η τιμή το είπα κ εγώ που μου άρεσε το παιχνίδι αλλά κ πάλι 40 δεν θα το κοστολογουσα αλλά ένα 50αρι,αν όμως έχει όλο το πακέτο του 2 από animations,mechanics και ίσως έχουν προσθέσει και κάνα 2 πράγματα παραπάνω τότε τι θα πεις;

Στην τελική απλά προσπερνάς και αγοράζεις στην τιμή που εσύ θεωρείς ότι τόσο αξίζει το παιχνίδι.Ειναι 5 ευρώ περίμενε 5-10 χρόνια να πάει τόσο να το πάρεις ούτως η άλλως όπως είπες δεν σχολιάζεις το κατά πόσο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ever και ότι το βαρεθηκες όταν το έπαιξες άρα να φανταστω δεν θα το πάρεις ούτε και στα 40 που το κοστολογεις.Αλλα ας πάρω το δικό σου σκεπτικό περι cash grab δεν καταλαβαίνω γιατί σε κοφτει τα δικά σου λεφτά θα πάρουν;Εδώ θα είμαστε και θα δούμε κατά πόσο ο κόσμος το θεωρεί αρπαχτη οι πωλήσεις θα δείξουν τι θεωρεί ο κόσμος οχι εγώ κ εσύ.

Καταρχήν δεν είπα ότι δεν μου άρεσε το παιχνίδι. Στο ps3 όταν βγήκε και το πρώτο έπαιξα το ευχαριστηθηκα πραγματικά κ μου άρεσε. Μέχρι εκεί όμως. Στο ps4 απλά το σταμάτησα. Προσωπικά δεν κοιτάω ούτε τα βραβεία αλλά ούτε κ τα rewies. Σε πολλούς δεν άρεσε το days gone. Για μένα ήταν ένα από τα καλύτερα της γενιάς. Οπότε όπως καταλαβαίνεις η άποψη μου δεν είναι καθόλου επηρεασμένη από το αν μου άρεσε ή όχι. Οτι παραπάνω κ να έχει ένας τίτλος ο οποίος παίζει ξανά για 3η γενιά, όχι δεν αξίζει να πιάσει τιμη σαν ένας ΑΑΑ πρώτο εμφανιζόμενο τίτλος. Που ξεκίνησε από το μηδέν. 

Δημοσ.
Στις 6/7/2022 στις 10:04 ΠΜ, kostiger είπε

Mια προσθετη δικλειδα ασφαλειας με χαμηλο κοστος. Στην ουσια ειναι 1+2 ετη για αυτους παντως..

αρα να την κανω την κινηση ; ειναι χαμηλο το κοστος γτ μου το δινει με εκπτωση :) 

ναι 1+2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρω ότι ίσως ταιριάζει πιο πολύ στις προσφορές αλλά τρεχάτε για ssd για το ps5 σας αμαζον γερμανιας και ισπανιας σήμερα και αύριο.

Εχει τον western digital sn850 2TB 197€ τελική στο αμαζον ισπανιας και κανα 20αρι ακόμα με heatsink. Πρέπει να έχετε αμαζον prime για το οποίο μπορείτε να γραφτείτε δωρεάν για ένα μήνα.

Εχει και άλλες καλές τιμές σε ssd αλλά αυτή μου χτύπησε πιο πολύ.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, ilias78 είπε

Καταρχήν δεν είπα ότι δεν μου άρεσε το παιχνίδι. Στο ps3 όταν βγήκε και το πρώτο έπαιξα το ευχαριστηθηκα πραγματικά κ μου άρεσε. Μέχρι εκεί όμως. Στο ps4 απλά το σταμάτησα. Προσωπικά δεν κοιτάω ούτε τα βραβεία αλλά ούτε κ τα rewies. Σε πολλούς δεν άρεσε το days gone. Για μένα ήταν ένα από τα καλύτερα της γενιάς. Οπότε όπως καταλαβαίνεις η άποψη μου δεν είναι καθόλου επηρεασμένη από το αν μου άρεσε ή όχι. Οτι παραπάνω κ να έχει ένας τίτλος ο οποίος παίζει ξανά για 3η γενιά, όχι δεν αξίζει να πιάσει τιμη σαν ένας ΑΑΑ πρώτο εμφανιζόμενο τίτλος. Που ξεκίνησε από το μηδέν. 

