Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Κατά το 100% αληθές. Ο linus έκανε τεστ και του διάβασε όλους τους gen 4. Από εκεί και πέρα ότι σηκώσει η τσέπη σου για την ταχύτητα. 

Ξαναδιάβασε τι γράφω.

Δεν είπα ότι δεν μπαίνουν όλοι οι gen4, είπα ότι σύμφωνα με την sony, δεν πληροί ο "οποιοσδήποτε" τα κριτήρια που έχει θέσει και αυτό ίσως δημιουργήσει πρόβλημα σε μελλοντικά παιχνίδια.

Εξου και κατά το ήμισυ αληθές.

Ps

Έχω κάνει επέκταση χώρου με δίσκο που δεν ππληροί  τα recommended read...

Επεξ/σία από nickol-us
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
4 hours ago, nickol-us said:

Ξαναδιάβασε τι γράφω.

Δεν είπα ότι δεν μπαίνουν όλοι οι gen4, είπα ότι σύμφωνα με την sony, δεν πληροί ο "οποιοσδήποτε" τα κριτήρια που έχει θέσει και αυτό ίσως δημιουργήσει πρόβλημα σε μελλοντικά παιχνίδια.

Εξου και κατά το ήμισυ αληθές.

Ps

Έχω κάνει επέκταση χώρου με δίσκο που δεν ππληροί  τα recommended read...

Αυτό που σου λέει είναι ότι δεν ξέρεις αν στο μέλλον θα βγει κάποιο θεόβαρο παιχνίδι που θα απαιτεί έναν εντός spec δίσκο αλλιώς θα έχει τίγκα stuttering ξέρω γω ή ό,τι άλλο. Ή ακόμα χειρότερα, όταν (και αν) αρχίσουν να βγαίνουν τέτοια παιχνίδια, αν θα βγάλει κανένα firmware update η Sony με πιο αυστηρούς ελέγχους για τους SSD και βρεθείς προ εκπλήξεως.

Αν και προσωπικά θεωρώ ότι κάτι τέτοιο δεν έχει σχεδόν καμία πιθανότητα να γίνει, καλό είναι να το γνωρίζει όποιος θέλει να πάει σε under specced δίσκο για να γλυτώσει λεφτά.

Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρετε με τον ssd. Ενας καλός ssd ποτέ δεν θα πάει χαμένος. Ακόμα και οι τοπ ssd έχουν πέσει τόσο που τι διαφορά μπορεί να έχουν;

Αυτό είναι και το καλό με τη λύση της Sony. Τον βάζεις και σε Pc ,laptop.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Αυτό που σου λέει είναι ότι δεν ξέρεις αν στο μέλλον θα βγει κάποιο θεόβαρο παιχνίδι που θα απαιτεί έναν εντός spec δίσκο αλλιώς θα έχει τίγκα stuttering ξέρω γω ή ό,τι άλλο. Ή ακόμα χειρότερα, όταν (και αν) αρχίσουν να βγαίνουν τέτοια παιχνίδια, αν θα βγάλει κανένα firmware update η Sony με πιο αυστηρούς ελέγχους για τους SSD και βρεθείς προ εκπλήξεως.

Αν και προσωπικά θεωρώ ότι κάτι τέτοιο δεν έχει σχεδόν καμία πιθανότητα να γίνει, καλό είναι να το γνωρίζει όποιος θέλει να πάει σε under specced δίσκο για να γλυτώσει λεφτά.

Αυτό λέω κι εγώ, μάλλον δεν έπρεπε να κάνεις εμένα παράθεση, είμαι αυτός που λέει οτι το "οποιοσδήποτε κάνει" είναι κατά το ήμισυ σωστό.

14 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρετε με τον ssd. Ενας καλός ssd ποτέ δεν θα πάει χαμένος. Ακόμα και οι τοπ ssd έχουν πέσει τόσο που τι διαφορά μπορεί να έχουν;

Αυτό είναι και το καλό με τη λύση της Sony. Τον βάζεις και σε Pc ,laptop.

