Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, PeggyV είπε

και ξαναγράφω αν είσαι COSMOTE τηλ και ρωτάς αν είσαι πίσω από CGNAT

Τι ειναι αυτο?

Βασικα βαση αυτου, δεν με αφορα. Κανενα hop δεν μου εβγαλε 10.χ.χ.χ

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχω cgnat και πάρω τηλ να μ το βγάλουν θα έχω μικρότερο ping ? Σε τι βοηθάει η απενεργοποιηση του ?

Επίσης δοκίμασα το dns της cloud και παρατήρησα ότι είτε έχω της κοσμοτε το dns είτε της cloud τ ping μ είναι ίδιο σύμφωνα με το fifa

Επεξ/σία από G4iwrgos
Δημοσ.
19 ώρες πριν, PeggyV είπε

στο router την ip του ps5 στο DMZ

Τι προσπαθούμε να πετύχουμε βγάζοντας την κονσόλα σε DMZ? Με ένα port forwarding δεν μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα; Με το PS5 σε DMZ είναι εντελώς εκτεθιμένο σε κακόβουλες επιθέσεις και τα exploits όλων των συσκευών που συνδέονται στο διαδίκτυο δεν είναι σπάνια.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ilias78 είπε

Νέο μοντέλο ps5. Με αλλαγές μάλλον μόνο στην ασύρματη επικοινωνία. 

https://unboxholics.com/news/gaming/94483-erchetai-neo-montelo-ps5-anakalyfthike-i-ekdosi-cfi-1200

Δηλαδη συγνωμη εγω που τους εδωσα εφτα κατοσταρικα,γιατι κατεντολη της σονυ φορτονουν παιχνιδια και χειρηστηρια δεν ειμαστε τιποτα μπουνταλαδες,για ποιο λογο να εχω ενα κατωτερο μηχανημα?? Διοτι πλεον εχει περασει η κονσολα απο τρεις αναβαθμισεις ειτε ειναι καλυτεροι ανεμιστηρες ειτε δεν ξερω και γω τι σκατα

• Confused 5
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Δηλαδη συγνωμη εγω που τους εδωσα εφτα κατοσταρικα,γιατι κατεντολη της σονυ φορτονουν παιχνιδια και χειρηστηρια δεν ειμαστε τιποτα μπουνταλαδες,για ποιο λογο να εχω ενα κατωτερο μηχανημα?? Διοτι πλεον εχει περασει η κονσολα απο τρεις αναβαθμισεις ειτε ειναι καλυτεροι ανεμιστηρες ειτε δεν ξερω και γω τι σκατα

Μικροαναβαθμισεις είναι, δεν χάνεις και τίποτα. Αλλαγές στα γραφικά δεν θα υπάρχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, adamv123 είπε

Μικροαναβαθμισεις είναι, δεν χάνεις και τίποτα. Αλλαγές στα γραφικά δεν θα υπάρχουν.

Να προσθέσω ότι προσπαθούν να μειώσουν και το κόστος παραγωγής.πραγμα που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο οι πρώτες κονσόλες να είναι και υποδιαιστερες από τα νέα μοντέλα.

Επεξ/σία από G4iwrgos
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Theo X είπε

Τι προσπαθούμε να πετύχουμε βγάζοντας την κονσόλα σε DMZ? Με ένα port forwarding δεν μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα; Με το PS5 σε DMZ είναι εντελώς εκτεθιμένο σε κακόβουλες επιθέσεις και τα exploits όλων των συσκευών που συνδέονται στο διαδίκτυο δεν είναι σπάνια.

Ποιες επιθέσεις ; 
να μου τις διευκρινίσεις παρακαλώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Soler777 είπε

το αμάξι μου το 2021 ήρθε με επεξεργαστή intel atom  κ τωρα το 2022 έρχονται με Ryzen  , θα παω στον εκπρόσωπο κ θα του πω εδωσα τόσες χιλιαδες για πιο λογο να εχω κατώτερο μηχάνημα ?

αναφέρω επίτηδες κατι αξιας και δεν δίνω παράδειγμα για ενα μιξερακι του καφέ που συχνα πυκνα αλλάζουν μέσα το μηχανισμό

Επεξ/σία από sndev
Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, G4iwrgos είπε

Αν έχω cgnat και πάρω τηλ να μ το βγάλουν θα έχω μικρότερο ping ? Σε τι βοηθάει η απενεργοποιηση του ?

Επίσης δοκίμασα το dns της cloud και παρατήρησα ότι είτε έχω της κοσμοτε το dns είτε της cloud τ ping μ είναι ίδιο σύμφωνα με το fifa

Ναι αν έχεις CGNAT , και το βγάλεις πάει καλύτερα το ping. 
προσωπικά με COSMOTE , αφήνω τα πάντα στο Auto και παράπονο δεν έχω. 
μονο στο DMZ έχω την κονσόλα 

Δημοσ.

εγω επειδη δεν κατάφερα ποτέ να παίξει το DMZ (πάντα nat 2 μου έλεγε)  την έβαλα να κάνει ppoe passthrough... cosmote εχω. Τώρα μου λεει nat 1 αλλα τι κέρδισα θα σας γελάσω...

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

εγω επειδη δεν κατάφερα ποτέ να παίξει το DMZ (πάντα nat 2 μου έλεγε)  την έβαλα να κάνει ppoe passthrough... cosmote εχω. Τώρα μου λεει nat 1 αλλα τι κέρδισα θα σας γελάσω...

Μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις εδώ ή σε 1 προσωπικό μήνυμα πως το έκανες ΝΑΤ1 ; 

ειναι ότι ποιο γρήγορο υπάρχει σε response 

να το δοκιμάσω στην COSMOTE 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Soler777 είπε

Πουλα τωρα που δεν υπαρχει αποθεμα, σε σκαμ τιμη για να βγαλεις και λιγο κερδος, και το ξανα αγοραζεις το καινουργιο.

Problem solved

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Soler777 είπε

Πρώτον δεν έδωσε τίποτα κατ΄ εντολή της SONY. Αν πιστεύεις οτι σου λενε τα καταστήματα για να μην τ' ακουνε αυτοί για τα "δηθεν bundle" που οι ίδιοι δημιουργούν.. τι να πώ.....

Δευτερόν, αν θεωρείς οτι το PS5 έχει πρόβλημα με τους ανεμιστήρες και ο υπάρχων δεν σου κάνει, μάλλον το PS5 ειναι πρώτη κονσόλα που εχεις πάρει.

Και τρίτο αν θεώρησε ριγμένος πουλα το.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...