Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον δοκιμασα το Ratchet και το Miles Morales στο performance rt /120 hz mode και η smoothιλα που τρεχει ειναι σαν να παιζεις σε PC.

Δεν ξερω για εσας αλλα για εμενα αυτο εσωσε το PS5 γιατι σκεφτομουν σοβαρα τον τελευταιο καιρο να το πουλησω.

Εαν και αλλοι ακολουθησουν αυτο το παραδειγμα και ξεκλεισωσουν τα caps τοτε πραγματικα τα λεφτα που πληρωνεις για να παιξεις ενα παιχνιδι ΣΩΣΤΑ θα πιανουν τοπο.

Εγω προσωπικα περα απο το God of War που ηταν ο κυριως λογος που αγορασα την κονσολα ΔΕΝ προκειται να αγορασω ξανα παιχνιδι που δεν θα εχει unlocked framerate μετα απο αυτην την επικη (για τα δεδομενα κονσολας παντα) αναβαθμιση!!

Επεξ/σία από optimus prime
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά ένα χαρακτηριστικό που θα ήθελα στο PS5 είναι να μπορώ να κατεβάσω τα patch  παιχνιδιών σε ένα στικ και να τα κάνω εγκατάσταση μόνος μου χωρίς να χρειάζομαι internet.

Γενικά η πιο αντικαταναλωτική πρακτική είναι αυτή που γίνεται στο PC όπου έχει καταργηθεί η φυσική μορφή του προϊόντος που αγοράζεις.

Ουσιαστικά δεν σου ανήκει το προϊόν που αγοράζεις αλλά το αφήνω εδώ γιατί βγαίνω off topic.

Επεξ/σία από CarbonFibre

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Γενικά η πιο αντικαταναλωτική πρακτική είναι αυτή που γίνεται στο PC όπου έχει καταργηθεί η φυσική μορφή του προϊόντος που αγοράζεις.

Κοίτα, αν το δεις τυπικά ΠΟΤΕ δε σου άνηκε ένα προϊόν software που αγόραζες, ούτε πριν 30 χρόνια. Θυμάμαι στις βιντεοκασέτες (αγορασμένες κανονικά ήταν) που έβγαζε στην αρχή το μήνυμα ότι προορίζεται για ιδιωτική προβολή και απαγορεύονται ένα σωρό πράγματα κλπ κλπ.

Σε οποιοδήποτε software αυτό που αγοράζεις είναι η άδεια χρήσης του, είτε έχεις αγοράσει DVD είτε ψηφιακό αρχείο είτε οτιδήποτε άλλο. 

Γιαυτό πχ η αντιγραφή ενός DVD τυπικά απαγορεύεται (αν σου ανήκε θα μπορούσες να το κάνεις ό,τι εσύ γουστάρεις) ενώ το overclocking ενός επεξεργαστή δεν απαγορεύεται γιατί σου ανήκει, απλά χάνεις την εγγύηση.

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 1

5 ώρες πριν, privateer είπε

Ουσιαστικα κλειδωνει τα demos πισω απο ενα paywall, ζηταει απο τους developers να φτιαξουν demos για να πουλαει συνδρομες και δεν μοιραζεται τα κερδη😂

Δεν νομίζω πως εμποδίζει τον κάθε developer να βγάλει ένα παραδοσιακό demo όπως παλιά, που έτσι και αλλιώς τα τελευταια χρόνια βλέπουμε πολύ σπάνια. Αντίθετα, λειτουργεί ως ένα έξτρα για αυτούς που πληρώνουν (αν και προσωπικά μου είναι ψιλοαδιάφορο). Επίσης, δεν νομίζω να είναι τόσο απαιτητική η δημιουργία τους, αφού πρόκειται για την αρχή του πλήρους παιχνιδιού και όχι κάποιο επιλεγμένο τμήμα (με αλλαγές ορισμένες φορές) που βλέπουμε συνήθως στα demos. 

2 ώρες πριν, aleka13 είπε

Στο Steam, Epic, Xbox, έχεις δίωρο gameplay πριν το refund οποιουδήποτε τίτλου

Δεν γνωρίζω σίγουρα για τα άλλα δύο, αλλά στο steam το γεγονός ότι σου επιτρέπει να κάνεις refund μετα από δύο ώρες, δεν σημαίνει ότι πρόκειται για σύστημα timed trials, αλλά ότι απλώς εκμεταλλεύεσαι το σύστημα των επιστροφών, που δεν είναι το ίδιο με αυτό που κάνει η σόνυ 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, thagkol είπε

Κοίτα, αν το δεις τυπικά ΠΟΤΕ δε σου άνηκε ένα προϊόν software που αγόραζες, ούτε πριν 30 χρόνια. Θυμάμαι στις βιντεοκασέτες (αγορασμένες κανονικά ήταν) που έβγαζε στην αρχή το μήνυμα ότι προορίζεται για ιδιωτική προβολή και απαγορεύονται ένα σωρό πράγματα κλπ κλπ.

