Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,  

Θέλουμε με ένα φίλο να προχωρήσουμε σε gamesharing, αυτός ps4, εγώ ps5. Ώστε να έχουμε πρόσβαση ο ένας στη βιβλιοθήκη του άλλου.

Υπαρχει με αυτήν την ιστορία κίνδυνος για ban στο λογαριασμό; Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Ασχολούνται καθόλου να κυνηγούν τετοιες περιπτώσεις, η είναι κάπως όπως Netflix/Spotify που ξέρουν τι γίνεται και το αφήνουν? Γιατί ban στο λογαριασμό εδώ σημαίνει ότι χαιρετάς και τα digital games σου. 

Επεξ/σία από Dimos13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, Dimos13 είπε

Καλησπέρα σας,  

Θέλουμε με ένα φίλο να προχωρήσουμε σε gamesharing, αυτός ps4, εγώ ps5. Ώστε να έχουμε πρόσβαση ο ένας στη βιβλιοθήκη του άλλου.

Υπαρχει με αυτήν την ιστορία κίνδυνος για ban στο λογαριασμό; Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Ασχολούνται καθόλου να κυνηγούν τετοιες περιπτώσεις, η είναι κάπως όπως Netflix/Spotify που ξέρουν τι γίνεται και το αφήνουν? Γιατί ban στο λογαριασμό εδώ σημαίνει ότι χαιρετάς και τα digital games σου. 

Δεν έχει ακουστεί/διαβαστεί ότι έχει πέσει ban σε gamesharing.

Αν ήταν απαγορευτικό δεν θα υπήρχε η δυνατότητα.

Να προσέχετε μόνο να μην κάνετε sign in με το ίδιο προφίλ και στις δύο κονσόλες, ναι μεν θα πετάξει έξω τον user από την μια κονσόλα αλλά δεν παύει να δίνεις στίγμα κοινώς να τραβάς την προσοχή της Sony

Χρόνια με gamesharing παίζουμε χωρίς προβλήματα.

• Like 2

20 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Έχει πάρει κανείς το sniper elite 5 να μας πει εντυπώσεις?

Εχεις παίξει προηγούμενα; 

Η θα σαρεσει πολύ η θα πεις ένα οκ παιχνίδι δε τρελάθηκα κιόλας..

To 5 σίγουρα είναι καλύτερο του 4 αλλα..

Έχει το κοινό τού , αν σαρεσανε προηγούμενα κ πιστεύεις θα ασχοληθείς πάρτο αφοβα αλλιώς άστο , δλδ πιστεύω κ 10 ε πχ να το βρεις αν δεν είναι του στυλ σου θα νε πεταμένο 10ρικο γτ θα παίξεις 5 φορές κ θα το αφήσεις στην άκρη θέλει τακτική το χρόνο του κ υπομονή 

53 λεπτά πριν, sndev είπε

Εχεις παίξει προηγούμενα; 

Η θα σαρεσει πολύ η θα πεις ένα οκ παιχνίδι δε τρελάθηκα κιόλας..

To 5 σίγουρα είναι καλύτερο του 4 αλλα..

Έχει το κοινό τού , αν σαρεσανε προηγούμενα κ πιστεύεις θα ασχοληθείς πάρτο αφοβα αλλιώς άστο , δλδ πιστεύω κ 10 ε πχ να το βρεις αν δεν είναι του στυλ σου θα νε πεταμένο 10ρικο γτ θα παίξεις 5 φορές κ θα το αφήσεις στην άκρη θέλει τακτική το χρόνο του κ υπομονή 

Το 4 εχω παίξει μόνο. Δεν τρελάθηκα αλλά δεν με άφησε κ αδιάφορο. Το παίξα ευχαριστα.

Δεν έχω διαβάσει κριτικές κ reviews. Λίγο έχω δει στο YouTube κ τουλάχιστον στον τεχνικό τομέα φαίνεται πολύ όμορφο.

33 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Το 4 εχω παίξει μόνο. Δεν τρελάθηκα αλλά δεν με άφησε κ αδιάφορο. Το παίξα ευχαριστα.

Δεν έχω διαβάσει κριτικές κ reviews. Λίγο έχω δει στο YouTube κ τουλάχιστον στον τεχνικό τομέα φαίνεται πολύ όμορφο.

να αυτο εννοώ, ειναι ενα παιχνίδι αρκετά αναβαθμισμένο σε σχέση με το 4 , εαν έπαιξες ευχάριστα το 4 θα παίξεις κ το 5 οπότε απλα τώρα ζύγισε επειδή δε τρελάθηκες αν αξίζει τα 50 ε η να το περιμένεις να πέσει λίγο.

• Thanks 1

Στις 28/5/2022 στις 4:32 ΜΜ, tsakonass είπε

Για ποιες καινοτομίες λες, για να ενθουσιαστουμε κι εμείς που το έχουμε.

Θα συμφωνήσω μαζί σου, με εξαίρεση την ψύξη, όπου κινδυνεύαμε να χάσουμε την ακοή μας με τα παλιότερα.

Μάλλον είμαι γκαντέμης…..πήγα να παίξω το gt7 σήμερα το πατάω να ξεκινήσει γράφει περίμενε…..περιμένω περιμένω τπτ. Βγαίνω στο μενού πατάω να βγάλω το δισκάκι τπτ. Πατάω να κάνει επανεκκίνηση μαύρη οθόνη και αναβοσβήνουν τα λεντ….πφφφφ και είχα ένα θρυλικό ps4 slim 16 ώρες σερί παιχνίδι και νόμιζες μόλις το άναψα 

Παιδιά, υπάρχει προστατευτικό skin σιλικονάτο για το χειριστήριο του ps5 που να είναι συμβατό με τον original φορτιστή της sony? Εννοώ να κάθετε να φορτίζει σωστά με το skin φορεμένο!
Δώστε κάνα λινκ γιατί δεν βρίσκω τίποτα.

Thanks

καλησπερα.αν ξερει κανεις.οταν ενεργοποιω το gaming mode στη τβ σαν να τρεμοπαιζουν τα γραμματα οι εικονες κτλ..ακομα και στο μενου του ps5.ομως οταν πηγαινω την ευκρινεια σχεδον στο 0 στη τηλεοραση σταματαει.ξερει κανεις τι ειναι και αν ειναι θεμα ps5 η της τβ?

2 ώρες πριν, agelosq είπε

καλησπερα.αν ξερει κανεις.οταν ενεργοποιω το gaming mode στη τβ σαν να τρεμοπαιζουν τα γραμματα οι εικονες κτλ..ακομα και στο μενου του ps5.ομως οταν πηγαινω την ευκρινεια σχεδον στο 0 στη τηλεοραση σταματαει.ξερει κανεις τι ειναι και αν ειναι θεμα ps5 η της τβ?

Λόγω της ευκρινειας είναι. Εμπειρικά η ευκρινεια πρέπει να είναι περίπου στα μέση και λίγο πιο κοντά προς το 0 .πότε δεν την βάζεις στο τέρμα 

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...