Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Wtf? Άλλος χαρακτήρας τελείως. Μάλλον τα 9 χρόνια πέρασαν και στον χαρακτήρα 🤣

Δεξιά είναι σαν να την βλέπω την Annie Wersching. Οι εκφράσεις του προσώπου της είναι χαρακτηριστικές και τις πέτυχαν 100% Ακόμα κι αν δεν ήξερα πως έπαιξε την Tess με αυτό το βίντεο εύκολα το καταλάβαινα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Balantakos είπε

3 μερες εμειναν, θελω να δω το υπολοιπο 9+ μηνες που εχω πως θα γινει μετατροπη....

Θα γίνει essential, εκτός αν επιλέξεις εσύ κάτι άλλο. 

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/6/2022 στις 10:24 ΠΜ, Kapws είπε

Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με την ένδειξη μπαταρίας στο ps5 μου βγάζει μύνημα ότι έχει χαμηλή στάθμη η μπαταρία αλλά παίζεις ώρες χωρίς να το φορτίσεις 

Τρέλα πράγματα !

Επεξ/σία από mples

19 λεπτά πριν, mples είπε

Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με την ένδειξη μπαταρίας στο ps5 μου βγάζει μύνημα ότι έχει χαμηλή στάθμη η μπαταρία αλλά παίζεις ώρες χωρίς να το φορτίσεις 

Τρέλα πράγματα !

Ναι και μενα απο το λοου μπατερυ κραταει κανα δυωρακι ακομα κλινε τα χαπτικ για ακομα παραπανω διαρκεια αμα θες αδερφουλη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, mples είπε

Τρέλα πράγματα !

Το 1ο warning βάση εμπειρίας χρηστών πρέπει να είναι γύρω στο 30-40% της μπαταρίας και σε ενημερώνει απλά ότι έχει πέσει η στάθμη ,ίσως γιατί καλό είναι οι μπαταρίες λιθίου να μην αδειάζουν τελείως μεταξύ κύκλων φόρτισης. To δεύτερο  warning είναι το πραγματικό battery-low. Χαζομάρα οι 3 μπάρες για ένδειξη μπαταρίας γενικώς , καλύτερα να είχε ένα ποσοστό έστω και εύρος. 

Επεξ/σία από tliako

3 λεπτά πριν, tliako είπε

Το 1ο warning βάση εμπειρίας χρηστών πρέπει να είναι γύρω στο 30-40% της μπαταρίας και σε ενημερώνει απλά ότι έχει πέσει η στάθμη ,ίσως γιατί καλό είναι οι μπαταρίες λιθίου να μην αδειάζουν τελείως μεταξύ κύκλων φόρτισης. To δεύτερο  warning είναι το πραγματικό battery-low. Χαζομάρα οι 3 μπάρες για ένδειξη μπαταρίας γενικώς , καλύτερα να είχε ένα ποσοστό έστω και εύρος. 

Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες μιλάω ότι στην ένδειξη δεν υπάρχει καμία μπάρα είναι εντελώς άδεια δηλαδή εκεί που μετά από κάνα λεπτό κλείνει 

6 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Ναι και μενα απο το λοου μπατερυ κραταει κανα δυωρακι ακομα κλινε τα χαπτικ για ακομα παραπανω διαρκεια αμα θες αδερφουλη

Τι διωρακι εμένα κρατάει ωρες

15 ώρες πριν, mples είπε

Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες μιλάω ότι στην ένδειξη δεν υπάρχει καμία μπάρα είναι εντελώς άδεια δηλαδή εκεί που μετά από κάνα λεπτό κλείνει 

Τι διωρακι εμένα κρατάει ωρες

Απ'οσο θυμαμαι, ειχα διαβασει και απο αλλους το ιδιο προβλημα και καποια στιγμη εγινε ενα firmware update και διορθωθηκε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...