Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θεμα ειναι να μαθουμε αν τα 3 χρονια που εχω τωρα plus τα οποια θα γινουν tier 1, και αγοραζοντας τωρα καποιο plus, αν θα εχω την επιλογη κατα την εξαργυρωση, να κανω τα 3 χρονια + την αναλογια της plus, σε tier 3

aka το 1 (ή 12 για μη νεους χρηστες) ευρω που κοστιζει να κανεις τα gold σε ultimate 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

Σχετικα με το LFC, στην δική μου που είναι 2.0 το ps5 αναφέρει range 48-120 (προφανώς οχι 4κ αλλα 1080/1440; δοκιμασμένο με pc και δουλεύει).

Δοκίμασα R&C στα 1080/120 και παίζει το VRR.

Μετα εβαλα lords of the fallen (1080/30) με forced VRR αλλα δεν νομιζω οτι δουλεύει το LFC...το ιδιο με πριν μου φαίνεται. η τιβι αναφερει output 1080/60 καρφωμένο και το judder ειναι παλι αισχρό...

Το lfc ενεργοποιειται μόνο σε 2.1  σε 4κ .Είναι low frame compensation..,στην ουσία διπλασιάζει τα frames κάτω από 40.Τωρα δε ξέρω κάπου διάβασα ότι στο ps5 δεν ενεργοποιείται το lfc ούτε σε 2.1 tvs...Είναι μπέρδεμα ,είναι πολλοί παράμετροι ,πρώτον η κονσόλα και δεύτερον τι τβ έχεις και τi range εχει.Και στη Σόνι το έχουν κανει μεσανατολικο και το έχουν μπλέξει πολύ...Το λογικό θα ήταν να ενεργοποιείται σε όλα τα παιχνίδια  και vrr και lfc όπως γίνεται στο xbox και από κει και πέρα να παίζει ρόλο τι τβ  έχεις μονο για να εκμεταλλευτεις αυτό που μπορείς .Πολύ μπέρδεμα Ξεκαθαρίζω ότι το σχόλιο μου δεν είναι για αρχίσει vs με την άλλη κονσόλα απλώς για να ξεδιαλύνουμε λίγο τη κατάσταση και ότι τα πράγματα θα μπορούσαν ειναι πιο απλα

Επεξ/σία από jimtriol
  • Like 1

Πολυ ησυχια επεσε ρε παιδια τι εγινε;; λοιπον ας γραψω κατι εγω.. επαιξε κανεις bloodhunt λεει τιποτα; τα γραφικα ειναι οκ η δυο γεννιες πισω;

Στις 30/4/2022 στις 1:47 ΠΜ, SabotazNic είπε

Το θεμα ειναι να μαθουμε αν τα 3 χρονια που εχω τωρα plus τα οποια θα γινουν tier 1, και αγοραζοντας τωρα καποιο plus, αν θα εχω την επιλογη κατα την εξαργυρωση, να κανω τα 3 χρονια + την αναλογια της plus, σε tier 3

aka το 1 (ή 12 για μη νεους χρηστες) ευρω που κοστιζει να κανεις τα gold σε ultimate 

image.jpeg.81125bae3899619b40f2cb24188f68a9.jpeg

14 λεπτά πριν, xavier είπε

image.jpeg.81125bae3899619b40f2cb24188f68a9.jpeg

Δεν απανταει στην ερωτηση μου αυτο. Με ενδιαφερει να μαθω αν τα 3 χρονια του ps plus essential, γινουν ps plus premium 3 χρονια + 17 μερες αν παρω ΤΩΡΑ pre paid voucher και το εξαργυρωσω μετα επιλεγοντας premium.

Ξανα λεω, οπως η φαση του gold που αγοραζεις φθηνα και κοπανας και 12αρι ultimate για να το μετατρεψεις ολο ultimate. Ισως παρω καμια ps+ καβατζα και να ρωτησω μετα την ιδια την sony (ή αν κανει καποιος αλλος δοκιμη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δεν απανταει στην ερωτηση μου αυτο. Με ενδιαφερει να μαθω αν τα 3 χρονια του ps plus essential, γινουν ps plus premium 3 χρονια + 17 μερες αν παρω ΤΩΡΑ pre paid voucher και το εξαργυρωσω μετα επιλεγοντας premium.

Ξανα λεω, οπως η φαση του gold που αγοραζεις φθηνα και κοπανας και 12αρι ultimate για να το μετατρεψεις ολο ultimate. Ισως παρω καμια ps+ καβατζα και να ρωτησω μετα την ιδια την sony (ή αν κανει καποιος αλλος δοκιμη)

για να μετατρεψεις τα 3 χρονια ps plus  essential  --> σε 3 χρονια ps plus premium με βαση την ανακοινωση τους θα πρεπει να παρεις ενα ps plus voucher για 3 χρονια (180eur) και να τα ενεργοποιησεις μετα την εναρξη της νεας υπηρεσιας γιατι αυτη τη στιγμη ειναι κλειδωμενο το stacking απο τη sony.

