Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Είδα αυτό και κατάλαβα ότι ξενέρωσα ότι δεν πήρα collectors ή ακόμα καλύτερα την regalla. Βλέπω το έχει ακόμα το you. Ίσως τους ρωτήσω αν το αφήσουν msrp.

msrp ειναι τα 200ευρώ και όχι τα 150 όπως στο πρώτο παιχνίδι.

Το έχουν και άλλα καταστήματα φθηνότερα από του You https://www.skroutz.gr/s/31950561/Horizon-Forbidden-West-Collector-s-Edition-PS5-Game.html?from=catspan

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα παίδες άσχετος εδώ. Δεν έχω αγοράσει ποτέ μου παιχνίδι ψηφιακά. 

Από περιέργεια γκουγκλαρω ένα παιχνίδι που έκανα κέφι. Το dragon's crown για ps4. Μου βγάζει αποτέλεσμα 4.99 στο store. Ε λέω τι αξία έχει ας το αγοράσω. Κάνω login και μετά το δείχνει 30. Αυτό γιατί εγώ είμαι στο ελληνικό psn ενώ το παιχνίδι στο γκουγκλ για κάποιο λόγο μου βγάλε το αμερικάνικο. Έτσι είναι η φάση άλλες τιμές αναλόγως region υποθέτω? Υπάρχει απλός τρόπος να το αγοράσω στην αμερικανική τιμή (χωρίς να κάνω νέο λογαριασμό ή πατέντες) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

msrp ειναι τα 200ευρώ και όχι τα 150 όπως στο πρώτο παιχνίδι.

Το έχουν και άλλα καταστήματα φθηνότερα από του You https://www.skroutz.gr/s/31950561/Horizon-Forbidden-West-Collector-s-Edition-PS5-Game.html?from=catspan

Όχι όχι, στην regalla αναφέρομαι (πρέπει να ήταν 270 msrp?). Μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον η φιγούρα που έχει. (αλλά και +80 ευρώ, οπότε ίσως πάρω collectors) 

Αλλά αν όχι, το προτιμώ από αυτά τα καταστήματα, αντί να μπλέκω με επιστροφές από Γερμανό. 

Επεξ/σία από SabotazNic

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Όχι όχι, στην regalla αναφέρομαι (πρέπει να ήταν 270 msrp?). Μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον η φιγούρα που έχει. 

Αλλά αν όχι, το προτιμώ από αυτά τα καταστήματα, αντί να μπλέκω με επιστροφές από Γερμανό. 

Ωπ έχεις δίκιο, ναι έπρεπε να είναι αρκετά φθηνότερη από τα 450ευρώ που ζητάει το You.

https://direct.playstation.com/en-us/games/game/horizon-forbidden-west-regalla-edition-ps4-ps5.3006217

@SabotazNic εχε στο νου σου οτι πολλα collectors σκασανε προβληματικά (κ αυτο που παρελαβα εγω) κ το ένα "χερακι" δεν κάθετε κ πέφτει. Εμένα δε με ενοχλεί ιδιαιτερα , είναι σαν να βγαλε το part η alloy, αλλα το να δινεις 150 200 ε για κατι premium (η κατασκευη ειναι οντος premium ) κ να χει βγει απο τη μαμα προβληματικο ειναι απαραδεκτο κ εχει μεγάλες πιθανοτητες  να σε ξενερώσει.

δες στο 7,17 την εικονα παρακάτω στο πρασινο έπρεπε να μπαινει το part κ ουτε αυτουνου καθησε προφανώς κ έπεφτε

στην regalla δεν εχω διαβασει κατι αναλογο.

Spoiler

image.png.c0d6a2acce395e4fa69cde99c99e2279.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, stcp είπε

Για τους πιστους της F1:

F1 22  διαθεσιμο για προπαραγγελια με bonus βλεπω...

Δεν είπαν τπτ για crossplay π ακουγόταν. Όπως επίσης και για το voice command π στο ps4 δουλεύει ενώ στο 5 μας γράφει δεν υποστηρίζεται. Θα το τσιμπήσω και φέτος στα σίγουρα. Με τι traction παίζεις φιλε? Εγώ προσπαθώ λίγο να μάθω το medium και να κόψω τελείως το full

Επεξ/σία από G4iwrgos

7 ώρες πριν, G4iwrgos είπε

Δεν είπαν τπτ για crossplay π ακουγόταν. Όπως επίσης και για το voice command π στο ps4 δουλεύει ενώ στο 5 μας γράφει δεν υποστηρίζεται. Θα το τσιμπήσω και φέτος στα σίγουρα. Με τι traction παίζεις φιλε? Εγώ προσπαθώ λίγο να μάθω το medium και να κόψω τελείως το full

Βαλε στις ρυθμισεις να εχει μικροτερη ανταποκριση τπ γκαζι στο κουμπι για traction off

Ρε παιδες μια βοηθεια εχω σκαλωσει να παιξω το ρεσι 2 το  original για πασχα μου τα σκασε δεν ξερω, που σκατα μπορω να το κατεβασω, στο στορ δεν υπαρχει(εχω one x,ps5 και pc)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Βαλε στις ρυθμισεις να εχει μικροτερη ανταποκριση τπ γκαζι στο κουμπι για traction off

Ρε παιδες μια βοηθεια εχω σκαλωσει να παιξω το ρεσι 2 το  original για πασχα μου τα σκασε δεν ξερω, που σκατα μπορω να το κατεβασω, στο στορ δεν υπαρχει(εχω one x,ps5 και 

Αν εννοείς για το throttle linearity το εχω κάνει. Σε τι επίπεδο παίζεις εγώ 95 

Επεξ/σία από G4iwrgos

22 λεπτά πριν, G4iwrgos είπε

Αν εννοείς για το throttle linearity το εχω κάνει. Σε τι επίπεδο παίζεις εγώ 95 

Στο 50 ειμαι ακομα και το ανεβαζω σιγα σιγα οσο μπορω, σε καποιες πιστες κανω καλους χρονους οπως ρετμπουλ ρινγκ αλλα σε αλλες με πολλες διαδοχικες στροφες αγανακτω λιγο με το χειρηστηριο, ενα κολπο που εχω βρει ειναι να πιεζεις παντα τον αναλογικο μπροστα βοηθαει οσο να ναι, hope i helped

• Like 1

37 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Στο 50 ειμαι ακομα και το ανεβαζω σιγα σιγα οσο μπορω, σε καποιες πιστες κανω καλους χρονους οπως ρετμπουλ ρινγκ αλλα σε αλλες με πολλες διαδοχικες στροφες αγανακτω λιγο με το χειρηστηριο, ενα κολπο που εχω βρει ειναι να πιεζεις παντα τον αναλογικο μπροστα βοηθαει οσο να ναι, hope i helped

Steering linearity βαλτο στο 50 θα σε βοηθησει

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...