Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

25 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Εμένα πάντως, εχτές που άνοιξα την κονσόλα, δεν έχει επιλογή vrr στα screen settings. Να φταίει που η tv μου δεν υποστηρίζει 2.1?

Κάνε ρεσταρτ. Όχι κ η δική μου δεν υποστηρίζει αλλά βγαίνει επιλογή κ όταν την κάνεις on τρως μούντζα

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τβ χωρίς hdmi 2.1 το range του vrr θα μπορούσε να είναι 48 με 60 στο ps5 και 40 με 60 στο xbox νομιζω που εκεί ενεργοποιειται..Από κει και πέρα χρειάζεται 2.1 για να ενεργοποιηθεί το lfc και να διπλασιάσει τα frames,πχ τα 35 τα κάνει 70 και ούτω καθεξης..Στην ουσία σε τβ χωρίς 2.1 χάνεις αυτό το range.Απο κει και πέρα παίζει και το vrr range της 2.1 τβ γιατί αν έχει 48 με 120 θα έχεις stuttering σε frame rate 40 ,( που ενεργοποιειται το lfc), με 47.Πληρως κομπλέ είσαι  αν η τβ σου έχει range 40 με 120.Στη δικιά μου πχ που είναι 2.1 αλλά έχει range 48 με 120 τρώω stuttering στα 41με 47...χίλιες φορές ένα παιχνίδι  στη περίπτωση μου  να είναι 35 με 40 frames παρά 41 με 46 πχ.

Επεξ/σία από jimtriol
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Charismo είπε

Υπάρχουν πολλές αναφορές από gamers που δεν μπορούν να κάνουν subscription stacking τις τελευταίες ημέρες. Άραγε παίρνουν ήδη μέτρα για να το σταματήσουν? Δεν θα με σοκάρει πάντως. :lol:

https://www.pushsquare.com/news/2022/04/sony-blocks-subscription-stacking-as-pre-paid-ps-plus-cards-stop-working-on-ps5-ps4

Κάτι τέτοια κάνουν και μετά απορούν που τους κράζουν.

Κάπου διάβασα ότι αν έχεις 1 χρόνο psnow  και 2 χρόνια ps plus όταν γίνει ο Σπάρτακος θα χεις αυτόματα 2 χρόνια το μέγιστο λβλ. Οπότε πήγαν με 60 το έτος στακαρανε plus να χουν το max tier σε 2 μήνες που θα κάνει 120.

Να το πω αλλιώς έχω 6 χρόνια ps plus κ βάζω 3μηνο ps now τώρα, μεταφέρομαι αυτόματα στο tier 3 των 120 ευρώ για 6 έτη.

Ωραίο deal ας το χε υπολογίσει η σονυ πριν το ανακοινώσει κ όχι να μπλοκάρει το στακαρισμα

Επεξ/σία από sndev

3 ώρες πριν, sndev είπε

Κάπου διάβασα ότι αν έχεις 1 χρόνο psnow  και 2 χρόνια ps plus όταν γίνει ο Σπάρτακος θα χεις αυτόματα 2 χρόνια το μέγιστο λβλ. Οπότε πήγαν με 60 το έτος στακαρανε plus να χουν το max tier σε 2 μήνες που θα κάνει 120.

Να το πω αλλιώς έχω 6 χρόνια ps plus κ βάζω 3μηνο ps now τώρα, μεταφέρομαι αυτόματα στο tier 3 των 120 ευρώ για 6 έτη.

Ωραίο deal ας το χε υπολογίσει η σονυ πριν το ανακοινώσει κ όχι να μπλοκάρει το στακαρισμα

Εγω διαβασα κατι διαφορετικο. Θα παρεις τους μηνες απο την μεγαλυτερη συνδρομη που εχεις (πχ αν εχεις 12 μηνες now και 5 plus, θα γινει 12 tier 3. Αν εχεις 12 plus, θα γινει 12 tier1).

Τεσπα, να βγει η διαδικασια και σχολιαζουμε μετα το τι και πως.