Σε οποιοδήποτε software αυτό που αγοράζεις είναι η άδεια χρήσης του, είτε έχεις αγοράσει DVD είτε ψηφιακό αρχείο είτε οτιδήποτε άλλο. 

Γιαυτό πχ η αντιγραφή ενός DVD τυπικά απαγορεύεται (αν σου ανήκε θα μπορούσες να το κάνεις ό,τι εσύ γουστάρεις) ενώ το overclocking ενός επεξεργαστή δεν απαγορεύεται γιατί σου ανήκει, απλά χάνεις την εγγύηση.

Δεν είναι έτσι.

Δεν μίλησα για αντιγραφή.

Αγόραζες ένα παιχνίδια και μπορούσε να το εγκαταστήσεις όσες φορές ήθελες. Το είχες σε φυσική μορφή και ότι και να συμβεί το έχεις για πάντα. Μπορώ να πάρω την PC έκδοση του Resident Evil 2 που αγόρασα το 1999 και να τη βάλω να παίξει. Αν κλείσει το Steam τώρα τί θα κάνεις;

Και στις κονσόλες τώρα αν το πάρεις σε φυσική μορφή το κατέχεις. Δεν ξέρω αν κλείσει η Sony τί γίνεται. Θα παίζει offline κανονικά η κονσόλα; :D

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/4/2022 στις 7:17 ΜΜ, sndev είπε

@SabotazNic εχε στο νου σου οτι πολλα collectors σκασανε προβληματικά (κ αυτο που παρελαβα εγω) κ το ένα "χερακι" δεν κάθετε κ πέφτει. Εμένα δε με ενοχλεί ιδιαιτερα , είναι σαν να βγαλε το part η alloy, αλλα το να δινεις 150 200 ε για κατι premium (η κατασκευη ειναι οντος premium ) κ να χει βγει απο τη μαμα προβληματικο ειναι απαραδεκτο κ εχει μεγάλες πιθανοτητες  να σε ξενερώσει.

δες στο 7,17 την εικονα παρακάτω στο πρασινο έπρεπε να μπαινει το part κ ουτε αυτουνου καθησε προφανώς κ έπεφτε

στην regalla δεν εχω διαβασει κατι αναλογο.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.c0d6a2acce395e4fa69cde99c99e2279.png

Γιεπ. Το ίδιο και σε εμένα. Btw θα ήθελα το κουτί μεγαλύτερο ώστε να μπορώ να το ξανά κλείσω, χωρίς να τα αφαιρέσω τα κομμάτια. Πάντως, τα κουμπώματα θα μπορούσαν να είναι πιο εύκολα, πχ βάζοντας εξωτερικά τριγωνάκια για να ευθυγραμμισεις τα κομμάτια.

Το πράσινο κομμάτι, έτσι θα έπρεπε να στέκεται ή λίγο πιο "κλειστό" (προς την μύτη δλδ)?

20220427_204800.jpg

Έπαιξα λιγάκι και νομίζω τώρα κάθεται καλύτερα. Και σαν να εχει κουμπωσει καλυτερα, αλλα οχι τελεια οπως τα αλλα.

20220427_205600.jpg

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 5

Υπάρχουν πολλές αναφορές από gamers που δεν μπορούν να κάνουν subscription stacking τις τελευταίες ημέρες. Άραγε παίρνουν ήδη μέτρα για να το σταματήσουν? Δεν θα με σοκάρει πάντως. :lol:

https://www.pushsquare.com/news/2022/04/sony-blocks-subscription-stacking-as-pre-paid-ps-plus-cards-stop-working-on-ps5-ps4

Κάτι τέτοια κάνουν και μετά απορούν που τους κράζουν.

47 λεπτά πριν, Charismo είπε

Υπάρχουν πολλές αναφορές από gamers που δεν μπορούν να κάνουν subscription stacking τις τελευταίες ημέρες. Άραγε παίρνουν ήδη μέτρα για να το σταματήσουν? Δεν θα με σοκάρει πάντως. :lol:

https://www.pushsquare.com/news/2022/04/sony-blocks-subscription-stacking-as-pre-paid-ps-plus-cards-stop-working-on-ps5-ps4

Κάτι τέτοια κάνουν και μετά απορούν που τους κράζουν.

