Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοί οι Αμερικανοί με τα ανάποδα σε όλα τους!!!! Έλεος δηλαδή. Βλέπω το βίντεο από το God of War κ παίρνω μια χαρα στην αρχη......Κ μεταφράζω σε 11 σεπτεμβριου

Screenshot_20220706-224555_YouTube.jpg

Κ μια απίστευτη ξενερα στο τέλος... γιατί είναι 9 Νοεμβρίου.....  fuuuuuuuck

Προσωπικά οι συλλεκτικές δεν μου άρεσαν καθόλου. Προτιμούσα ένα μεγάλο αγαλματίδιο.

Επεξ/σία από ilias78
  • Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Προσωπικά οι συλλεκτικές δεν μου άρεσαν καθόλου. Προτιμούσα ένα μεγάλο αγαλματίδιο.

Με το περιεχομενο προσωπικα δεν εχω θεμα (- φυσικα του Physical copy 🤬) απλα ευτυχως που και οι 2 εκδοσεις περιλαμβανουν το ιδιο βασικο αντικειμενο. Οχι σαν το HFW που τρεχουμε να αγορασουμε και τα 2 :P

• Like 1
Δημοσ.

Επαιξα το νεο tennis championship. Μια ακομη μουφα τεννις. Ελεος πια δεν μπορουν να φτιαξουν τεννις της προκοπης…

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, polakis21 είπε

Επαιξα το νεο tennis championship. Μια ακομη μουφα τεννις. Ελεος πια δεν μπορουν να φτιαξουν τεννις της προκοπης…

μόνο το mario tennis είναι κανονικό τένις όλα τα άλλα είναι μούφα :D 

Δημοσ.

Με αφορμή και την επικείμενη κυκλοφορία του gow, μόνο σε εμένα φαίνεται ότι το 80αρι που ζητάει η  Sony, και η κάθε Sony, υπερβολικό; Το gow είναι το μόνο παιχνίδι για το οποιο ίσως το σκεφτόμουν να τα δώσω..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, water97 είπε

Με αφορμή και την επικείμενη κυκλοφορία του gow, μόνο σε εμένα φαίνεται ότι το 80αρι που ζητάει η  Sony, και η κάθε Sony, υπερβολικό; Το gow είναι το μόνο παιχνίδι για το οποιο ίσως το σκεφτόμουν να τα δώσω..

Αν ισχύει η τιμή που λες για την απλή έκδοση (δεν είδα να υπάρχει special edition), προσωπικά όσο κ να το θέλω το παιχνίδι, θα περιμένω να πέσει η τιμή του. Δεν θα τους δώσω 80€ για την απλή έκδοση.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, water97 είπε

Από το 2020 που έγινε γνωστή η τιμολόγηση των παιχνιδιών για το ps5, έχει αναφερθεί παρα πολλές φορές αυτό το κομμάτι, αρα δεν προκαλεί εντυπώση.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, polakis21 είπε

Ειχα λιωσει το τεννις στο dreamcast, virtual tennis νομιζω ; κατι τετοιο του χα καπνισει τα ματια μιλαμε για εθισμο 

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Αν ισχύει η τιμή που λες για την απλή έκδοση (δεν είδα να υπάρχει special edition), προσωπικά όσο κ να το θέλω το παιχνίδι, θα περιμένω να πέσει η τιμή του. Δεν θα τους δώσω 80€ για την απλή έκδοση.

2 ώρες πριν, water97 είπε

Τοσα εκκατομυρια χαλανε για να κανουν τα παιχνιδια. Αν μη τι αλλο τα IP''s της Σονυ εχουν μια ποιοτητα συνηθως και καπως πρεπει να τα βγαλουν πισω αλλα να παρουν και ρεστα. Ειναι πολλα τα 80€ εννοειται... Αλλα δεν θα ανοιξει ρουθουνι. Η μονη λυση να περιμενεις εκπτωση κλπ αλλα κανα 6μηνο τουλαχιστον , για να γλυτωσεις κανα 15-20€. Εγω δε θα το κανα , θα δωσω τα 80 , αλλα ειναι κατι που περιμενω να παιξω . Τεσπα μην αναλωνομαστε στα ιδια και στα ιδια.... Αυτο και ειναι και δεν μας αρεσει αλλα δε μπορουμε να κανουμε και πολλα και ειδικα προς οφελος μας.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vag.patrick είπε

Τοσα εκκατομυρια χαλανε για να κανουν τα παιχνιδια. Αν μη τι αλλο τα IP''s της Σονυ εχουν μια ποιοτητα συνηθως και καπως πρεπει να τα βγαλουν πισω αλλα να παρουν και ρεστα. Ειναι πολλα τα 80€ εννοειται... Αλλα δεν θα ανοιξει ρουθουνι. Η μονη λυση να περιμενεις εκπτωση κλπ αλλα κανα 6μηνο τουλαχιστον , για να γλυτωσεις κανα 15-20€. Εγω δε θα το κανα , θα δωσω τα 80 , αλλα ειναι κατι που περιμενω να παιξω . Τεσπα μην αναλωνομαστε στα ιδια και στα ιδια.... Αυτο και ειναι και δεν μας αρεσει αλλα δε μπορουμε να κανουμε και πολλα και ειδικα προς οφελος μας.

Μέχρι και την προηγούμενη γενιά αγόραζα όλα τα μεγάλα παιχνίδια day one γύρω στα 50 ευρώ. Τώρα τα λεφτά αυτά θα πάνε σε κάποιον συμφορουμιτη για να το παρω μεταχειρισμένο. Δε νομίζω ότι σε βάθος χρόνου αυτή η τιμολογιακή πολιτική της Sony θα της βγει σε καλό. Τεσπά, ο καθένας ψηφίζει με το πορτοφόλι του.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, vag.patrick είπε

Η μονη λυση να περιμενεις εκπτωση κλπ αλλα κανα 6μηνο τουλαχιστον , για να γλυτωσεις κανα 15-20€

Το horizon forbidden west(ps5) με αρχική τιμή 80ευρώ , μετά από ενα 3μηνο το έβρισκες στο skroutz στα 45ευρώ καινούργιο σύμφωνα με εξέλιξη τιμής.

GT7 μετά από 3μήνες κάτω από 40ευρώ.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
Δημοσ.

Καλά τα 80αρια δεν συμφέρουν με τίποτα, το 40αρι τρώγεται αφού μπορείς να το πουλήσεις ξανά κάπου εκεί. Γι' αυτό μόνο disc έκδοση. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...