Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Τα ps3 games μόνο μέσω streaming θα μπορούμε να τα παίξουμε

Ναι το ξερω, τουλαχιστον τωρα που θα ερθει το Streaming ελλαδα θα μπορουμε.

Οποτε win!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 21/4/2022 στις 7:17 ΜΜ, stcp είπε

Για τους πιστους της F1:

F1 22  διαθεσιμο για προπαραγγελια με bonus βλεπω...

Και εκπτωση 10% σε οσους εχουν το F1 21, με in game προπαραγγελια.

• Like 1

να δουμε ποτε θα αναφερουν upgrade paths , για τους ps plus συνδρομητες. Φανταζομαι οτι ακομα κοβουν αντιδρασεις...

βρειτε κανα λογο να κραξετε, μπας και παιξει καμια καλυτερη προσφορα.  🤪

π.χ. εγω εχω plus για κανα 2 χρονια ακομα, αν ηθελα να αναβαθμισω για ενα χρονο τη συνδρομη, για το υπολοιπο του plus τι θα γινει? ειναι καριολα η sony σε κατι τετοια, οποτε ας περιμενουμε ανακοινωσεις και για το upgrade path και για το καταλογο των παιχνιδιων.

2 ώρες πριν, Core-X είπε

https://blog.playstation.com/2022/03/29/all-new-playstation-plus-launches-in-june-with-700-games-and-more-value-than-ever/

Τι win ρε φίλε....

image.png.1ae56b9d574e10a146caf8f158a06d2a.png

17 ευρώ γιατο παλιό Psnow?

Ειδικα εμάς με pc μας διπλασίασε την συνδρομή...

13 ευρώ ζητάει με κανονική τιμή το game pass ultimate....

και έχει και Play Anywhere...

Μπορεις παντα να παρεις την ετησια συνδρομη στα 120 ευρω, δηλαδη 12/μηνα (προ εκπτωσεων αν υπαρχουν οπως στο ps+). 

Οπως επισης δεν πληρωνετε και 13 ευρω/μηνα στο ultimate δηλαδη

• Like 4

2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μπορεις παντα να παρεις την ετησια συνδρομη στα 120 ευρω, δηλαδη 12/μηνα (προ εκπτωσεων αν υπαρχουν οπως στο ps+). 

Οπως επισης δεν πληρωνετε και 13 ευρω/μηνα στο ultimate δηλαδη

Η διαφορά είναι ότι η MS σου βάζει day 1 όλα τα exclusives της και ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχει και 3rd party day 1 κυκλοφορίες...Με τις εξαγορές που έκανε απο τα χριστούγεννα και μετά ανά 3-4 μήνες θα μπαίνει και ένα νεο παιχνίδι. Στη sony δεν ισχύει αυτό γιατί πάλι θα χρεώνει το 80ρι στα παιχνίδια της. Ίσως αν βάλει κάποια exclusive τυπου returnal, kena, sifu κλπ στο τέλος του χρόνου για κάποιους να βγάζει τα λεφτά του. Μένει να δούμε τι παιχνίδια θα περιλαμβάνει η συνδρομή.

• Like 2

Το θέμα είναι οτι δεν λένε τίποτα σε ποιο tier θα πάνε οι υπάρχοντες συνδρομητες του plus ή με ποιο τρόπο μπορούν να πάνε στα 2 μεγαλύτερα tier. Μόνο για τους υπάρχοντες συνδρομητές του now έχουν πεί.

• Moderators

Γιατί οι υπάρχοντες συνδρομητές να πάνε σε κάτι περισσότερο από το Essential; Έχουν αναφέρει ότι οι υπάρχοντες θα γίνουν upgraded χωρίς χρέωση σε κάτι άλλο;

Η λογική λέει ότι αν θες να γίνεις upgraded από Essential σε Extra/Premium θα πληρώνεις την διαφορά. Οκ, η Sony είναι τσακωμένη με τη λογική γενικότερα, αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις plus μεχρι το 2024 πως θα πας σε άλλο tier? Θα μειωθούν οι μήνες? Θα πληρώσεις την διαφορά? Αυτο δεν έχουν πει και ειναι το βασικότερο που θέλουν να μάθουν οι περισσότεροι.

Αυτοί που έχουν now θα πάνε στο μεγαλύτερο έστω και είναι ακριβότερο απο την υπάρχουσα συνδρομή που έχουν.

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1

2 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Αυτοί που έχουν now θα πάνε στο μεγαλύτερο έστω και είναι ακριβότερο απο την υπάρχουσα συνδρομή που έχουν

Δεν νομίζω να έχει κάποιος now, χωρίς να έχει και plus, οπότε θεωρητικά έχει πληρώσει και για τις 2 συνδρομές, οπότε λογικό να πάνε συνολικά στην πιο ακριβή. 

Τώρα αν κάποιος έχει μόνο now, ε ή θα μείνει η υπηρεσία στις χώρες που ήδη υπήρχε για αυτούς, ή θα πάνε tier 3 με κομμένα προνόμια από το plus. 

Για όσους έχετε συνδέσει το discord με το ps5, φαίνεται τι παίζετε αν μπείτε discord μόνο από το κινητό σας? Τουλάχιστον σε εμένα, όχι. Πρέπει να έχω και το discord του pc ανοιχτό για κάποιο περίεργο λόγο 

Για όσους ρώταγαν εαν θα μπορείτε να αλλάξε το ps+ tier για το υπόλοιπο της συνδρομής σας ορίστε:

https://www.resetera.com/threads/sony-confirms-you-can-easily-upgrade-to-different-tiers-of-ps-plus-at-any-time-by-paying-the-difference-adjusted-to-the-time-remaining.576235/

• Like 1

Καλημέρα σας! Ψάχνω στο console games να βρω νήμα του GTA 5 για PS4/PS5. Δεν υπάρχει; Μπαίνω από κινητό και στην αναζητηση δεν μου βγάζει κάτι. Θα ρωτήσω και εδώ. Έχω το Gtav σε δισκάκι. Άκουσα ότι έχει γίνει upgraded σε ps5? Απλά θα βάλω το δισκάκι και θα κάνει την αναβάθμιση; Ευχαριστώ! 

1 ώρα πριν, sp3cial είπε

Καλημέρα σας! Ψάχνω στο console games να βρω νήμα του GTA 5 για PS4/PS5. Δεν υπάρχει; Μπαίνω από κινητό και στην αναζητηση δεν μου βγάζει κάτι. Θα ρωτήσω και εδώ. Έχω το Gtav σε δισκάκι. Άκουσα ότι έχει γίνει upgraded σε ps5? Απλά θα βάλω το δισκάκι και θα κάνει την αναβάθμιση; Ευχαριστώ! 

Nope. Μέχρι τον Ιούνιο θα κοστίζει 10 ευρώ από το ps store. Μετά θα κοστίζει 30. Και με αυτά τα 10 ευρώ αγοράζεις ολόκληρο το παιχνίδι. Δεν έχει καμία σημασία και αξία ο δίσκος που έχεις. Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...