Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε αναζήτηση εξωτερικού για τα παιχνίδια του PS4 λόγω αλλαγής Tier στο PS Plus.

Μέχρι τώρα είχα έναν HDD 500άρη που που από εσωτερικό τον είχα κάνει εξωτερικό αλλά έχει ήδη γεμίσει. Σκέφτομαι να πάω σε κάποιον στα 3ΤΒ. Έχετε να προτείνετε κάποιον που χρησιμοποιείτε ή να πάω στον πιο φθηνό του skroutz πχ αυτόν.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να πας στο φθηνοτερο.Εγω εχω εναν 2tb της maxtor που ειχα παρει τοτε 55 ευρω και δουλευει αψογα.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nyne είπε

Εγω θα σου ελεγα να πας στο φθηνοτερο.Εγω εχω εναν 2tb της maxtor που ειχα παρει τοτε 55 ευρω και δουλευει αψογα.

Ναι κάτι τέτοιο σκέφτομαι. Ίσως και στα 2TB να είμαι εντάξει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Ναι κάτι τέτοιο σκέφτομαι. Ίσως και στα 2TB να είμαι εντάξει.

Να ξέρεις ακόμα οτι αν έχεις games του PS4 στον εσωτερικό δίσκο του 5 τοτε μεγαλώνει παρα πολυ ο φάκελος "Αλλο" που υπάρχει στον δίσκο του 5. Αν έχεις μόνο games του 5 στον εσωτερικό τοτε θα σου πάει στα 24-25GB. Θα κερδίσεις και χωρο ετσι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα games που υπάρχουν στο extra θα αφαιρούνται όσο περνάει ο καιρός ή θα παραμένουν και απλά κάθε μήνα θα προστίθεται και άλλα; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Άρα δεν ισχύει το ίδιο για το ps 5 

Τα παιχνιδια του ps5 για να τρεξουν απαιτουν τις γρηγορες ταχυτητες των εσωτερικων ssd (ενσωματωμενου ή gen 4)

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Τα παιχνιδια του ps5 για να τρεξουν απαιτουν τις γρηγορες ταχυτητες των εσωτερικων ssd (ενσωματωμενου ή gen 4)

Οπότε αναγκαστικά πάμε για δεύτερο δισκο. Τρέχει καμιά προσφορά αυτό τον καιρό, έχεις υπόψιν; 1ΤΒ. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Οπότε αναγκαστικά πάμε για δεύτερο δισκο. Τρέχει καμιά προσφορά αυτό τον καιρό, έχεις υπόψιν; 1ΤΒ. 

Οποιοσδηποτε gen 4 σου κανει. Δες σκρουτζ και amazon.de

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οποιοσδηποτε gen 4 σου κανει. Δες σκρουτζ και amazon.de

Κατά το ήμισυ αληθές.

Όλοι οι gen 4 δίσκοι αναγνωρίζονται από το ps5, ωστόσο η sony έχει θέσει συγκεκριμένα προτεινόμενα κριτήρια που δεν πληρούν όλοι οι gen4 nvme(κυρίως το sequential read speed).

Spoiler
Interface PCI-Express Gen4x4 supported M.2 NVMe SSD (Key M)
Storage 250 GB - 4 TB
Supported sizes 2230, 2242, 2260, 2280, 22110
Size including heat-dissipation mechanism Width: up to 25 mm
Length: 30/40/60/80/110 mm
Thickness: up to 11.25 mm (up to 8.0 mm from above the board, up to 2.45 mm from below the board)
Sequential read speed 5,500MB/s or faster is recommended
Socket type Socket 3 (Key M)

Για την ώρα, ακόμα και χαμηλότερης ταχύτητας nvme δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα σημερινά games, ωστόσο δεν γνωρίζουμε τι(αν) μπορεί να προκύψει στο μέλλον.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Κατά το ήμισυ αληθές.

Κατά το 100% αληθές. Ο linus έκανε τεστ και του διάβασε όλους τους gen 4. Από εκεί και πέρα ότι σηκώσει η τσέπη σου για την ταχύτητα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...