Τωρα λογικα αν θα παιξει καποια προσφορα για την μετατροπη απο τη μια υπηρεσια στην αλλη λογικα θα το μαθουμε μεχρι τις 23 Μαιου που ξεκιναει η υπηρεσια στην ασια ή στις 13 ιουνιου που ξεκιναει στην αμερικη. Αν γινει κατι τετοιο , σιγουρα θα γινει μεσα απο καποιο state of play, προς το παρον δε βλεπω να το προμοταρει ιδιαιτερα η sony, να δειχνει οτι καιγεται για να μπει ο κοσμος στην υπηρεσια, οποτε αμφιβαλω πολυ οτι θα παιξει τετοια προσφορα.

η σονι ηδη εχει τους 50εκ συνδρομητες, δεν καιγεται να εμφανισει growth. Τη  κλασσικη 30% εκπτωση που προσφερουν 2-3 φορες μεσα στο χρονο(black friday κτλ) θα δουμε.

Επεξ/σία από xavier

To lfc πάντως δημιουργεί blur στο xbox σύμφωνα με το digital foundry. Ας μας πει αν το έχει παρατηρήσει κάποιος κάτοχος xbox.

Προσωπικά αν το VRR range του PS5 ήταν 40-120 αντί 48-120 θα ήμουν ικανοποιημένος.

5 ώρες πριν, xavier είπε

για να μετατρεψεις τα 3 χρονια ps plus  essential  --> σε 3 χρονια ps plus premium με βαση την ανακοινωση τους θα πρεπει να παρεις ενα ps plus voucher για 3 χρονια (180eur) και να τα ενεργοποιησεις μετα την εναρξη της νεας υπηρεσιας γιατι αυτη τη στιγμη ειναι κλειδωμενο το stacking απο τη sony.

Τωρα λογικα αν θα παιξει καποια προσφορα για την μετατροπη απο τη μια υπηρεσια στην αλλη λογικα θα το μαθουμε μεχρι τις 23 Μαιου που ξεκιναει η υπηρεσια στην ασια ή στις 13 ιουνιου που ξεκιναει στην αμερικη. Αν γινει κατι τετοιο , σιγουρα θα γινει μεσα απο καποιο state of play, προς το παρον δε βλεπω να το προμοταρει ιδιαιτερα η sony, να δειχνει οτι καιγεται για να μπει ο κοσμος στην υπηρεσια, οποτε αμφιβαλω πολυ οτι θα παιξει τετοια προσφορα.

η σονι ηδη εχει τους 50εκ συνδρομητες, δεν καιγεται να εμφανισει growth. Τη  κλασσικη 30% εκπτωση που προσφερουν 2-3 φορες μεσα στο χρονο(black friday κτλ) θα δουμε.

Εγω πιστεύω οτι θα μπορείς να πάς απο το ένα tier στο άλλο με παράλληλη μειωση των μηνών που μένουν. Δηλαδή εγω που έχω plus μεχρι 6/2024 δηλαδη 2 χρόνια ακόμα αμα πάω στο tier 2 θα γίνουν 18 μήνες και στο tier 3 12 μήνες. Ειναι το ποιο λογικό. Αλλα να μου πεις με την Sony δεν υπάρχει λογική κάποιες φορές............

• Like 1

35 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Εγω πιστεύω οτι θα μπορείς να πάς απο το ένα tier στο άλλο με παράλληλη μειωση των μηνών που μένουν. Δηλαδή εγω που έχω plus μεχρι 6/2024 δηλαδη 2 χρόνια ακόμα αμα πάω στο tier 2 θα γίνουν 18 μήνες και στο tier 3 12 μήνες. Ειναι το ποιο λογικό. Αλλα να μου πεις με την Sony δεν υπάρχει λογική κάποιες φορές............

Αυτό δείχνει η πιο πάνω εικόνα πάντως.

4 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

To lfc πάντως δημιουργεί blur στο xbox σύμφωνα με το digital foundry. Ας μας πει αν το έχει παρατηρήσει κάποιος κάτοχος xbox.

Προσωπικά αν το VRR range του PS5 ήταν 40-120 αντί 48-120 θα ήμουν ικανοποιημένος.

Εγω δε το έχω παρατηρήσει αλλά γενικά σε χαμηλά fps έχεις blur.Αλλα αυτό δε νομίζω ότι είναι θέμα κονσόλας,οποιαδήποτε κονσόλας δλδ .Είναι θέμα tv και τι θέματα μπορεί να έχει με το vrr ,lfc ,freesync on or off 

Στις 2/5/2022 στις 8:48 ΜΜ, Soler777 είπε

Πολυ ησυχια επεσε ρε παιδια τι εγινε;; λοιπον ας γραψω κατι εγω.. επαιξε κανεις bloodhunt λεει τιποτα; τα γραφικα ειναι οκ η δυο γεννιες πισω;

Εγώ έπαιξα πολύ λίγο και έφαγε delete σχετικά άμεσα πάντως ! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...