Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, music_lover είπε

Η εφαρμογή του Disney+ δεν υπάρχει στο PS store? Βρίσκω το Netflix, το Amazon Prime και το Apple TV αλλά όχι αυτό. Τι φάση?

Να κάνεις  και εγγραφή πρώτα για να πάρεις την προσφορά των 6 ευρω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

παιδια, ειχα κανει παραγγελια 2 κονσολες ps5 τοτε στις αρχες, και επειδη μου ηρθαν μετα απο 4 μηνες ειχα ξενερωσει και δεν τις αγορασα, θυμαστε τοτε τις καθυστερησεις...παρολαυτα λεω να την αγορασω τωρα, αλλα βλεπω πολλες αγγελιες σε κονσολες που απο ο,τι λενε δεν χρησιμοποιηθηκαν ουτε μηνα, δηλαδη τις πουλανε με το καλημερα...γιατι ετσι? υπαρχει κατι που θα πρεπει να ξερω? δηλαδη εχει καποιο θεμα το ps5 και το βαζει αγγελια τοσο κοσμος? δεν εχει ενδιαφερον σαν κονσολα? χαθηκε η μαγεια τι εχει γινει? εποχες ps1,ps2,ps3,ps4 ηταν αδιανοητο καποιος να πουλησει κονσολα και μαλιστα τοσο γρηγορα, αν την πουλαγε θα το εκανε οταν εβγαινε καποια slim εκδοση...

1 ώρα πριν, ariel555 είπε

παιδια, ειχα κανει παραγγελια 2 κονσολες ps5 τοτε στις αρχες, και επειδη μου ηρθαν μετα απο 4 μηνες ειχα ξενερωσει και δεν τις αγορασα, θυμαστε τοτε τις καθυστερησεις...παρολαυτα λεω να την αγορασω τωρα, αλλα βλεπω πολλες αγγελιες σε κονσολες που απο ο,τι λενε δεν χρησιμοποιηθηκαν ουτε μηνα, δηλαδη τις πουλανε με το καλημερα...γιατι ετσι? υπαρχει κατι που θα πρεπει να ξερω? δηλαδη εχει καποιο θεμα το ps5 και το βαζει αγγελια τοσο κοσμος? δεν εχει ενδιαφερον σαν κονσολα? χαθηκε η μαγεια τι εχει γινει? εποχες ps1,ps2,ps3,ps4 ηταν αδιανοητο καποιος να πουλησει κονσολα και μαλιστα τοσο γρηγορα, αν την πουλαγε θα το εκανε οταν εβγαινε καποια slim εκδοση...

Οι περισσότεροι είναι scalpers. Οι υπόλοιποι, ο καθένας για τους δικούς τους λόγους αποφάσισαν ότι δεν την θέλουν. Το θέμα όμως είναι γιατί την θέλεις εσύ και όχι γιατί πουλάνε οι άλλοι.

11 ώρες πριν, music_lover είπε

Η εφαρμογή του Disney+ δεν υπάρχει στο PS store? Βρίσκω το Netflix, το Amazon Prime και το Apple TV αλλά όχι αυτό. Τι φάση?

Αν πας από την κεντρική σελίδα στις εφαρμογές που έχει και το netflix κτλ δεν το έχει; Εγώ το έχω δει. Δεν το έχω ανοίξει όμως ακόμα, θα το βάλω λίγο πριν λήξει η προσφορά που είχε βγάλει.

Επισκέπτης

δεν trollaro απλα οι αγγελιες για το ps5 μου φενονται υπερβολικα πολλες...και υπεθεσα οτι μηπως τελικα το ps5 βγαζει προβληματα που κανει τους αγοραστες να ξενερωνουν και τα πουλανε. εχω αγορασει ολα τα ps models απο το 1998 και ολες τις εκδοσεις, slim, super slim και τα σχετικα..δεν θελω να αγορασω το ps5 και να ξενερωσω και εγω, οποτε γιαυτο ρωταω αν αξιζει οντως τωρα η αγορα, ή να περιμενω καποια νεοτερη εκδοση που θα εχουν γινει upgrade καποια "προβληματα".

