Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, kostiger είπε

Πολυσχιδής εσχάτως η Insomniac..

Πάντως το Resistance αν και είχε πάει άπατο, μου είχε αρέσει. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψουν σε τέτοιου είδους shooter όμως. Είμαι περίεργος να δω τι project είναι, γιατί η Insomniac είναι εργαλείο στο χώρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

25 λεπτά πριν, Charismo είπε

Πάντως το Resistance αν και είχε πάει άπατο, μου είχε αρέσει. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψουν σε τέτοιου είδους shooter όμως. Είμαι περίεργος να δω τι project είναι, γιατί η Insomniac είναι εργαλείο στο χώρο.

Ωραιότατο franchise ήταν θα συμφωνήσω..

2 ώρες πριν, Charismo είπε

Γύρω στα 8-9 εκατομμύρια είχαν πουλήσει και τα 3 συνολικά. Παραμένει το αγαπημένο μου shooter (από άποψη story κυρίως) έως και σήμερα.

Μια ερώτηση. Έχω το charging station της Sony και ενώ έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση του χειριστηρίου η μπάρα συνεχίζει να αναβοσβήνει πορτοκαλί, έχει κάποιος το ίδιο θέμα ? Δεν σβήνει ποτέ η πορτοκαλί μπάρα, ενώ αν το φορτίσω στο ps5 με rest mode κλείνει κανονικά με το που τελειώσει η φόρτιση 

8 λεπτά πριν, jack124 είπε

Μια ερώτηση. Έχω το charging station της Sony και ενώ έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση του χειριστηρίου η μπάρα συνεχίζει να αναβοσβήνει πορτοκαλί, έχει κάποιος το ίδιο θέμα ? Δεν σβήνει ποτέ η πορτοκαλί μπάρα, ενώ αν το φορτίσω στο ps5 με rest mode κλείνει κανονικά με το που τελειώσει η φόρτιση 

Σβήνει κανονικά δεςτο πίσω έχει κλείσει

Spoiler

SmartSelect_20220420-192455_Gallery.jpg.56161c851c2782b648a5862730c117d7.jpg

• Like 2

17 ώρες πριν, sndev είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τελικά ξεκόλλησε με την 3η φόρτιση και τώρα κλείνει, στις πρώτες 2 δεν έκλεινε ποτέ

Έφτασε και μένα η ώρα να χαλαρώσει το R2.Αγορα πέρυσι 11 Απριλίου,λέω του φουστη θα με καλυψουνε στην cometron.

Παίρνω και τρώω ένα περιποιημένο πιστόλι.Για 10 μέρες ρε,δεν έχουν το Θεό τους.Παω για καινούργιο ή διορθωνεται οικονομικά κάπως;

5 λεπτά πριν, 26ska είπε

Έφτασε και μένα η ώρα να χαλαρώσει το R2.Αγορα πέρυσι 11 Απριλίου,λέω του φουστη θα με καλυψουνε στην cometron.

Παίρνω και τρώω ένα περιποιημένο πιστόλι.Για 10 μέρες ρε,δεν έχουν το Θεό τους.Παω για καινούργιο ή διορθωνεται οικονομικά κάπως;

Ρώτησες πόσο κάνει η επισκευή;

• Like 1

44 λεπτά πριν, 26ska είπε

Εδώ είσαι https://modchip.gr/product/ανταλλακτικά-l2-r2-trigger-button-metal-handle-spring-για-ps5/

22 ώρες πριν, sndev είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Είδα αυτό και κατάλαβα ότι ξενέρωσα ότι δεν πήρα collectors ή ακόμα καλύτερα την regalla. Βλέπω το έχει ακόμα το you. Ίσως τους ρωτήσω αν το αφήσουν msrp. Αλλιώς μπορεί από Γερμανό με το 15% επιστροφή. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...