Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, urgo είπε

Παράλειψη...Το σόι θα μου το φέρει που έρχεται διακοπές...Θα παίζει?Θα είμαι καλυμμένος αν έχει ή πάθει κάτι?

Τσεκαρε και με το ρευμα τι γινεται. Νομιζω ο Καναδας εχει 120V.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα Έίχα αγοράσει αυτόν εδώ https://www.skroutz.gr/s/21612360/Western-Digital-Blue-SN550-NVMe-SSD-1TB-M-2-PCI-Express-3-0-WDS100T2B0C.html για χρηση αλλη και τον εβαλα στο PS5 σε εξωτερική θήκη https://www.skroutz.gr/s/17864874/RaidSonic-Icy-Box-IB-1817M-C31-Θήκη-για-Σκληρό-Δίσκο-M-2-PCI-Express-με-σύνδεση-USB-3-1-Type-C-σε-Γκρι-χρώμα-60509.html Μόλις το κούμπωσα από πίσω στις usb 3.0 θύρες είδα ότι είναι καθαρά για παιχνίδια μόνο του PS4 , πράγμα που τα μετέφερα όλα σε αυτόν για να παίζω από εκεί. 

Ερώτηση: Για να βάλω έναν 2ΤΒ M.2 SSDs για να αυξήσω τον χώρο εγκατάστασης για τα παιχνίδια του PS5 εσωτερικά τι βάζω από μάρκα γενικά και έχετε να μου προτείνεται κάποιον.. 

Δημοσ.

Παιδιά το dualsense εμφάνισε έντονο drift, βασικά πάει συνεχεια προς τα αριστερά. Που να απευθυνθώ, πλαίσιο όπου αγόρασα το ps5 η να πάρω τηλέφωνο τη sony?

Δημοσ.

Γνωστο θεμα,μιλας με cometron το πας μαζι με την αποδειξη το συνδεουν σε ενα laptop για 1 λεπτο,βλεπουν αν οντως εχει θεμα και στο αλλαζουν επιτοπου.

Δημοσ.

Το θεμα είναι ότι δεν είμαι από αθηνα, και αν μου πουν από την cometron να τους το στείλω θα πάει καμια βδομάδα η ιστορία. Αν παω στο πλαίσιο δεν θα βγάλω άκρη λες?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, savvas15 είπε

Το θεμα είναι ότι δεν είμαι από αθηνα, και αν μου πουν από την cometron να τους το στείλω θα πάει καμια βδομάδα η ιστορία. Αν παω στο πλαίσιο δεν θα βγάλω άκρη λες?

όχι εκεί θα κάνεις 2 βδομάδες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stcp είπε

Τσεκαρε και με το ρευμα τι γινεται. Νομιζω ο Καναδας εχει 120V.

Δεν υπάρχει θέμα. Από εποχές ps3 (όχι από την αρχή αν δεν κάνω λάθος) έχουν universal/διπλό τροφοδοτικό.

Παίζει και στα 120V και στα 220V.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Φημη

Ο The_snitch πάντως είχε κάνει πριν μέρες ένα tweet που έλεγε για 30. Ο,τι έχει βγάλει ο τύπος πέφτει μέσα, οπότε σίγουρα κάτι να περιμένουμε μέχρι αύριο. Ώρα να ετοιμαζόμαστε για GOW λοιπόν!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

Καλή προσπάθεια αλλά υπάρχει η Dell G3223Q που και μεγαλύτερη είναι και φθηνότερη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσέκαρε το αυτό με το ρεύμα να σ σίγουρος νομίζω θέλει ευρωπαϊκή έκδοση 

Επεξ/σία από G4iwrgos
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, G4iwrgos είπε

Τσέκαρε το αυτό με το ρεύμα να σ σίγουρος νομίζω θέλει ευρωπαϊκή έκδοση 

4 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Δεν υπάρχει θέμα. Από εποχές ps3 (όχι από την αρχή αν δεν κάνω λάθος) έχουν universal/διπλό τροφοδοτικό.

Παίζει και στα 120V και στα 220V.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, music_lover είπε

Καλή προσπάθεια αλλά υπάρχει η Dell G3223Q που και μεγαλύτερη είναι και φθηνότερη. 

Το νέο monitor της Sony δείχνει πολύ ανώτερο από το dell και από όλα σχεδόν τα monitor εκτός από τα miniLED. Έχει 96 ικανοποιητικές ζώνες που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σε Sdr που θα βοηθήσει πολύ για μείωση glow , bleed .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Φημη

Μαλλον το καρφι παει για το πρωτη του ηττα.

Τελικα παλι θα επαληθευθει ο συγκεκριμενος λικερ

Μπας και οι τελευταιες πληροφοριες λενε για νεες πληροφοριες για το παιχνιδι που θα ερθουν ομως μεσα απο το επισημο μπλογκ της σονυ αυριο.

Επεξ/σία από spartan29gr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...