Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με AAA gaming σε VR και ειδικα αν βγει καποιο δυνατο multiplayer θα παραμιλανε ολοι. Βεβαια το βλεπω να κοστιζει οσο η κονσολα οποτε θα ειναι για τους λιγους. 😅

Επεξ/σία από Cariolanoc
  • Like 5
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Cariolanoc είπε

Με AAA gaming σε VR και ειδικα αν βγει καποιο δυνατο multiplayer θα παραμιλανε ολοι. Βεβαια το βλεπω να κοστιζει οσο η κονσολα οποτε θα ειναι για τους λιγους. 😅

Σε συνδυασμό με μια φήμη παλαιότερα για Horizon VR...αντίο κόσμε.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Cariolanoc είπε

Πραγματικά αυτό θα ήταν το ιδανικό για εμένα για τη νέα γενιά, να φτιαχτεί ενα VR που να σπέρνει.

Πλέον αυτό είναι που θα στείλει το gaming σε άλλο επίπεδο, αφου σε θέμα γραφικών το έχουν τερματίσει. 

Το κόστος κι εγώ εκεί το κόβω, στο 500ρικο. Ε θα περιμενουμε κανα χρόνο και καμια προσφορα. 

• Like 3
Δημοσ.

Δύσκολο το εγχείρημα του VR γενικά. Το occulus μόνο έχει ξεχωρίσει από ευκολία αρκετά. Μακάρι να γίνει κάνα άλμα αλλά δύσκολο

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε η Sony από τη στιγμή που επενδύει σε αυτό το κομμάτι τόσο σε hardware όσο και σε software(συμφωνα με αυτά που γράψατε) να το βάλει σε χαμηλή τιμή τύπου 120-150€ και να το πουλάει με χασούρα για να μπει σε όσο δυνατόν περισσότερα σπίτια. Στο 1ο game θα την έβγαζε τη χασούρα και θα ήταν και gamechanger. Μου φαίνεται πολύ χαζό να έχεις μια βάση τόσο μεγάλη και να απευθύνεσαι σε τόσο λίγους.

Τώρα αν πάλι παίξει σε τιμές στο θεό θα συνεχίσει να είναι niche και θα γίνει mainstream σε κάποια άλλη γενιά. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το 3d audio θελει ακουστικα με surround η stereo ηχο για την καλυτερη αποδοση ?

Επεξ/σία από AcceleRacer
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά..

Το συγκεκριμένο μπορεί να κάνει update σε remake την έκδοση του ps plus?

Ευχαριστώ πολυ

20210805_011813.jpg

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλημέρα παιδιά..

Το συγκεκριμένο μπορεί να κάνει update σε remake την έκδοση του ps plus?

Ευχαριστώ πολυ

20210805_011813.jpg

Όχι, δεν την κάνει upgrade. Η πιο φθηνή λύση αν πραγματικά το θέλεις, είναι να αγοράσεις δισκάκι την έκδοση του PS4 όσο πιο φθηνά μπορείς και να αναβαθμίσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Charismo είπε

Όχι, δεν την κάνει upgrade. Η πιο φθηνή λύση αν πραγματικά το θέλεις, είναι να αγοράσεις δισκάκι την έκδοση του PS4 όσο πιο φθηνά μπορείς και να αναβαθμίσεις.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε η Sony από τη στιγμή που επενδύει σε αυτό το κομμάτι τόσο σε hardware όσο και σε software(συμφωνα με αυτά που γράψατε) να το βάλει σε χαμηλή τιμή τύπου 120-150€ και να το πουλάει με χασούρα για να μπει σε όσο δυνατόν περισσότερα σπίτια. Στο 1ο game θα την έβγαζε τη χασούρα και θα ήταν και gamechanger. Μου φαίνεται πολύ χαζό να έχεις μια βάση τόσο μεγάλη και να απευθύνεσαι σε τόσο λίγους.

Τώρα αν πάλι παίξει σε τιμές στο θεό θα συνεχίσει να είναι niche και θα γίνει mainstream σε κάποια άλλη γενιά. 

