Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, ilias78 είπε

Το είχα παίξει στο ps3 αλλά όταν το ξαναπήρα κ στο ps4, δεν έφτασα ούτε στα μισά. Βαριόμουν να το συνεχίσω. Όπως κ το 2, δεν θα το έπαιζα 2η φορά. 

Εγω το περιμένω να το ξαναδώ στην μηχανη του last of us 2 γιατί προσωπικά το θεωρώ το πιο ρεαλιστικό οπτικό αποτέλεσμα που έχω δει αλλα χαλάστηκα αρκετα με τα 80 ευρώ ρε γαμώτο

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως 80 ευρώ για παίξω ένα game κ στην 3η κατά σειρά κονσόλα, δεν θα τα έδινα όσο γαματο κ να ήταν το παιχνίδι. Δηλαδή έλεος.

Δημοσ.

Κι εγώ το Remake του Last of Us το θεωρώ περιττό.

Remakes παιχνιδιών όπως το FFVII που βγήκαν πριν 25 χρόνια και το έχουν ανάγκη το καταλαβαίνω, αλλά εδώ μιλάμε για τίτλο που βγήκε στο τέλος της ζωής του PS3.

Δημοσ.

Μην κραζετε ρε guys ποσα tlou εχουμε δει δει στη ζωη μας εγω προσωπικα στα σαραντα μου χρονια δεν εχω  ξανασησει πιο συγκλονιστικη εμπειρια gaming  και θεωρω τον ευατο μου τυχερος που εζησα για να το βιωσω,οχι 80 280 θς εδινα για να ξαναπαιξω το πρωτο καλα για το 2 δεν το συζηταμε εκει αγκιζουμε θεο, αρρωστια

• Like 5
Δημοσ.

Όταν στερούνται νέων ιδεών οι εταιρείες ανακυκλώνονται οι παλιές.

Δεν είναι ευχάριστο να έχουμε next gen κονσόλες και να μας πασάρουν old gen games καλογυαλισμένα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει τόσο θα παίζει στο ps5 store που και πάλι θα το βρίσκεις πιο φθηνά σε φυσική κοπια.Λογικα ένα 50-60αρι θα το βρίσκεις για pc.Ναι οκ μαλακια να δίνεις λεφτά και μάλιστα full price ειδικα αν το έχεις ηδη το παιχνίδι αλλά μιλάμε για ένα remake  ρε παίδες δε είναι remaster όλα έχουν φτιαχτεί από την αρχή.Γραφικα,animation,cutscenes και πόσα άλλα που δεν πάει τώρα ο νους μου.Δηλαδη όλος αυτός ο κόσμος που δουλεψε τόσες ώρες θα πληρωθεί αν το παιχνίδι βγει με 10 ευρω η τσαμπα που το θέλουν κάποιοι επειδή είχε δώσει την remaster έκδοση κάποια στιγμή το ps plus στο τσαμπε;

Κάτσε να βγει να δούμε κ ganeplay και αν όντως πάτησαν εξολοκλήρου στην μηχανή κ mechanics του 2 εγώ θεωρώ ότι τα αξίζει τα λεφτά αυτά και με το παραπάνω.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Soler777 είπε

Μην κραζετε ρε guys ποσα tlou εχουμε δει δει στη ζωη μας εγω προσωπικα στα σαραντα μου χρονια δεν εχω  ξανασησει πιο συγκλονιστικη εμπειρια gaming  και θεωρω τον ευατο μου τυχερος που εζησα για να το βιωσω,οχι 80 280 θς εδινα για να ξαναπαιξω το πρωτο καλα για το 2 δεν το συζηταμε εκει αγκιζουμε θεο, αρρωστια

Μπορείς να βρεις λογαριασμό τους και να τους βάζεις καθε χρόνο 80€

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Ξεπούλησε ήδη στις Η.Π.Α. η Firefly Edition του The Last of Us: Part I

Ε τέτοια βλέπει η Sony και τρίβει τα χέρια της και να σου τα 80αρια μετά.

Στις ΗΠΑ τα δίνουν πολύ πιο εύκολα τα 80$ απ' ότι τα 80€ εμείς.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στις ΗΠΑ τα δίνουν πολύ πιο εύκολα τα 80$ απ' ότι τα 80€ εμείς.

100 κάνει η firefly και νομίζω πολλοι τα δίνουν δεν θεωρώ οτι έχει να κάνει με Αμερικανούς η Ευρωπαίους 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sndev είπε

100 κάνει η firefly και νομίζω πολλοι τα δίνουν δεν θεωρώ οτι έχει να κάνει με Αμερικανούς η Ευρωπαίους 

Προφανώς και έχει να κάνει με τον μισθό της κάθε χώρας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...