Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Πέρα από το callisto protocol, δεν νομίζω να με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Ίσως κ το spiderman remaster.

Callisto και resident 4 για εμένα. Και προφανώς το νέο FFXVI για τους φίλους του είδους. 

Ετσι εκμοντερνιζεις το Dead Space 🙏

Spoiler

Αν και ήταν η πρώτη παρουσίαση τίτλων περίμενα μεγαλύτερο boost στα γραφικά από το PSVR 2ης γενιάς αλλά λογικά θα είναι πάλι for the masses σε θέμα χρημάτων…. όποτε δεν βλέπω να με τραβάει ούτε αυτή η γενιά.

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δε κάνω λάθος ειναι συνδημιουργός του πρωτου dead space ο τύπος που έχει το στούντιο για το Callisto

1 ώρα πριν, ilias78 είπε

. Ίσως κ το spiderman remaster.

Έλα μωρέ θα ξαναπαίξεις το σπιντερ μαν επειδή θα νε στο πισι; Δε το ειχανε βγάλει πάλι με το Μοράλες πακετο για ps5? 

• Like 1

5 λεπτά πριν, sndev είπε

Έλα μωρέ θα ξαναπαίξεις το σπιντερ μαν επειδή θα νε στο πισι; Δε το ειχανε βγάλει πάλι με το Μοράλες πακετο για ps5? 

Κάτσε, το remaster για το pc είναι μόνο? Δεν είδα το τρέιλερ. Μόνο spidrrman remaster είδα κ δ έδωσα σημασία.

Το morales το είχα παίξει στο ps4.

Φέρτε μας τη γάτα...Το περιμένω πόσο καιρό,επίσης και το calisto αν και λογικό ήταν να πάει για τις γιορτές.Επίσης επιτελούς θα συνεχίσω το Horizon,φαίνεται να έκαναν καλή δουλειά στο performance mode.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Κάτσε, το remaster για το pc είναι μόνο? Δεν είδα το τρέιλερ. Μόνο spidrrman remaster είδα κ δ έδωσα σημασία.

Το morales το είχα παίξει στο ps4.

Ναι έτσι κατάλαβα ότι είναι για pc. Το spiderman άλλωστε αν θυμάμαι σωστά πήρε upgrade με raytracing κ μπλα μπλα (που ζητάγανε 10 ευρώ;) κ πουλιωταν μαζί με Μοράλες για ps5, τι άλλο ρεμαστερ να ξανακάνουν στο ps5. Θα είναι το ρεμαστερ του ps5 που πάει στο PC λογικά οκ ίσως κ καλύτερο αλλά και πάλι..

Edit

Spoiler

Screenshot_20220603-100301_YouTube.jpg.0e177c0fc0d807f380c07450aeaa669d.jpg

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
  • Thanks 1

12 λεπτά πριν, sndev είπε

Ναι έτσι κατάλαβα ότι είναι για pc. Το spiderman άλλωστε αν θυμάμαι σωστά πήρε upgrade με raytracing κ μπλα μπλα (που ζητάγανε 10 ευρώ;) κ πουλιωταν μαζί με Μοράλες για ps5, τι άλλο ρεμαστερ να ξανακάνουν στο ps5. Θα είναι το ρεμαστερ του ps5 που πάει στο PC λογικά οκ ίσως κ καλύτερο αλλά και πάλι..

Edit

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot_20220603-100301_YouTube.jpg.0e177c0fc0d807f380c07450aeaa669d.jpg

Δεν το είδα καν. Λέω remaster, άρα θα βγει για το ps5, οπότε σε περίοδο που δεν έχω κάτι αξιόλογο να παίξω το δοκιμάζω. Αλλά ακυρο. 

Έχω χάσει τον λογαριασμό στο πόσες φορές έχω τερματίσει το RE4, άντε άλλη μια τώρα, δεν γίνεται να πω όχι σαν φαν τους είδους. Όπως και στην συνέχεια ουσιαστικά των παιχνιδιών Dead Space που ήταν απίστευτα καλά. Ψήθηκα..mission accomplished για το event.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά ανυπομονώ για το Stray, ενώ για ακόμα μια φορά μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα με το Season.

Επεξ/σία από stevenfins
  • Like 1

Και αυτό το Stray, τι φάση, δεν θυμάμαι ποτέ να έπαιξα κάτι ανάλογο, δείχνει ενδιαφέρον (δεν πιστεύω ότι το έγραψα αυτό για video game με γάτα 🤣)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...