παντως τις προαλλες που πηγα στον κωτσο και επιασα στα χερια μου το gamepad του ps5, μου φανηκε πολυ καλο και στο μεγεθος αλλα και σαν καινοτομια, το μονο που με χαλασε καπως ηταν οι κοφτερες ακρες του, ενω ολα αυτα τα χρονια ειχα συνηθισει που ηταν παντα ποιο κυρτες οι ακρες...δηλαδη υπαρχει μια μικρη ενοχληση στο χερι οταν φτανει ποιο χαμηλα και ακουμπαει τις ακρες....δεν trollaro, λεω πολυ απλα την αποψη μου!

PS4-Controller-vs-PS5-Controller-Compari

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ariel555 είπε

δεν trollaro απλα οι αγγελιες για το ps5 μου φενονται υπερβολικα πολλες...και υπεθεσα οτι μηπως τελικα το ps5 βγαζει προβληματα που κανει τους αγοραστες να ξενερωνουν και τα πουλανε. εχω αγορασει ολα τα ps models απο το 1998 και ολες τις εκδοσεις, slim, super slim και τα σχετικα..δεν θελω να αγορασω το ps5 και να ξενερωσω και εγω, οποτε γιαυτο ρωταω αν αξιζει οντως τωρα η αγορα, ή να περιμενω καποια νεοτερη εκδοση που θα εχουν γινει upgrade καποια "προβληματα".

παντως τις προαλλες που πηγα στον κωτσο και επιασα στα χερια μου το gamepad του ps5, μου φανηκε πολυ καλο και στο μεγεθος αλλα και σαν καινοτομια, το μονο που με χαλασε καπως ηταν οι κοφτερες ακρες του, ενω ολα αυτα τα χρονια ειχα συνηθισει που ηταν παντα ποιο κυρτες οι ακρες...δηλαδη υπαρχει μια μικρη ενοχληση στο χερι οταν φτανει ποιο χαμηλα και ακουμπαει τις ακρες....δεν trollaro, λεω πολυ απλα την αποψη μου!

PS4-Controller-vs-PS5-Controller-Compari

Μετα απο 1,5 χρόνο που έχω το PS5 πριν λίγο καιρό πήγα να παίξω κάτι στο PS4. Μια που έπιασα το κοντρόλερ του 4 και μια αμεσως μετα που το παράτησα. Τα 2 κοντρολερ δεν συγκρίνονται. Του 5 ειναι παρα πολυ εργονομικό.

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 3
  • Thanks 1

Το θεμα ειναι οτι απο την αρχη της κυκλοφοριας του 5 μεχρι και σημερα και θα εχει ακομα ψωμι μελλοντικα , PC με Specs Ps5 sta 500€ δε παιρνεις. End of story.

Οντως , για μενα ας πουμε το dualsense ηταν ο λογος για να παιξω με πολυ ευχαριστηση το Deathloop στο 5 παρα στο PC.

Απο κει και περα ειναι απλα προτιμησεις. ΟΣον αφορα τον φιλο που σκεφτεται την αγορα , να θυμησουμε οτι το gaming ειναι πλεον μοδα και μπηκανε πολλοι και αγορασανε ισα για να πουνε οτι εχουν Πλειστεϊσο Πεντε. Πολλοι ακομα απο την προηγουμενη γενια ως τωρα , αλλαξανε δεκαετια και πλεον εχουν μωρα/παιδια και δεν τα υπολογισαν καλα και ετσι τα πουλανε.

• Like 3

Καλά εντάξει, η όλη συζήτηση ξεκίνησε επειδή δεν θεωρείται για κάποιους selling point το dualsence. Όλοι έχουν δίκιο για όλα, όμως δεν αντιπροσωπεύει κανεις από εμας το μέσο χρήστη. Στη πράξη ο μέσος χρήστης για αγορά κονσόλας το μόνο που θα δει θα νε αθροιστικά , τα παιχνίδια που θέλει να παίξει,  το dualsence ειδικά αν το έχει δει σε φίλο του , τι κονσολα έχει η παρέα του κ αν θέλει VR που κ αυτό αμφιλεγόμενο λόγο κόστους για μέσο χρήστη .  (Δεν είναι με σειρά προτεραιότητας )

Anyway  στα άλλα νέα της μέρας μόλις εσκασε 

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mitroglou7 είπε

Στο Death Stranding 2 μη δουλεύει και όπου θέλει ας δουλεύει.

Προσωπικά το λάτρεψα το death stranding είχα χρόνια να χαθώ σε ένα παιχνιδι έτσι κ να με κάνει να σκαλωσω.

Το γαμάτο με τα videogames είναι ότι σε γενικές γραμμές δίνουν προτάσεις για όλους κ όλα τα γούστα.

