Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Thanofski είπε

Ξεκλειδώνει 00.00 ή κάποια στιγμή μέσα στη μέρα ??

Αν είναι σαν τα υπόλοιπα region, θα ξεκλειδώνει σταδιακά από το πρωί μέχρι το βράδυ στις 23.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

https://unboxholics.com/news/gaming/95749-gta-6-nea-fimi-apokalyptei-stoicheia-gia-to-story-kai-to-pou-tha-ektylissetai?from=category

Αν ισχύει πάντως, θα είναι τρέλα η φάση για γυρίσματα στην Κούβα κ στην βραζιλιάνικη ζούγκλα.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι Live, 34 Ευρω για Extra / η 51 για Premium μου ζηταει. (Upgrade).

https://www.pushsquare.com/news/2022/06/ps-plus-extra-premium-now-live-in-europe-australia-and-new-zealand

Επεξ/σία από Balantakos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά. 

Έκανα αναβάθμιση και εγώ σε ps plus extra με 17.98 μέχρι της 3 Δεκεμβρίου. 

Δεν εχω παίξει πολλά από αυτά που έχει. 

Αξίζει φουλ!

Επεξ/σία από johnnyman
  • Like 2

Καλημερα

Αναβάθμισα και εγώ σε extra μεχρι 12/2/23 με 17,86 .Καλα ξεκιναει η συλλογη εχει αρκετα ps4 που θελω και καποια για ps5,αν κ εχω την πλειονοτητα των exclusive(spiderman,returnal,death str,κτλ).Τον επομενο μηνα θα εχει και το stray που το περιμενω σαν τρελος.Τωρα εαν συνεχιζει να βαζει καλα παιχνιδια τοτε για 100 ευρω το χρονο(πιθανα και λιγοτερο τα σε προσφορα Δεκεμβριο κτλ) θα ανανεωσω.Καλη αρχη σε ολους μακαρι να παει καλα η υπηρεσια.

• Like 5

42 λεπτά πριν, nyne είπε

Καλημερα

Αναβάθμισα και εγώ σε extra μεχρι 12/2/23 με 17,86 .Καλα ξεκιναει η συλλογη εχει αρκετα ps4 που θελω και καποια για ps5,αν κ εχω την πλειονοτητα των exclusive(spiderman,returnal,death str,κτλ).Τον επομενο μηνα θα εχει και το stray που το περιμενω σαν τρελος.Τωρα εαν συνεχιζει να βαζει καλα παιχνιδια τοτε για 100 ευρω το χρονο(πιθανα και λιγοτερο τα σε προσφορα Δεκεμβριο κτλ) θα ανανεωσω.Καλη αρχη σε ολους μακαρι να παει καλα η υπηρεσια.

Καλημέρα φίλε. Δεν αξίζει το μεγάλο πακέτο δηλαδή λες; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα ηταν συν 8 ευρω σιγα τη διαφορα.Αλλα δε με ενδιαφερουν προς το παρον τα παιχνιδια του ps3 και επισης εχει λιγα για ps2-ps1 οποτε θα περιμενω.Οταν το Δεκεμβρη βγαλει προσφορα πιθανα να παω η στο Premium με 100 ευρω η να παραμεινω στο εξτρα με 80 ευρω,λογικα με την προσφορα εκει θα ειναι οι τιμες...

Επεξ/σία από nyne
  • Like 2

10 λεπτά πριν, nyne είπε

Κοιτα ηταν συν 8 ευρω σιγα τη διαφορα.Αλλα δε με ενδιαφερουν προς το παρον τα παιχνιδια του ps3 και επισης εχει λιγα για ps2-ps1 οποτε θα περιμενω.Οταν το Δεκεμβρη βγαλει προσφορα πιθανα να παω η στο Premium με 100 ευρω η να παραμεινω στο εξτρα με 80 ευρω,λογικα με την προσφορα εκει θα ειναι οι τιμες...

Εγώ δεν ξέρω δεν κολλάει στα χρήματα αλλά αν θα μου φτάσει ο χώρος στο δίσκο. 

Αυτά του ps 1-2-3 χρειάζεται να κατέβουν ξέρεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι κ αλλιως αν βαλεις εναν εξωτερικο δισκο usb μπορεις να κλικαρεις την επιλογη τα παιχνιδια του ps4 να πεφτουν εκει.Τωρα τα του ps3 ειναι streaming οποτε προφανως δεν πιανουν καθολου χωρο.Τα ps 1-2 τα κατεβαζεις αλλα φανταζομαι οτι πιανουν ελαχιστο χωρο και επισης πιθανα να μπορουν να μπουν κ αυτα στον εξωτερικο δισκο.

Επεξ/σία από nyne

αν το κανετε αναλογικά με τις μερες παντως δεν κερδίζεται κατι επιπλέον. αυτο που κέρδισε καποιος ειναι αν εβαλα παλια με 30 κ 40 ε το ετος. 

πρακτικά

αν παει καποιος τωρα να βαλει εξτρα θελει 100 ευρω

αν κάποιος έβαλε χθες με 60 ετος κ θελει αναβάθμιση σε εξτρα οι 365 μερες θα ζητησουν 40 ε 

οποτε καταλήγει το ιδιο

Εγώ αγόρασα ετήσια συνδρομή 15 Μαΐου και για να αναβαθμίσω σε extra θέλει 32,5 ευρώ και για premium 49 ευρώ. Από ότι βλέπω έχει πολύ λίγα Classic παιχνίδια ακόμα οπότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει το premium. Πιστεύω το extra ειδικά για όσους δεν έχουν παιξει τα παιχνίδια της σονυ είναι αρκετά καλό deal. Κάθε αρχή του μήνα θα προσθέτουν 3 παιχνίδια στο essential (όπως έκαναν και πριν δηλαδή) και μέσα του μήνα θα προσθέτουν παιχνίδια και στο extra/premium. Από τα παιχνίδια που θα βάζουν θα δείξει αν αξίζει τα 100/120 ευρώ το χρόνο... 

24 λεπτά πριν, nyne είπε

Ετσι κ αλλιως αν βαλεις εναν εξωτερικο δισκο usb μπορεις να κλικαρεις την επιλογη τα παιχνιδια του ps4 να πεφτουν εκει.Τωρα τα του ps3 ειναι streaming οποτε προφανως δεν πιανουν καθολου χωρο.Τα ps 1-2 τα κατεβαζεις αλλα φανταζομαι οτι πιανουν ελαχιστο χωρο και επισης πιθανα να μπορουν να μπουν κ αυτα στον εξωτερικο δισκο.

Ps 5 έχουμε και εγώ και ο μικρός. 

Γίνεται αυτό που λες; 

Ναι γινεται απο την αρχη,τα παιχνιδια του ps4 μπορουν να κατεβαινουν σε εξωτερικο usb δισκο και να τρεχουν απο εκει.Εχει επιλογη μεσα στις ρυθμισεις του ps5.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...