Απο το πρωτο σου ποστ αυτο συμπερανα γιατι δεν εγραψες οτι το επαιξες στο 3 και σου αρεσε.Ξαναλεω δεν εχει σημασια τι πιστευουμε 5-10 νοματαιοι αλλα η μαζα.Και σε μενα το days gone ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της γενιας αλλα αυτο δεν σημαινει επειδη παραβλεπω τα οποια αρνητικα εχει να θεωρω ολους αυτους που δεν τους αρεσε κακογουστους ή οτι δεν ξερουν να κανουν σωστη κριτικη.Αντικειμενικα το days gone δεν ηταν απο τα καλυτερα της γενιας πως να το κανουμε δηλαδη.

Με το ιδιο σκεπτικο αντικειμενικα το last of us 1 ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ever ειτε σου αρεσει εσενα ειτε οχι.Τωρα το γεγονος οτι θεωρεις οτι δεν τα αξιζει τα λεφτα παλι ειναι η αποψη σου(οπως σωστα εθεσες σε προηγουμενο ποστ σου) οπως αποψη σου ειναι το ποσο πρεπει να κοστολογηθει.Αλλα αν με ρωτας εμενα πιο πολυ cash grab ητανε το remaster στο 4 παρα το remake και ας το αγορασα τοτε γιατι πολυ απλα δεν το ειχα παιξει-αγορασει στο 3 για να μου φανει cash grab.

Περα απο αυτο ξεχνας εναν βασικο παραγοντα το παιχνιδι δεν απευθυνεται ντε και καλα σε σενα που το εχεις παιξει 2 γενιες πισω, αλλα εκσυγχρονιζεται για να το παιξει καποιος( που δεν το εχει παιξει γιατι θεωρουσε τα γραφικα του ξεπερασμενα) στην νεα κονσολα με ολα τα καλουδια, λογικα θα εχει και rtx, και τελος θα μπορεσουν να ζησουν αυτην την εμπειρια και οι Pc gamers και πιστεψε με υπαρχουν αρκετοι εκει εξω που περιμεναν αυτην την μερα γιατι δεν ειναι ολοι σαν εμενα που θα πανε να παρουν κονσολα για 5-10 παιχνιδια.

Εν κατακλειδι ειναι αυτο που σου ειπα περι οτι ο κοσμος δεν γυριζει γυρω απο εμας.Αυτα, ελπιζω μονο μην παρεξηγεις τα γραπτα μου, κουβεντα κανουμε και απλα διαφωνω κατηγορηματικα με τα δικα σου γραπτα.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, sndev είπε

Εαν ενδιαφερετε κανεις για 500 gb για το ps μου φαινετε καλη περίπτωση 

https://www.amazon.es/gp/product/B0977KZN4L

πηρα εναν για το pc βασικα κ για καποιο λογο μου χρεωσε 62 ε με μεταφορικά οποτε ειπα να το μοιραστω κ εδω

Ακύρωσε την παραγγελία. Έχει το Amazon.de τον ίδιο σε 1TB με 94,90€ έχω ανεβάσει links στα forums Προσφορές 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gherudos είπε

Ακύρωσε την παραγγελία. Έχει το Amazon.de τον ίδιο σε 1TB με 94,90€ έχω ανεβάσει links στα forums Προσφορές 

το εκανα μολις! 

Δημοσ.

εχει κανει κανεις καμια παντεντα για να δουλευει σε υψηλοτερες στροφες ο ανεμιστηρα του ps5 χωρις να κοψουμε το καλωδιο  του fan?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DjAde είπε

εχει κανει κανεις καμια παντεντα για να δουλευει σε υψηλοτερες στροφες ο ανεμιστηρα του ps5 χωρις να κοψουμε το καλωδιο  του fan?

εαν κόψεις το καλώδιο δλδ δουλεύει πιο έντονα? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sndev είπε

εαν κόψεις το καλώδιο δλδ δουλεύει πιο έντονα? 

oxi εννοω να μπει ποντεσιομετρο χωρις να κοψουμε το καλωδιο 

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, DjAde είπε

Γιατι έχεις πρόβλημα με την θερμοκρασία του PS5?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Γιατι έχεις πρόβλημα με την θερμοκρασία του PS5?

Δεν εχει βγαλει κανενα μηνυμα αλλα οπως και στο pc  θελω να ανεβάσω λιγο της στροφες.

Γενικα εχω δει οτι δουλευει σε αρκετα υψηλες θερμοκρασιες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, DjAde είπε

Ναι ειναι χειρότερο ανεβάζει θερμοκρασιες σαν λαπτοπ

Γιατι? στα πόδια σου το έχεις όταν παίζεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...