Το ακόμα πιο γαμάτο όμως είναι ότι ο χώρος ακόμα (για λιγο ακόμα) μπορεί προσελκύει κ κρατάει τέτοιους ψυχασθενείς κ τολμάει να βγάλει κάτι διαφορετικό, άσχετος αν κάνει στα δικά μας γούστα.

Το death stranding η θα το λατρέψεις η θα κλάψεις άσχημα τα χρήματα σου. Βασικά νομίζω αντικατοπτρίζει πλήρως τη ψυχοσύνθεση του δημιουργού του ακόμα κ σε αυτό..  α κ death stranding 2 (αν δεν είναι βάλτος o Reedus ) έρχεται.. 

https://www.eurogamer.net/kojima-publicly-responds-to-norman-reedus-claims-death-stranding-2-is-in-development

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1

9 ώρες πριν, sndev είπε

Προσωπικά το λάτρεψα το death stranding είχα χρόνια να χαθώ σε ένα παιχνιδι έτσι κ να με κάνει να σκαλωσω.

Το γαμάτο με τα videogames είναι ότι σε γενικές γραμμές δίνουν προτάσεις για όλους κ όλα τα γούστα.

Το ακόμα πιο γαμάτο όμως είναι ότι ο χώρος ακόμα (για λιγο ακόμα) μπορεί προσελκύει κ κρατάει τέτοιους ψυχασθενείς κ τολμάει να βγάλει κάτι διαφορετικό, άσχετος αν κάνει στα δικά μας γούστα.

Το death stranding η θα το λατρέψεις η θα κλάψεις άσχημα τα χρήματα σου. Βασικά νομίζω αντικατοπτρίζει πλήρως τη ψυχοσύνθεση του δημιουργού του ακόμα κ σε αυτό..  α κ death stranding 2 (αν δεν είναι βάλτος o Reedus ) έρχεται.. 

https://www.eurogamer.net/kojima-publicly-responds-to-norman-reedus-claims-death-stranding-2-is-in-development

Κι εγώ στο Death Stranding αφιέρωσα πάνω από 80 ώρες και ευχαριστήθηκα πολύ τη διαδρομή προς το Platinum.

Είναι όντως ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι ωστόσο και καταλαβαίνω γιατί δεν αρέσει σε πολλούς και η αποδοχή του δεν ήταν η προβλεπόμενη. 

10 ώρες πριν, sndev είπε

Το παιχνίδι αρχικά το αγάπησα. Το έφτασα μέχρι τα 2/3 και μετά το παράτησα.

Το πρόβλημά μου δεν ήταν το gameplay όπως στους περισσότερους αλλά η σκηνοθεσία/σενάριο/world-building/παρουσίαση. Δεν είχα θέμα να κάνω τον courrier αλλά δε μου εξήγησε επαρκώς ή με τρόπο που να με ευχαριστεί το "γιατί" κάνω τον courrier.

• Πήγαινα από "πόλη" σε "πόλη" και πόλη δεν έβλεπα. Μόνο το ίδιο hub ξανά και ξανά. Δεν έβλεπα ποιους βοηθάω.
  • Ο ίδιος ο Sam ήταν θαρρείς και φύτρωσε και δεν ήξερε τίποτα για τον κόσμο. Άντε εγώ να μη καταλαβαίνω τι παίζει. Αυτός γιατί δεν ήξερε βασικά πράγματα?
  • Το να μαθαίνω βασικά πράγματα για τον κόσμο μέσω logs ήταν είναι και θα είναι απαράδεκτο. Άντε να το αποδεχτώ σε ένα Souls game όπου το ζουμί είναι το gameplay. Σε story driven , σχεδόν interactive movie, game είναι απαράδεκτο να μη μου εξηγείς επαρκώς και με τρόπο ξεκάθαρο τι συμβαίνει/έχει συμβεί στον κόσμο που είναι και ο πρωταγωνιστής.

Γενικά, στο συγκεκριμένο ενώ το αγάπησα αρχικά το μίσησα προς το τέλος γιατί μου φάνηκε πολύ επιτηδευμένη όλη αυτή η παραξενιά που ήθελε να βγάλει με το στανιό ο Kojima. Όταν παράτησα το παιχνίδι και είδα ένα story recap, διαπίστωσα ότι η ιστορία μια χαρά ήταν αλλά η δηθενιά του Kojima στη σκηνοθεσία το ρήμαξε.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...