Πάρα πολύ δύσκολο αυτό που λες. Αν το Hardware  που γράφουν ισχύει τα αντίστοιχα για pc  παίζουν 700-800. Πιθανολογώ ότι θα είναι στα 400-500 το κόστος του.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Πάρα πολύ δύσκολο αυτό που λες. Αν το Hardware  που γράφουν ισχύει τα αντίστοιχα για pc  παίζουν 700-800. Πιθανολογώ ότι θα είναι στα 400-500 το κόστος του.

Ναι είναι πιο πολύ ευχή παρά κάτι ρεαλιστικό. Μεγάλη διαφορά είναι πάντως το ότι η Sony σκοπεύει να βγάλει λεφτά από το Branding και το first party Software που θα πουλήσει παρά από το hardware.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kaliakman είπε

2 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Ναι είναι πιο πολύ ευχή παρά κάτι ρεαλιστικό. Μεγάλη διαφορά είναι πάντως το ότι η Sony σκοπεύει να βγάλει λεφτά από το Branding και το first party Software που θα πουλήσει παρά από το hardware.

Τετοιο μηχανημα στα €400-500 μια χαρα θα ειναι γιατι οντως τα αντιστοιχα για pc κοστιζουν πολυ παραπανω. Το θεμα ειναι μην αρχισει και βαραει τιποτα €20-30 σε upgrades γι' αυτα τα hybrid games για να μπορεις να τα παιξεις σε VR.

Επεξ/σία από Cariolanoc
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, νοίκιασα το spiderman morales για ps4 ξεκίνησα παίζω έκανε όλα τα update  όταν πάω να ξεκινήσω μ γράφει για να εκμετάλλευτευεις τις δυνατότητες (χοντρικά) του ps5 αναβάθμισε δωρεάν στο hub δεν βρίσκω κάποια αναβάθμιση, συνεχίζει να μ γράφει για πληρωμή στα 60 ευρώ τι κάνω λάθος;; 

Αυτό μου βγάζει κάθε φορά που πάω να το ξεκινήσω πρώτη φορά.. Δυστυχώς αναβάθμιση δεν βρίσκω δεν ξέρω τι λάθος κάνω.. Έχω ξανακάνει αναβάθμιση κ είδα κ βιντεακια στο you tube αλλά δεν μου τη βγάζει...   Όποιος ξέρει ας απαντήσει ευχαριστώ..  😊

Screenshot_20210807-122734_Gallery.jpg

Επεξ/σία από Tresorikos
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Καλησπέρα παιδιά, νοίκιασα το spiderman morales για ps4 ξεκίνησα παίζω έκανε όλα τα update  όταν πάω να ξεκινήσω μ γράφει για να εκμετάλλευτευεις τις δυνατότητες (χοντρικά) του ps5 αναβάθμισε δωρεάν στο hub δεν βρίσκω κάποια αναβάθμιση, συνεχίζει να μ γράφει για πληρωμή στα 60 ευρώ τι κάνω λάθος;; 

Αυτό μου βγάζει κάθε φορά που πάω να το ξεκινήσω πρώτη φορά.. Δυστυχώς αναβάθμιση δεν βρίσκω δεν ξέρω τι λάθος κάνω.. Έχω ξανακάνει αναβάθμιση κ είδα κ βιντεακια στο you tube αλλά δεν μου τη βγάζει...   Όποιος ξέρει ας απαντήσει ευχαριστώ..  😊

Screenshot_20210807-122734_Gallery.jpg

Ένας  ρε παιδια να βοηθήσει, να θέλει σβήσιμο κ από την αρχή;; δεν μπορώ να καταλάβω 

Δημοσ.
1 hour ago, Tresorikos said:

Ένας  ρε παιδια να βοηθήσει, να θέλει σβήσιμο κ από την αρχή;; δεν μπορώ να καταλάβω 

Θελει σβησιμο φιλε ναι.

Θα πας στο μενου του ps5 θα βρεις το εικονιδιο του Μοραλες που ξεκιναει το παιχνιδι και αντι να πατησεις το Χ θα πατησεις κατω βελακι και μετα θα πατησεις καπου που λεει δωρεαν upgrade.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...