Ναι έχει βγεί αρκετός κόσμος... Δεν αφήνουν να κάνεις redeem κάρτες. Είναι λίγο αχταρμάς εκεί στη Sony τελευταία με αυτές τις κινήσεις πανικού - Αν είναι να κάνεις τέτοια πράγματα με products που ο κόσμος έχει αγοράσει με κάποιο σκοπό απολύτως νόμιμα, πρέπει να είσαι οργανωμένος και να ξέρουν όλοι τι μπορείς και τι δεν μπορείς να κάνεις. Αυτές είναι κινήσεις περιπτέρου γειτονιάς.

12 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Γιεπ. Το ίδιο και σε εμένα. Btw θα ήθελα το κουτί μεγαλύτερο ώστε να μπορώ να το ξανά κλείσω, χωρίς να τα αφαιρέσω τα κομμάτια. Πάντως, τα κουμπώματα θα μπορούσαν να είναι πιο εύκολα, πχ βάζοντας εξωτερικά τριγωνάκια για να ευθυγραμμισεις τα κομμάτια.

Το πράσινο κομμάτι, έτσι θα έπρεπε να στέκεται ή λίγο πιο "κλειστό" (προς την μύτη δλδ)?

20220427_204800.jpg

Έπαιξα λιγάκι και νομίζω τώρα κάθεται καλύτερα. Και σαν να εχει κουμπωσει καλυτερα, αλλα οχι τελεια οπως τα αλλα.

20220427_205600.jpg

Πάντως φίλε μου αν σε χαλάει με αυτό το ελλατωμα, μπορεί να την πάρω εγω σπίτι μου!!!!!😛😛😛😛😃😃😃😃😃

19 λεπτά πριν, chncynic είπε

Ναι έχει βγεί αρκετός κόσμος... Δεν αφήνουν να κάνεις redeem κάρτες. Είναι λίγο αχταρμάς εκεί στη Sony τελευταία με αυτές τις κινήσεις πανικού - Αν είναι να κάνεις τέτοια πράγματα με products που ο κόσμος έχει αγοράσει με κάποιο σκοπό απολύτως νόμιμα, πρέπει να είσαι οργανωμένος και να ξέρουν όλοι τι μπορείς και τι δεν μπορείς να κάνεις. Αυτές είναι κινήσεις περιπτέρου γειτονιάς.

Δηλαδή για να κάνεις ανανέωση θα πρέπει πρώτα να λήξει η ήδη υπάρχουσα συνδρομή σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά. 

Χθες στα καλά καθούμενα έχω πολύ αργό ίντερνετ στο ps5 που το έχω συνδεμένο με ethernet.

Με wifi 5g δουλεύει άψογα. 

Έχω 50αρα wind. 

Δοκίμασα restart Ρούτερ κτλ αλλά τπτ.

Το καλώδιο ethernet είναι καινούργιο. 

Τι μπορεί να φταίει? 

Επεξ/σία από johnnyman

2 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Δηλαδή για να κάνεις ανανέωση θα πρέπει πρώτα να λήξει η ήδη υπάρχουσα συνδρομή σου;

Απο αυτά που λένε, απλα δεν μπορείς να κάνεις redeem. Προφανώς και θα το επαναφέρουν γιατί θα τους σκίσουν στις μηνύσεις, απλά μάλλον δεν το είχαν υπολογίσει και το μπλόκαραν μέχει να βγάλουν καμιά ανακοίνωση για το πως θα γίνονται οι μετατροπες

• Thanks 1

51 λεπτά πριν, chncynic είπε

Απο αυτά που λένε, απλα δεν μπορείς να κάνεις redeem. Προφανώς και θα το επαναφέρουν γιατί θα τους σκίσουν στις μηνύσεις, απλά μάλλον δεν το είχαν υπολογίσει και το μπλόκαραν μέχει να βγάλουν καμιά ανακοίνωση για το πως θα γίνονται οι μετατροπες

Έχω αγορασμένη μία κάρτα PS+ 365 και δεν μπορώ να κάνω redeem τον κωδικο; 🤨

12 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Έχω αγορασμένη μία κάρτα PS+ 365 και δεν μπορώ να κάνω redeem τον κωδικο; 🤨

Δεν ξέρω αν ισχύει για όλους και σε τι regions αλλα αρκετοί χρήστες λενε οτι δεν μπορούν.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...