20-30 ευρώ διαφορα(από τα 55 στα 80) ειναι καλή διαφορά ποσοστιαία, καθόλου αμελητέα(τόση ήταν η διαφορά στους 500gb)

Κάποιος που έχει πολλά ps4 games αλλά δεν έχει και μεγάλες απαιτήσεις, δεν βλέπω τον λόγο να μην το βάλει. Επίσης η sony δεν νομίζω να κόψει με πιο αυστηρά κριτήρια  αφού μιλάει για recommended και όχι required specs

Το δικό μου σκεπτικό ήταν ακριβώς αυτό, αν βγουν βαριά παιχνίδια, θα τα τρέχω από τον main, αν χρειάζομαι έξτρα χώρο νε full ταχύτητες, μεταφέρω στο pc και τότε (κατά 99% λόγω τεχνολογίας) θα βάλω πιο φτηνά gen 4 δίσκο

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1

Δειτε και της Gigabyte τον Gen 4. 

https://www.gigabyte.com/gr/SSD/AORUS-Gen4-7000s-SSD-1TB#kf

Ps5 Ready ειναι και τον εχω εγω στο 5ρι. Το horizon εδω το εχω , ολα κομπλε(οχι οτι παιζει απαραιτητα ρολο). Και γενικα τον βρισκεις στο 1τβ σε καλη τιμη

2 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Δειτε και της Gigabyte τον Gen 4. 

https://www.gigabyte.com/gr/SSD/AORUS-Gen4-7000s-SSD-1TB#kf

Ps5 Ready ειναι και τον εχω εγω στο 5ρι. Το horizon εδω το εχω , ολα κομπλε(οχι οτι παιζει απαραιτητα ρολο). Και γενικα τον βρισκεις στο 1τβ σε καλη τιμη

Αυτόν έχω βάλει κι εγώ. Πολύ καλός και γρήγορος!

Φανταζομαι οτι τον εχουν αγορασει πολλοι καθως επαιζε για αρκετα μεγαλο διαστημα σε πολυ καλη τιμη για τα εκεινα δεδομενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Αυτό λέω κι εγώ, μάλλον δεν έπρεπε να κάνεις εμένα παράθεση, είμαι αυτός που λέει οτι το "οποιοσδήποτε κάνει" είναι κατά το ήμισυ σωστό.

20-30 ευρώ διαφορα(από τα 55 στα 80) ειναι καλή διαφορά ποσοστιαία, καθόλου αμελητέα(τόση ήταν η διαφορά στους 500gb)

Κάποιος που έχει πολλά ps4 games αλλά δεν έχει και μεγάλες απαιτήσεις, δεν βλέπω τον λόγο να μην το βάλει. Επίσης η sony δεν νομίζω να κόψει με πιο αυστηρά κριτήρια  αφού μιλάει για recommended και όχι required specs

Το δικό μου σκεπτικό ήταν ακριβώς αυτό, αν βγουν βαριά παιχνίδια, θα τα τρέχω από τον main, αν χρειάζομαι έξτρα χώρο νε full ταχύτητες, μεταφέρω στο pc και τότε (κατά 99% λόγω τεχνολογίας) θα βάλω πιο φτηνά gen 4 δίσκο

Αξίζει να πάρεις έναν μέτριο ssd 500Gb στα 55€ όταν ο 980 pro 1ΤΒ παίζει στα 128€ τελική από amazon;

Τώρα θα μου πεις μπορεί να μην τα έχει ο άλλος αλλά είναι κρίμα σε αυτές τις τιμές να μην πας για 1ΤΒ.

Επεξ/σία από CarbonFibre

7 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Αξίζει να πάρεις έναν μέτριο ssd 500Gb στα 55€ όταν ο 980 pro 1ΤΒ παίζει στα 128€ τελική από amazon;

Τώρα θα μου πεις μπορεί να μην τα έχει ο άλλος αλλά είναι κρίμα σε αυτές τις τιμές να μην πας για 1ΤΒ.

ε καλα αμα δεν τα εχει , κανει υπομονη να τα μαζεψει ,  μια λαθος αγορα μονο το χερι στην τσεπη σου βαζει

Εγω με το επος που εκανε παλι η σονυ πηγα και αγορασα δευτερο στη ουσια ειναι μεσα ολα τα αποκλειστεικα και ολα τα παιχνιδια ενα και ενα,οχι πετα μεσα οτι εχει ξεχασει ο θεος και το βαφτησαμε υπηρεσια

• Confused 1

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλα οι αχρηστοι της Disney τοσο καιρό δεν είναι ικανοι να βγάλουν app για το PS5. Αυτό που κατεβάζεις ειναι η PS4 έκδοση.........

Μας έχετε πρήξει τα συκώτια με τo disney app εδώ μεσα, πόσο κακομοιριασμενοι παίζει να είστε που βάζετε disney στο ps5 και όχι στην τηλεοραση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...