Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, tsakonass είπε

Μας έχετε πρήξει τα συκώτια με τo disney app εδώ μεσα, πόσο κακομοιριασμενοι παίζει να είστε που βάζετε disney στο ps5 και όχι στην τηλεοραση

Και αν δεν έχουμε το PS5 επανώ σε smart TV??

Αυτό το σκέφτηκές ή μπα.........

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

45 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Και αν δεν έχουμε το PS5 επανώ σε smart TV??

Αυτό το σκέφτηκές ή μπα.........

Ούτε όλες οι smart tv έχουν disney+... Η LG OLED  έχει προφανώς, αλλά μια παλιότερη SONY που έχω επίσης δεν έχει. Για την ακρίβεια με κάθε νέα αναβάθμιση έσβηνε apps αντί να βάζει νέα.😁

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ilos είπε

Ούτε όλες οι smart tv έχουν disney+... Η LG OLED  έχει προφανώς, αλλά μια παλιότερη SONY που έχω επίσης δεν έχει. Για την ακρίβεια με κάθε νέα αναβάθμιση έσβηνε apps αντί να βάζει νέα.😁

Δεν μπορείς σε όλες τις  LG oled να κατεβάσεις το disney plus, στις πιο παλιές δεν υπάρχει διαθέσιμο για εγκατάσταση.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1

Το crash που θα δώσει το plus είναι ένα game που θέλω να παίξω. 

Έχω έναν εξωτερικό σκληρό που χρησιμοποιώ για backup. Έχει μέσα διαφορα αρχεία. Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω για να κατεβάσω εκεί απευθείας το crash κ να το παίξω από εκεί?

34 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Το crash που θα δώσει το plus είναι ένα game που θέλω να παίξω. 

Έχω έναν εξωτερικό σκληρό που χρησιμοποιώ για backup. Έχει μέσα διαφορα αρχεία. Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω για να κατεβάσω εκεί απευθείας το crash κ να το παίξω από εκεί?

Την PS4 έκδοση και θα χάσεις οτι εχεις μέσα

• Thanks 1

Μιας και έδωσα ένα 30αρι και πήγα στο extra κατεβασα κάποια παιχνίδια που δεν είχα και ήθελα να παίξω.

Ρε παιδια...τι παιχνιδαρα είναι το tushima!Εχω εντυπωσιαστει,εξαιρετικό παιχνίδι,ότι καλυτερο έχω παίξει τα τελευταία χρόνια.Βεβαια με τους φωτισμούς και τα τοπία καμιά φορά παρασύρομαι από το στόχο του παιχνιδιού και γυρίζω από δω κ από κει.

• Like 6

1 ώρα πριν, 26ska είπε

Μιας και έδωσα ένα 30αρι και πήγα στο extra κατεβασα κάποια παιχνίδια που δεν είχα και ήθελα να παίξω.

Ρε παιδια...τι παιχνιδαρα είναι το tushima!Εχω εντυπωσιαστει,εξαιρετικό παιχνίδι,ότι καλυτερο έχω παίξει τα τελευταία χρόνια.Βεβαια με τους φωτισμούς και τα τοπία καμιά φορά παρασύρομαι από το στόχο του παιχνιδιού και γυρίζω από δω κ από κει.

Δεν είχες παίξει τόσο καιρό το έπος????? Στο top 3 των παιχνιδιών της περασμένης γενιάς είναι ο τίτλος.

• Like 1

τα φωτά σας

με το ps plus κατέβασα κάποια παιχνίδια που οταν τα είχα αγορασμένα τα ειχα πλατινάρει στο ps4 . όταν κάποιο παιχνίδι το τελειώνω το δινω σε φιλους η γνωστούς οπότε δεν ξανα ασχολιεμαι. Στη πορεία βγήκαν dlc expansion τα οποια δεν εχω παιξει αφού εδινα το παιχνιδι ,οποτε  είπα τώρα να τα ξαναχαζεψω στο ps5 μιας κ τα εχει στο πλας

συνηδητοποιησα λοιπόν σήμερα οτι δεν υπάρχουν saves στο cloud μου και δεν υπάρχει περίπτωση παιχνιδια οπως death stranding ghost of tsusima spiderman να τα ξαναπαίξω από την αρχη μονο κ μονο για τα dlc. θυμήθηκα όμως οτι πριν δώσω το ps4 εκανα back up σε ενα usb οτι μπορούσα το οποιο το χω copy στο pc μου.

το ps5 δεν παιρνει save απο usb σωστά? 

ο μονος τροπος να φανταστω ειναι να βρω καποιο ps4 να συνδεθω με το account μου , να κανω ρεστορε τα save να ανεβουν στο cloud ωστε να τα παρω στο ps5? ειναι τοσο σαδιστρια η σονυ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, sndev είπε

ο μονος τροπος να φανταστω ειναι να βρω καποιο ps4 να συνδεθω με το account μου , να κανω ρεστορε τα save να ανεβουν στο cloud ωστε να τα παρω στο ps5? ειναι τοσο σαδιστρια η σονυ?

Ναι και ναι :( 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

28 λεπτά πριν, sndev είπε

τα φωτά σας

με το ps plus κατέβασα κάποια παιχνίδια που οταν τα είχα αγορασμένα τα ειχα πλατινάρει στο ps4 . όταν κάποιο παιχνίδι το τελειώνω το δινω σε φιλους η γνωστούς οπότε δεν ξανα ασχολιεμαι. Στη πορεία βγήκαν dlc expansion τα οποια δεν εχω παιξει αφού εδινα το παιχνιδι ,οποτε  είπα τώρα να τα ξαναχαζεψω στο ps5 μιας κ τα εχει στο πλας

συνηδητοποιησα λοιπόν σήμερα οτι δεν υπάρχουν saves στο cloud μου και δεν υπάρχει περίπτωση παιχνιδια οπως death stranding ghost of tsusima spiderman να τα ξαναπαίξω από την αρχη μονο κ μονο για τα dlc. θυμήθηκα όμως οτι πριν δώσω το ps4 εκανα back up σε ενα usb οτι μπορούσα το οποιο το χω copy στο pc μου.

το ps5 δεν παιρνει save απο usb σωστά? 

Απο την στιγμή που ειναι save του PS4 αμα βαλεις το usb στο PS5 μπορεις να τα αντιγράψεις στο 5. Save μονο απο games του 5 δεν αντιγράφονται.

• Like 1
  • Thanks 1

Καλησπέρα παιδιά  για 6 ευρώ είναι να βάλω την έξτρα συνδρομή για 55 μέρες κ μετά θα μ κάνει επέκταση μόνο του πράγμα που δεν μου αρέσει καθόλου... Φαντάζομαι ακυρώνεται εύκολα η συνδρομή λίγες μέρες πριν λήξει σωστά; 

1 ώρα πριν, Tresorikos είπε

Καλησπέρα παιδιά  για 6 ευρώ είναι να βάλω την έξτρα συνδρομή για 55 μέρες κ μετά θα μ κάνει επέκταση μόνο του πράγμα που δεν μου αρέσει καθόλου... Φαντάζομαι ακυρώνεται εύκολα η συνδρομή λίγες μέρες πριν λήξει σωστά; 

Γιατι να κάνει επεκταση μονο του? Αφου απενεργοποιητε αυτο......

1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Γιατι να κάνει επεκταση μονο του? Αφου απενεργοποιητε αυτο......

Δεν ξέρω σε τι ρύθμιση το έβαλα.. Νομίζω στο λέει να το κάνει μόνο του κ αν θες να το ακυρώσεις από τις ρυθμίσεις πριν την ημερομηνία που λήγει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...