Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, 26ska είπε

Ρε παιδιά έπαιζα το miles Morales,το έδωσα στον μικρό να το συνεχισει και ενώ ήταν όλα τόσο smooth,κάτι πάτησε μάλλον ο μικρός και η κίνηση και η φιγούρα του Spiderman κολλάει....Οτι στολή κ να βαλω,σε ότι mode και να το γυρίσω κολλάει.

Σε καινούργιο παιχνίδι είναι όλα μια χαρά.Κανεις καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Είναι ένα ability που λέει ότι όταν το φοράς παίρνεις σήματα από έναν άλλο πλανήτη γαλαξία σε θυμάμαι τι ακριβώς κ πως γτ πάει καιρος, μήπως έχεις βάλει αυτό; 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, sndev είπε

Είναι ένα ability που λέει ότι όταν το φοράς παίρνεις σήματα από έναν άλλο πλανήτη γαλαξία σε θυμάμαι τι ακριβώς κ πως γτ πάει καιρος, μήπως έχεις βάλει αυτό; 

Κάτι τέτοιο είναι σίγουρα γιατί πήρε abilities ο μικρός.Μπορώ να βγάλω κάποιο ability και πως;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 26ska είπε

Κάτι τέτοιο είναι σίγουρα γιατί πήρε abilities ο μικρός.Μπορώ να βγάλω κάποιο ability και πως;

Ε τώρα δε θυμάμαι ακριβώς ένα από αυτά τα 2 που σου κύκλωσα είναι. Βάλε κάποια άλλα για αρχή να δεις αν είναι αυτό. Διάβασε κ τη περιγραφή τι κάνει το καθένα.. Screenshot_20220710-192945_YouTube.jpg.05354f684946348c2cb5f763faa0c1bb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κ εγω την είχα πατήσει άσχημα με αυτό το ability. Αφού νόμιζα ότι κάτι έπαθε το seve κ έκανα load προηγούμενο. Είναι ένα mod μιας στολής. Αλλά δεν θυμάμαι πια. Παίξε λόγο με τις στολές κ θα την βρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά, γιατί είναι απολύτως λογικό να δώσεις 70€ για να δεις το γρασίδι σε 4Κ. 

Προς το παρόν, απογοήτευση αυτή η γενιά. Καλύτερα να μην έχεις καθόλου νέα παιχνίδια παρά να βγάζουν remaster με το τσουβάλι και να στα παρουσιάζουν ώς νέα.

Το μόνο remaster που περιμένω πως και πως είναι του lollipop chainsaw που έχω να παίξω από το 360. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομη δεν εχει βγει το παιχνιδι, δεν εχουμε δει καν gameplay και ηδη καποιοι αποφασισαν οτι δεν αξιζει τα 70 ευρω.Ναι οκ εχει βγει αλλες 2 φορες το παιχνιδι μια στο ps3 και μια η remaster εκδοση αλλα μιλαμε αν οχι το καλυτερο παιχνιδι ever σιγουρα ανηκει στο τοπ 10 με τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων.

Ας δουμε πρωτα τι δουλεια εχει πεσει και αν ειναι μονο τα γραφικα σιγουρα ειναι τσιμπημενη η τιμη αλλα αμα εχει ολες τις αναβαθμισεις που ειχε και το Part 2 θεωρω οτι αξιζει τα λεφτα του, στην τελικη εφοσον εχει βγει αλλες 2 φορες το παιχνιδι και το εχετε ηδη παιξει δεν καταλαβαινω την κωλοπιλαλα σας με την τιμη.Αφου απο τα λεγομενα σας ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο(και το εχετε ξαναπαιξει) τοτε προσπεραστε το σαν παιχνιδι ειναι τοσο απλο.

Στην τελικη ρε παιδες καντε οτι κανετε με οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι που θεωρειτε οτι δεν αξιζει τα 70-80€ αρχικης τιμης που ζηταει και περιμενετε να το παρετε στην τιμη που εσεις θεωρειτε οτι αξιζει.Δεν καταλαβαινω γιατι να σας ενοχλει η αρχικη τιμη για ενα παιχνιδι που εχετε παιξει σε αλλες 2 εκδοσεις δηλαδη καιγεστε να το παιξετε και στην 3 εκδοση την ημερα της κυκλοφοριας του?Αν η απαντηση σας στην προηγουμενη μου ερωτηση ειναι ναι τοτε η υποκρισια εχει φτασει σε αλλα επιπεδα προσφυσης.

Εδω αλλοι δινουν καθε χρονο αυτα τα ποσα για ποδοσφαιρακια και μπασκετακια που εχουν μηδεν διαφορες μεταξυ τους και συζηταμε περι τιμης για ενα παιχνιδι σταθμος στην gaming βιομηχανια.Δεν ξερω πολυ ντορος για το τιποτα αν ρωτατε την αποψη μου, απλα ψηφιζετε με το πορτοφολι σας και προχωρατε παρακατω.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, music_lover είπε

βασικα για τους πισαδες αξιζει αυτη η κυκλοφορια

Οσοι το εχετε παιξει, εννοειται πατε πασο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, firepc είπε

βασικα για τους πισαδες αξιζει αυτη η κυκλοφορια

Οσοι το εχετε παιξει, εννοειται πατε πασο

Προσωπικα πηρα ps4 μονο κ μονο για να παιξω αυτο το παιχνιδι και το να το παιξω με k/m και με γραφικαρες θα ειναι ωραια εμπειρια, αν βαλουν και game mechanics του 2 και ολα τα upgrade τοτε μιλαμε οτι το διαμαντι που εφτιαξαν καποτε αναβαθμιστηκε σε διαμαντι περισσοτερων καρατιων.

