Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, nekrik είπε

Αυτό ή αλήθεια είναι, δεν το εχω ξαναδιαβάσει κάπου! Παντού τους εκθειάζουν τους NMB. Να έτυχες σε ελλατωματικό κομμάτι ανεμιστήρα ? Σε ελλατωματική παρτίδα ? Να είναι πλέον όλες οι παρτίδες έτσι ?  Δεν ξέρω τι να σου πω. Το μόνο ίσως που μένει είναι να βάλεις μικρά orings στον ανεμιστήρα ως vibration dampeners.

Υπάρχει περίπτωση να καλύπτεται από εγγύηση αυτό και να το αλλάζουν; Ή γενικα τα θέματα θορύβου της κονσόλας δεν τα αναγνωρίζουν ώς ελαττώματα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι εντός εγγύησης και άρα δεν πειράζεις τίποτα . Εάν ο θόρυβος που λες είναι έντονος /ενοχλητικός κανείς χρήση της εγγύησης(μπορεις να τραβηξεις ένα video να τους το στειλεισ )όσο αυτή διαρκεί εαν θέλεις ,αφού πρώτα μιλήσεις με το service μην σου πουν για αντικατάσταση χωρίς να υπάρχει απόθεμα και είσαι καιρό στο περίμενε .

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Υπάρχει περίπτωση να καλύπτεται από εγγύηση αυτό και να το αλλάζουν; Ή γενικα τα θέματα θορύβου της κονσόλας δεν τα αναγνωρίζουν ώς ελαττώματα;

Αυτό που γνωρίζω για το επίσημο service είναι, οτι  για τέτοιο θόρυβο χαμηλής συχνότητας (σαν να είναι εκτός ισσοροπίας ο ανεμστήρας) που λες και εσύ, δεν παίζει να στο αναγνωρίσουν ως σφαλμα, ουτε για πλάκα. Προσπάθησε όμως! Αν μπορείς και έχεις όρεξη, ηχογράφησε τον θόρυβο να τον ακούσουμε να δούμε οτι μιλάμε για το ίδιο πράγμα. 

Επεξ/σία από nekrik

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εγγύηση πάντως δεν επηρεάζεται 4 βίδες βγαζεις και βάζεις τα o rings.εγω έχω delta αθόρυβο είναι. Ενταξει οταν παίζεις παιχνίδια λογικό είναι να ακουγετε παραπάνω η κονσόλα και ο ανεμιστηρας και το coil whine

Επεξ/σία από G4iwrgos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, nekrik είπε

Αυτό που γνωρίζω για το επίσημο service είναι, οτι  για τέτοιο θόρυβο χαμηλής συχνότητας (σαν να είναι εκτός ισσοροπίας ο ανεμστήρας) που λες και εσύ, δεν παίζει να στο αναγνωρίσουν ως σφαλμα, ουτε για πλάκα. Προσπάθησε όμως! Αν μπορείς και έχεις όρεξη, ηχογράφησε τον θόρυβο να τον ακούσουμε να δούμε οτι μιλάμε για το ίδιο πράγμα. 

Εδώ είναι ο ήχος που κάνει σε idle και load. Ακούγεται πιο διακριτά στο idle καθώς δεν καλύπτεται τότε από τον ήχο του ανεμιστήρα στο σύνολο. 

Η ηχογράφηση είναι από απόσταση 5-10εκατ. από την γωνία πάνω και μπροστά της κονσόλας.

Επίσης, ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση όλων σας!

PS5_IDLE.m4a PS5_LOAD.m4a

Επεξ/σία από nick_souvlaki

Στο load παοζεις παιχνίδι? Αν ναι ακούγεται εξαιρετικά εμένα όταν παίζω έχω coil. Στο idle οντως ο ανεμιστηρας σ ακούγεται κάπως σε σχέση με τον δέλτα π έχω.εμενα στο idle μόνο ο αέρας ακούγεται 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Εδώ είναι ο ήχος που κάνει σε idle και load. Ακούγεται πιο διακριτά στο idle καθώς δεν καλύπτεται τότε από τον ήχο του ανεμιστήρα στο σύνολο. 