4 ώρες πριν, sndev είπε

Ισχύει αυτό. Το έκαναν με επιτυχία αρκετοί από ότι διάβασα. Κάποιος είχε μέχρι το 2030 Plus και μόνο 4 μήνες Now και παίρνει μέχρι το 2030 το μεγάλο tier με το conversion.

Το θέμα είναι πως το Now θα έρθει στην Ελλάδα τον Ιούνιο. Μέχρι τώρα δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε Now στην Ελλάδα. 

9 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Μα δεν έχει ελληνικός λογαριασμός νάου, εκτός και αν έχω χάσει κάτι...

Ναι δεν εχει. Δε το εγραψα για να το κανετε αλλα για πιο λογο μάλλον μπηκε στη διαδικασια να  μπλόκαρει τη διαδικασία η σονυ 

Σχετικα με το LFC, στην δική μου που είναι 2.0 το ps5 αναφέρει range 48-120 (προφανώς οχι 4κ αλλα 1080/1440; δοκιμασμένο με pc και δουλεύει).

Δοκίμασα R&C στα 1080/120 και παίζει το VRR.

Μετα εβαλα lords of the fallen (1080/30) με forced VRR αλλα δεν νομιζω οτι δουλεύει το LFC...το ιδιο με πριν μου φαίνεται. η τιβι αναφερει output 1080/60 καρφωμένο και το judder ειναι παλι αισχρό...

3 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

Μετα εβαλα lords of the fallen (1080/30) με forced VRR αλλα δεν νομιζω οτι δουλεύει το LFC...το ιδιο με πριν μου φαίνεται. η τιβι αναφερει output 1080/60 καρφωμένο και το judder ειναι παλι αισχρό...

Το VRR δεν λειτουργεί για τα PS4 games.

https://www.pushsquare.com/news/2022/04/just-an-fyi-ps5-vrr-doesnt-work-on-ps4-games

Μεγάλο μείον. Του ανταγωνισμού λειτουργεί σε όλα τα games.

• Like 1
  • Sad 1

Αφού κατάφεραν και το έδωσαν έστω και κουτσό πρέπει να γιορτάζουμε κιόλας γιατί με τον ρυθμό που πήγαιναν εγώ περίμενα πως θα ερχόταν με την έλευση του..PS6 🤣

Προσπαθώ βέβαια να σκεφτώ κάποιο τίτλο του PS4 που δεν παίζει με κλειδωμένα τα 30 ή τα 60fps στο PS5 ώστε να δω σε ποιους ακριβώς τίτλους θα χρειαζόταν το VRR εκεί. 🤨

• Thanks 1

Καλησπέρα σε ολους 😃

μια απλή ερώτηση , στο HDMI cable τι γράφει πάνω σε εσας? το official hdmi cable μιλάω.

γιατι εμένα λεει high speed , και διάβασα καπου ότι έτυχε και σε αλλον αυτον και απο την sony του εδωσαν αλλο καλώδιο που

εγραφε ultra high speed, οπου ειναι το 2.1

Και σε εμένα γράφει high speed, πολύ πιθανό οι νέες παρτίδες να έχουν νέο καλώδιο που να γράφει ultra high speed. Δεν έχω κανένα πρόβλημα όμως να περάσω σήμα 4k/120hz μέσα από αυτό.

Διαβασα στο enternity οτι ειπαν απο την Sony οτι οσοι εχουν κωδικους για plus θα μπορουν να τους εξαργηρωσουν αναλογικα μετα το λανσαρισμα της νεας υπηρεσιας. Δηλαδη αν εχουν καρτα για 1 μηνα και θελουν το tier 1 θα παρουν 4 εβδομαδες. Αν θελουν το tier 2 θα παρουν 3 εβδομαδες και αν θελουν το 3 θα παρουν 2.5

Λογικα καπως ετσι θα γινει και η μετατροπη για εμας που εχουμε ηδη plus. Αν εχουμε υπολοιπο 1 χρονο και παμε στο tier 2 θα γινει 9 μηνες και στο tier 3 θα γινει 6 μηνες 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...