Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια ερώτηση που μπορεί να είναι κ χαζή αλλά δεν μου έχει τύχει. Αν παίζεις χωρίς σύνδεση ίντερνετ ένα παιχνίδι, τρόπαια παίρνεις? 

Επειδή βγήκε νέο patch για τo sniper elite 5 το οποίο διορθώνει το bug με το επίπεδο δυσκολίας, λέω να συνεχίσω να παίξω χωρίς ίντερνετ για να μη  περάσει το patch, μέχρι τουλάχιστον να πάρω το συγκεκριμένο τρόπαιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

30 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Μια ερώτηση που μπορεί να είναι κ χαζή αλλά δεν μου έχει τύχει. Αν παίζεις χωρίς σύνδεση ίντερνετ ένα παιχνίδι, τρόπαια παίρνεις? 

Επειδή βγήκε νέο patch για τo sniper elite 5 το οποίο διορθώνει το bug με το επίπεδο δυσκολίας, λέω να συνεχίσω να παίξω χωρίς ίντερνετ για να μη  περάσει το patch, μέχρι τουλάχιστον να πάρω το συγκεκριμένο τρόπαιο.

Ναι παίρνεις, απλά δε συγχρονίζουν με το profile σου μέχρι να βρει σύνδεση και να κάνεις login.

• Like 1
  • Thanks 1

20 λεπτά πριν, Charismo είπε

Ναι παίρνεις, απλά δε συγχρονίζουν με το profile σου μέχρι να βρει σύνδεση και να κάνεις login.

Αυτό δεν με πειράζει. Εξάλλου μόλις το παρω θα συνδεθώ κανονικά για να πάρει το patch

5 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Δεν ξέρω σε τι ρύθμιση το έβαλα.. Νομίζω στο λέει να το κάνει μόνο του κ αν θες να το ακυρώσεις από τις ρυθμίσεις πριν την ημερομηνία που λήγει 

Αν θυμάμαι καλά ή δεν το άλλαξαν πρόσφατα σου ενεργοποιεί την αυτόματη ανανέωση. Πήγαινε με την πρώτη ευκαιρία και άλλαξε το από τις ρυθμίσεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, είναι το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε φορά.

17 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Απο την στιγμή που ειναι save του PS4 αμα βαλεις το usb στο PS5 μπορεις να τα αντιγράψεις στο 5. Save μονο απο games του 5 δεν αντιγράφονται.

κανενα flashaki formarismeno σε  Fat32 η exFat δεν αναγνωρίζει.. λεει δεν υποστηρίζεται το σύστημα αρχείων της συσκευής

καμία ιδεα? :( 

4 λεπτά πριν, sndev είπε

κανενα flashaki formarismeno σε  Fat32 η exFat δεν αναγνωρίζει.. λεει δεν υποστηρίζεται το σύστημα αρχείων της συσκευής

καμία ιδεα? :( 

Τα εχεις χύμα μέσα? Πρεπει να ειναι στο φάκελο PS4/saves/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Τα εχεις χύμα μέσα? Πρεπει να ειναι στο φάκελο PS4/saves/

για την ακρίβεια ps4\savedata , ακριβός όπως το πηρα απο το φλασακι όταν εκανα back up 😕

Spoiler

image.png.63dfef5649438bc3c9c55bf2f2c3c671.png

Επεξ/σία από sndev

9 ώρες πριν, apostolos22 είπε

Αν θυμάμαι καλά ή δεν το άλλαξαν πρόσφατα σου ενεργοποιεί την αυτόματη ανανέωση. Πήγαινε με την πρώτη ευκαιρία και άλλαξε το από τις ρυθμίσεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, είναι το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε φορά.

Κ εγώ έτσι το έκανα. Ανανέωσα και αμέσως έκανα ακύρωση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sndev είπε

για την ακρίβεια ps4\savedata , ακριβός όπως το πηρα απο το φλασακι όταν εκανα back up 😕

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.63dfef5649438bc3c9c55bf2f2c3c671.png

@vorlon68 λοιπόν μια χαρά γίνεται όπως το πες ,

το πρόβλημα μου ήταν το στικακι ότι ήταν 32gb usb 3 κ το άλλο 16 gb usb 3

με 8gb usb 2 μια χαρά όλα.. Ευχαριστώ! 

Επεξ/σία από sndev
  • Thanks 1

Καλησπέρα

Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με κονσόλες.Λόγω της έλλειψης που παίζει στην αγορά συμφέρει να φέρω από Καναδά?

Ητε PS5 ήτε xbox. Υπάρχουν περιορισμοί? Η εγγύησή τους μετράει εδώ?

2 ώρες πριν, urgo είπε

συμφέρει να φέρω από Καναδά?

Αναλογως το πορτοφολι του καθενος, συμφερει. 500 + εξοδα μεταφορικων + εκτελωνισμος + ΦΠΑ = 700+. Τσιμπα κανα bundle καλυτερα, θα το εχεις και αυριο

• Like 1

12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αναλογως το πορτοφολι του καθενος, συμφερει. 500 + εξοδα μεταφορικων + εκτελωνισμος + ΦΠΑ = 700+. Τσιμπα κανα bundle καλυτερα, θα το εχεις και αυριο

Παράλειψη...Το σόι θα μου το φέρει που έρχεται διακοπές...Θα παίζει?Θα είμαι καλυμμένος αν έχει ή πάθει κάτι?

6 λεπτά πριν, urgo είπε

Θα είμαι καλυμμένος αν έχει ή πάθει κάτι?

Μαλλον οχι. Μπορεις να παρεις και sony και ms για επιβεβαιωση, αλλα δεν υποστηριζεται η εγγυηση σε αλλη ηπειρο. Οπως και να εχει, το παιρνεις αυριο απο εδω και επιστρεφεις το bundle. Ηδη σε προηγουμενη σελιδα το εκανε καποιος στα public. +οτι δεν θα κουβαλανε ολοκληρο κουτι στο ταξιδι

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...