Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Charismo είπε

Αυτή η μόδα που πάει να περάσει η Sony με τις Collector's χωρίς physical disc είναι τραγική. 

Όπως και να έχει το καλύτερο κλείσιμο της χρονιάς για εμένα.

Aκριβώς, πολύ ηλιθια κίνηση... σου δίνουν σκέτο το steelbook χωρίς καν το CD μέσα... Εγώ προσωπικά δεν αγοράζω συλλεκτικές εκδόσεις αλλα είναι μεγάλη ξενερα να δώσεις τοσα λεφτα για το steelbook και ολα τα υπολοιπα και να σου δίνουν μόνο τον κωδικό για το παιχνίδι.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν κρίνω από τη διαθεσιμότητα που είχε πάντως η Collector's του Horizon, δε νομίζω να έχουμε προβλήμα. Βέβαια το God of War είναι πιο δημοφιλές, αλλά και πάλι.

Για τη μεγάλη έκδοση πάλι δύσκολα θα βρίσκεται, κλασικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελλάδα γενικά ποιός είναι πιο αξιόπιστος ότι αν παραγγείλεις συλλεκτική , θα την πάρεις;

Επεξ/σία από CarbonFibre

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Ελλάδα γενικά ποιός είναι πιο αξιόπιστος ότι αν παραγγείλεις της συλλεκτική , θα την πάρεις;

Από Public και Πλαίσιο ό,τι συλλεκτική έχω παραγγείλει δεν έχω φάει πιστόλι ποτέ. 

Απλά το κακό είναι πως πολλές φορές αυτοί αργούν να ανεβάσουν τις προπαραγγελίες. Αντιθέτως οι μικρότεροι μπορεί να ανεβάζουν προπαραγγελία day one, αλλά μου έχει τύχει αρκετές φορές δυο μέρες πριν την κυκλοφορία να μου έρχεται μήνυμα "Δεν θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε".

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1

42 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θα φύγει collectors και αυτό* 😂

Λέω κι εγώ. Ψάχνω από την ώρα που ανακοινώθηκε. 

Φαντάζομαι αύριο μεθαύριο θα ανεβεί στα μεγάλα sites και σιγά σιγά από βδομάδα θα δούμε και στα δικά μας τα ελληνικά.

10 λεπτά πριν, Charismo είπε

Λέω κι εγώ. Ψάχνω από την ώρα που ανακοινώθηκε. 

Φαντάζομαι αύριο μεθαύριο θα ανεβεί στα μεγάλα sites και σιγά σιγά από βδομάδα θα δούμε και στα δικά μας τα ελληνικά.

15 Ιουλίου προπαραγγελιες. Ήδη έστειλα σε 1 κατάστημα να δω αν μπορώ να κρατήσω σειρά. Μετά θα στείλω και σε άλλα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...