Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενα infamous Νεο και ενα Sly θα το ηθελα περισσοτερο απ οτι θα ηθελα ενα TLOU remake ξανα και ξανα. Νομιζω οταν λεει ο φιλος οτι θα μπορουσε να ειναι ενα spiderman , εννοουσε στον τροπο που δουλευει το ολο παιχνιδι και σαν open world Και σαν gameplay. To tsushima εχει φερει την Ιαπωνια σε μια πολυ καλη μεταφορα και εχει μοιραστει elements και gameplay απο αλλα genres, κρατωντας οσο μπορει τα καλυτερα στοιχεια απο αυτα. Καποιους τους αρεσει καποιους οχι.

Κλαιν μαιν.

Επεξ/σία από vag.patrick
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 4/7/2022 στις 12:18 ΜΜ, lighto είπε

καλησπερα σε ολους 😀

Την γνώμη σας παρακαλώ, αξίζει να πάρω επέκταση εγγύησεις απο το κατάστημα για 2χρόνια με κόστος 40ε ?? μου είπαν άν συμβέι κάτι, το δίνω σε αυτους.

Εδώ κανείς κάποια γνώμη?😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lighto είπε

Εδώ κανείς κάποια γνώμη?😄

Mια προσθετη δικλειδα ασφαλειας με χαμηλο κοστος. Στην ουσια ειναι 1+2 ετη για αυτους παντως..

Επεξ/σία από kostiger

2 ώρες πριν, ilias78 είπε

Το crash 4 έχει κ έκδοση για ps5?

1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε

Ναι

Για να καταλάβω, υπάρχουν 2 διαφορετικές εκδόσεις μια για ps4 κ μια για ps5? Οπότε κ θα διαλέξω ποια θέλω? Ή θα κατεβάσει όπως κ να έχει την ps4 έκδοση κ μετά το upgrade για το ps5?

3 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Για να καταλάβω, υπάρχουν 2 διαφορετικές εκδόσεις μια για ps4 κ μια για ps5? Οπότε κ θα διαλέξω ποια θέλω? Ή θα κατεβάσει όπως κ να έχει την ps4 έκδοση κ μετά το upgrade για το ps5?

Οταν πας να το κατεβασεις θα επιλεξεις την PS5 εκδοση.

• Moderators
On 04/07/2022 at 12:55, ilias78 said:

Το crash 4 που δίνει στο plus, θα αποθηκευτεί στο other παρόλο που έχει upgrade για το ps5?

Ανάλογα ποια έκδοση θα κατεβάσεις.

3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Ανάλογα ποια έκδοση θα κατεβάσεις.

Του ps4 θα πάει στο other ενω του ps5 όχι?

Βασικά δεν ήξερα ότι υπήρχαν 2 εκδόσεις. Μόνο του ps4 κ απλά ένα υπάρχει κ το upgrade νόμιζα.

• Moderators

Ε το "upgrade" στην ουσια σου ξανακατεβαζει το game στη PS5 εκδοση.

Εγω το εχω σε blu ray, οταν εκανα Upgrade το πηγε στον εσωτερικο SSD ντε και καλα (οπως ολα τα PS5 games) και οχι στον εξωτερικο USB SSD που εχω για τα PS4 games. Τωρα με το "other" δεν καταλαβαινω τι εννοεις ακριβως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η μόδα που πάει να περάσει η Sony με τις Collector's editions χωρίς physical disc είναι τραγική. 

Όπως και να έχει το καλύτερο κλείσιμο της χρονιάς για εμένα.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...