Η ηχογράφηση είναι από απόσταση 5-10εκατ. από την γωνία πάνω και μπροστά της κονσόλας.

Επίσης, ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση όλων σας!

PS5_IDLE.m4a 345 kB · 2 downloads PS5_LOAD.m4a 351 kB · 0 downloads

Κάνει θόρυβο σαν να είναι off balance,να πάλλεται και να δονείται ο ανεμιστήρας μέσα.1η φορά ακούω να κανει NMB έτσι. Έτσι κάνει σε μένα οσον αφορά τη συχνότητα ο Nidec, αλλά με ένταση θορύβου 1/3 απο τον δικό σου και πλεον με τα orings, ασ πουμε 1/4 με 1/5 απο το δικό σου. Iσως σε βοηθ;hσουν τα dampeners. Μίλα και με το service αλλά μην περιμένεις πολλά. Ούτως η άλλως δεν χανεις εγγύηση. Ο ανεμιστήρας επίτηδες είναι εκεί που είναι για να τον καθαρίζεις κλπ, χωρίς να ξεκολλάς αυτοκόλλητα ασφαλείας 

Επεξ/σία από nekrik

4 λεπτά πριν, G4iwrgos είπε

Στο load παοζεις παιχνίδι? Αν ναι ακούγεται εξαιρετικά εμένα όταν παίζω έχω coil. Στο idle οντως ο ανεμιστηρας σ ακούγεται κάπως σε σχέση με τον δέλτα π έχω.εμενα στο idle μόνο ο αέρας ακούγεται 

Το Spiderman Remastered έβαλα αλλά στα γρήγορα (στα 5 λεπτά είναι αυτο). Θα κάνω μία προσπάθεια με Εγγύηση. Πάντως βρήκα και μία-δύο αναφορές σε θέμα στο reddit ότι φεύγει και μόνο του αυτός ο ήχος με τον καιρό, οπότε θα περιμένω λίγο.

Σχετικά με το CoilWhine και εγώ έχω προφανώς (το καταλαβαίνω από τον ήχο της συσκευής που κόβεται απότομα μόλις πχ μπεις στο μενού) αλλά λόγω απόστασης δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, nick_souvlaki είπε

Το Spiderman Remastered έβαλα αλλά στα γρήγορα (στα 5 λεπτά είναι αυτο). Θα κάνω μία προσπάθεια με Εγγύηση. Πάντως βρήκα και μία-δύο αναφορές σε θέμα στο reddit ότι φεύγει και μόνο του αυτός ο ήχος με τον καιρό, οπότε θα περιμένω λίγο.

Σχετικά με το CoilWhine και εγώ έχω προφανώς (το καταλαβαίνω από τον ήχο της συσκευής που κόβεται απότομα μόλις πχ μπεις στο μενού) αλλά λόγω απόστασης δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα.

Αααα επίσης δες οτι το Ps5 εαν το έχεις οριζόντια σε βάση, οτι κάθεται καλά και κεντραρισμένα. Παρατήρησα οτι επιρεάζει κάπως λογω δονήσεων.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Είσαι εντός εγγύησης και άρα δεν πειράζεις τίποτα . Εάν ο θόρυβος που λες είναι έντονος /ενοχλητικός κανείς χρήση της εγγύησης(μπορεις να τραβηξεις ένα video να τους το στειλεισ )όσο αυτή διαρκεί εαν θέλεις ,αφού πρώτα μιλήσεις με το service μην σου πουν για αντικατάσταση χωρίς να υπάρχει απόθεμα και είσαι καιρό στο περίμενε .

13 λεπτά πριν, nekrik είπε

Αααα επίσης δες οτι το Ps5 εαν το έχεις οριζόντια σε βάση, οτι κάθεται καλά και κεντραρισμένα. Παρατήρησα οτι επιρεάζει κάπως λογω δονήσεων.

Μέχρι στιγμής δεν το έχω βάλει καθόλου οριζόντια. Το καλό τουλάχιστον είναι ότι όταν παίζω με μέτριο ήχο δεν παρατηρώ τον θόρυβο. Και γενικά είμαι ψείρας λίγο με αυτά...χαχαχα. Εδώ ακούω ένα μικρό βουητό από το χειριστήριο και βρήκα ότι συμβαίνει μόνο όταν είναι η ρύθμιση φωτισμού στο DIM. 

