Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eμενα στην δική μου oled παίζει μια χαρά η εφαρμογή και έχει καλή ποιότητα η εικόνα ακόμα και σε full HD streaming(σίγουρα παίζει ρόλο και ο upscaler εδω).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα παίδες. 

Οποίος μπορεί και γνωρίζει ας δώσει καμιά βοήθεια γιατί νιώθω σαν τη μοναξιά του σχοινοβατη στο τοπικ. Κάνω συζήτηση με τον εαυτό μου. Περί μόνιτορ και ps5 ο λόγος. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ilias78 είπε

Εχω χαλβαδιαζω το μπλε είναι η αλήθεια αλλά με χαλάει λίγο να δώσω 55 ευρώ για καλύμματα.

Για πολύ οικονομικά(από 3.5€) αλλά και λίγο έμπειρους/τολμηρούς υπάρχει η επιλογή για βάψιμο με spray.

Λίγο πιο ακριβά με δυνατότητα επαναφοράς, μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να κάνει wrap, φτηνές μεμβράνες θα βρει κάποιος σε κινέζικα

Ενδιάμεση λύση για εύκολη επαναφορά, το βάψιμο με spray καοτσούκ(~15)

Επεξ/σία από nickol-us

32 λεπτά πριν, Lotof είπε

Παίδες στις αγγελίες ποιο έχει μεγαλύτερη ζήτηση…. μαύρο η λευκό dualsense ? 😜

Το φθηνότερο σφραγισμένο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...