Αν ρωτατε εμενα εννοειτε θα αγοραστει παλι και ας το εχω και στην κονσολα, απλα το ποτε θα αγοραστει θα εξαρτηθει απο το τι αναβαθμισεις θα εχει το παιχνιδι.Αν ειναι μονο γραφικα τοτε ισως περιμενω να πεσει στο 40-50αρικο αν ειναι σαν το 2 τοτε ισως να το αγορασω στην αρχικη του τιμη.Χρονος να υπαρχει και ολα τα αλλα τα βρισκουμε κουτσα στραβα :P

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

όπως δεν σου ανήκει το πλαστικό χρήμα.

Ούτε τα χαρτονομίσματα σου ανήκουν :P. Έχω φάει άκυρο λόγο παλαιότητας. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, icenex είπε

Ακομη δεν εχει βγει το παιχνιδι, δεν εχουμε δει καν gameplay και ηδη καποιοι αποφασισαν οτι δεν αξιζει τα 70 ευρω.Ναι οκ εχει βγει αλλες 2 φορες το παιχνιδι μια στο ps3 και μια η remaster εκδοση αλλα μιλαμε αν οχι το καλυτερο παιχνιδι ever σιγουρα ανηκει στο τοπ 10 με τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων.

Ας δουμε πρωτα τι δουλεια εχει πεσει και αν ειναι μονο τα γραφικα σιγουρα ειναι τσιμπημενη η τιμη αλλα αμα εχει ολες τις αναβαθμισεις που ειχε και το Part 2 θεωρω οτι αξιζει τα λεφτα του, στην τελικη εφοσον εχει βγει αλλες 2 φορες το παιχνιδι και το εχετε ηδη παιξει δεν καταλαβαινω την κωλοπιλαλα σας με την τιμη.Αφου απο τα λεγομενα σας ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο(και το εχετε ξαναπαιξει) τοτε προσπεραστε το σαν παιχνιδι ειναι τοσο απλο.

Στην τελικη ρε παιδες καντε οτι κανετε με οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι που θεωρειτε οτι δεν αξιζει τα 70-80€ αρχικης τιμης που ζηταει και περιμενετε να το παρετε στην τιμη που εσεις θεωρειτε οτι αξιζει.Δεν καταλαβαινω γιατι να σας ενοχλει η αρχικη τιμη για ενα παιχνιδι που εχετε παιξει σε αλλες 2 εκδοσεις δηλαδη καιγεστε να το παιξετε και στην 3 εκδοση την ημερα της κυκλοφοριας του?Αν η απαντηση σας στην προηγουμενη μου ερωτηση ειναι ναι τοτε η υποκρισια εχει φτασει σε αλλα επιπεδα προσφυσης.

Εδω αλλοι δινουν καθε χρονο αυτα τα ποσα για ποδοσφαιρακια και μπασκετακια που εχουν μηδεν διαφορες μεταξυ τους και συζηταμε περι τιμης για ενα παιχνιδι σταθμος στην gaming βιομηχανια.Δεν ξερω πολυ ντορος για το τιποτα αν ρωτατε την αποψη μου, απλα ψηφιζετε με το πορτοφολι σας και προχωρατε παρακατω.

Το ότι ένα παιχνίδι, είναι στο τοπ 10 των καλύτερων παιχνιδιών ever (το καλύτερο παιχνίδι ever δεν το σχολιάζω γιατί είναι γνώμη καθενός. Π.χ για μένα δεν είναι. Προσπάθησα να το παίξω κ στο ps4 αλλά το βαρέθηκα γρήγορα), δεν δικαιολογεί το 70αρι ή 80αρι που θέλουν να χρεώσουν. Πρόκειται για έναν τίτλο που βγήκε εποχής ps3, το έβγαλαν ξανά στο ps4 κ το σπρώχνουν ΞΑΝΑ στο ps5. Για μένα προσωπικά είναι καθαρά αρπαχτή γιατί σίγουρα δεν θα έχουν το ίδιο κόστος δημιουργίας σε σύγκριση με έναν νέο τίτλο. Έχουν έτοιμη τη βάση (σίγουρα το σενάριο κ δεν ξέρω κ τι αλλο) κ απλά φιξαρουν για την νέα γενιά. Πιο φυσιολογική θα ήταν μια χρέωση στα 40€. 

Ξανά λέω, προσωπική μου άποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν ενδιαφερετε κανεις για 500 gb για το ps μου φαινετε καλη περίπτωση 

https://www.amazon.es/gp/product/B0977KZN4L

πηρα εναν για το pc βασικα κ για καποιο λογο μου χρεωσε 62 ε με μεταφορικά οποτε ειπα να το μοιραστω κ εδω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...