53 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Μέχρι στιγμής δεν το έχω βάλει καθόλου οριζόντια. Το καλό τουλάχιστον είναι ότι όταν παίζω με μέτριο ήχο δεν παρατηρώ τον θόρυβο. Και γενικά είμαι ψείρας λίγο με αυτά...χαχαχα. Εδώ ακούω ένα μικρό βουητό από το χειριστήριο και βρήκα ότι συμβαίνει μόνο όταν είναι η ρύθμιση φωτισμού στο DIM. 

Επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία η οποία με κατεύθυνε στο εξουσιοδοτημένο κέντρο. Μου είπαν να το πάω από εκεί όποτε θέλω να το ακούσουν και να μου πουν αν είναι κάτι που θέλη επισκευή ή όχι. Όταν μπορέσω θα το πάω από εκεί, αλλά τώρα λόγω καλοκαιριού μάλλον θα το κάνω τέλος του μήνα.

Επεξ/σία από nick_souvlaki

3 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε

Επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία η οποία με κατεύθυνε στο εξουσιοδοτημένο κέντρο. Μου είπαν να το πάω από εκεί όποτε θέλω να το ακούσουν και να μου πουν αν είναι κάτι που θέλη επισκευή ή όχι. Όταν μπορέσω θα το πάω από εκεί, αλλά τώρα λόγω καλοκαιριού μάλλον θα το κάνω τέλος του μήνα.

Ίσως είναι καλύτερο να πας τώρα. Λιγότερα άτομα αλλά και λιγότερες επισκευές. Μην βρεθείς σε καμιά αναμονή εβδομάδων.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι πήραμε μια κονσόλα, είναι στην εγγύηση και πρέπει να βρούμε εμείς λύση στα όποια προβλήματα το θεωρείτε φυσιολογικό;

Πήγαινέ το για έλεγχο και ζήτα αντικατάσταση φιλαράκι, μη βάζεις εσύ κατσαβίδι σε καμία περίπτωση.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 1

26 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Το ότι πήραμε μια κονσόλα, είναι στην εγγύηση και πρέπει να βρούμε εμείς λύση στα όποια προβλήματα το θεωρείτε φυσιολογικό;

Πήγαινέ το για έλεγχο και ζήτα αντικατάσταση φιλαράκι, μη βάζεις εσύ κατσαβίδι σε καμία περίπτωση.

Συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ γενικά είμαι της λογικής δεν αγγίζω τίποτα μέχρι να τελείωση η εγγύηση. Θα το πάω, απλά ξέρεις σκέφτομαι μήπως είναι νορμάλ και υπερβάλλω κάπως εγώ.

Αν και πριν το δώσω θα ρωτήσω πόσο χρόνο πιθανόν να θέλει αυτό...άμα αναγνωρίσουν το πρόβλημα και αυτοί, έχετε καμία εμπειρία από service Sony; Άμα είναι κάτι μικρό γίνεται επιτόπου ή το στέλνουν έξω ή παραγγέλνουν ανταλλακτικό και όποτε έρθει.... και πάει λέγοντας....;

20 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ γενικά είμαι της λογικής δεν αγγίζω τίποτα μέχρι να τελείωση η εγγύηση. Θα το πάω, απλά ξέρεις σκέφτομαι μήπως είναι νορμάλ και υπερβάλλω κάπως εγώ.

Αν και πριν το δώσω θα ρωτήσω πόσο χρόνο πιθανόν να θέλει αυτό...άμα αναγνωρίσουν το πρόβλημα και αυτοί, έχετε καμία εμπειρία από service Sony; Άμα είναι κάτι μικρό γίνεται επιτόπου ή το στέλνουν έξω ή παραγγέλνουν ανταλλακτικό και όποτε έρθει.... και πάει λέγοντας....;

Με τις πωλήσεις που κάνει η Sony στην Ελλάδα, το επιτόπου το θεωρώ εντελώς απίθανο. Γενικά, για οποιοδήποτε οργανωμένο service, το επιτόπου, δύσκολο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...